Klanten waarderen het vriendelijke en attente personeel dat zorgt voor een prettige sfeer in de winkel. Ze voelen zich goed geholpen doordat medewerkers actief meedenken, hulp aanbieden en extra moeite doen. De professionele, zorgvuldige en deskundige aanpak, vooral bij het schieten van gaatjes en het geven van advies, wordt zeer gewaardeerd. Advies van het personeel wordt als waardevol en passend ervaren, met aandacht voor persoonlijke wensen en duidelijke uitleg. Ook de snelle en efficiënte service draagt bij aan een soepel winkelbezoek. Het ruime assortiment biedt voor iedereen iets en klanten zijn te spreken over de goede uitleg en nazorg, vooral bij piercings en het schieten van oorbellen.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsLucardi Juwelier Hilversum
Fijn bezoek aan winkel.
Fijn geholpen en nette schone winkel. Keuze genoeg
Gaatjes schieten
Vandaag bij 2 dochters gaatjes in oren geschoten. De medewerkster deed dit heel vriendelijk, hygiënisch en secuur. De gaatjes zijn keurig geschoten en de meiden zijn er erg blij mee. Ook goede voorlichting ontvangen over hygiëne en verzorging. Zeer tevreden, wij komen zeker terug!
Erg vriendelijk personeel .
Erg vriendelijk personeel die alle vragen die ik had konden beantwoorden. Ook bij het zetten van de helix was ze heel zorgvuldig.
Prima geholpen dus ! 👍
Zeer makkelijk geholpen in wat ik nodig had, netjes gewezen op de member korting, en nog wat kunnen lachen over hoe ik het cadeau zou geven!
Weer geslaagd.
We hebben hier 9 jaar geleden onze trouwringen gekocht. Na al die jaren weer binnen gestapt omdat we 10 jaar samen zijn. Heb er een mooie ring uitgezocht. Weer geslaagd in deze winkel.
Hele fijne vriendelijke medewerkster die ons heeft geholpen in Hilversum met onze verlovingsringen.
Ik kwam langs met een bijzonder probleem en ondanks dat het niet naar wens kon worden opgelost, is er wel heel goed en uitgebreid meegedacht en dat waardeer ik zeer.
De vrouw die mijn piercing heeft gezet was heel aardig en legde me alles goed uit, nadat ik heel vaak ontstoken gaatjes had. Ze heeft me laten zien hoe ik het moet onderhouden om dat te voorkomen.
Deze winkel was een geweldige plek om de eerste oorbellen van mijn dochter te kopen. Ze boden niet alleen kwaliteitsproducten, maar we kregen ook een warme service. Het was heel speciaal om onze eerste herinneringen hier te beleven.
"De Eerste Oorbellen van Mijn Dochter, Eerste Herinneringen Hier!"
Aardige verkoopster. Dacht goed mee en voorzag van advies. Na aankoop van de horloge werd deze direct op maat gemaakt.
We hebben gaatjes voor oorbellen laten prikken. Erg vakkundig aangepakt, secuur en schoon gewerkt en juist geplaatst.