Mister Mill

166 reviews in totaal   49 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering van hun bestellingen. De kwaliteit van de producten wordt meestal positief beoordeeld. Daarnaast prijzen klanten het vriendelijke, behulpzame en oplossingsgerichte contact met de klantenservice. Klanten waarderen ook de extra's zoals lekkernijen of attenties bij hun bestelling. De website wordt als duidelijk en gebruiksvriendelijk ervaren en het bestelproces verloopt soepel.

ReviewsMister Mill

Snelle levering. Goed apparaat.
S P
Shirley P.
Een hele fijne hondenriem , het enig minpuntje is dat de karabijn haak zo groot en zwaar is , misschien een tip , bij de vorige riem kon ik kiezen uit drie maten karabijn haken .
Erg behulpzaam qua verzenden en advisering. Bestelling is heel snel geleverd en product exact zoals omschreven
Snelle levering. Fijne riem. Veel grip. Heel attent een paar hondenkoekjes en vuilzakjes bij de bestelling.

Precies wat ik bedoelde

Snel geleverd. Precies wat ik bedoelde.
Fantastische communicatie en zo behulpzaam!! Waar maak je dat nog mee ? Nou bij deze firma echt superrrrr En nagelschaartje voor hond ook heel fijn.

Antwoord van Mister Mill

Hi Anja, Dankjewel voor deze mooie beoordeling! Super fijn te zien dat je tevreden bent! Jouw Yorkie is ook trots heb ik gezien ;) Hartelijke groet, Ramond
Ramond M.
Sittard-Geleen
Al jarenlang maken wij met veel plezier van de producten van Mister Mill, van hondendeken tot nagelknipper, van borstel tot snackbal. Deezy & Tjoco
We hadden zelf een foutje gemaakt bij het bestellen, maar dit werd prima opgelost. Heel goed contact gehad.

solide tuig

Een mooi solide tuig van stevige kwaliteit.
Goede bezorgingen product