Klanten zijn zeer te spreken over de snelle en correcte levering, de scherpe prijzen in vergelijking met andere aanbieders en de duidelijke, snelle en behulpzame communicatie. Het brede en speciale assortiment, waarin moeilijk verkrijgbare onderdelen eenvoudig gevonden en snel geleverd kunnen worden, wordt ook erg gewaardeerd. Daarnaast wordt de klantenservice vaak als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht omschreven. Toch zijn er enkele aandachtspunten: er zijn klachten over lange levertijden en sommige klanten ervaren problemen met de bereikbaarheid en het ontvangen van updates tijdens het bestelproces.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewseibabo.nl
Antwoord van eibabo.nl
Hartelijk dank voor uw 5-sterrenbeoordeling! Het verheugt ons enorm dat u zo tevreden bent met uw aankoop bij ons. Uw positieve feedback is een geweldige motivatie voor ons hele team. We kijken ernaar uit u bij uw volgende bezoek weer te mogen verwelkomen. Uw eibabo-team
Goed assortiment, redelijke prijs
Antwoord van eibabo.nl
Bedankt voor uw feedback. We zouden het zeer op prijs stellen als u ons de volgende keer laat weten hoe we onze service kunnen verbeteren. Uw suggesties helpen ons om de webshop en ons aanbod verder te optimaliseren. Met vriendelijke groeten, Berkhout. Uw eibabo-team.
Lange levertijd. Verder alles goed.
Antwoord van eibabo.nl
Bedankt voor uw feedback. Jammer om te horen dat de levertijd in dit geval als lang is ervaren, terwijl verder alles goed was. Omdat u speciale bestelware heeft besteld die direct bij de fabrikant is besteld, zijn wij voor de levertijd afhankelijk van de fabrikant. Vooraf hadden wij 13–15 werkdagen aangegeven, omdat dit de gebruikelijke gemiddelde levertijd is. U heeft op 19-02-2026 besteld und de verzending had volgens Plan op 10-03-2026 moeten plaatsvinden. Toen er op die datum nog geen goederenontvangst was, hebben wij automatisch een ticket bij de fabrikant geopend en u parallel op 10-03-2026 om 11:22 uur per e-mail geïnformeerd dat de verzending waarschijnlijk pas op 24-03-2026 zou kunnen plaatsvinden. Uiteindelijk is de zending toch sneller dan verwacht op 11-03-2026 om 18:00 uur verstuurd en op 16-03-2026 om 12:56 uur bij u afgeleverd. Hartelijke groeten aan WERVERSHOOF, uw team van eibabo!
Antwoord van eibabo.nl
We zijn erg blij met deze positieve recensie en kijken uit naar je volgende aankoop. Vertel het gerust aan je vrienden over onze winkel. Hartelijke groet, het eibabo-team.
Antwoord van eibabo.nl
We waarderen je recensie. Helaas heb je geen verdere opmerkingen of feedback achtergelaten. We hopen dat je veel plezier hebt van je nieuwe artikel en kijken uit naar je volgende bestelling bij eibabo. Tot snel! Je eibabo-team.
Brede keuze en goede prijzen
Antwoord van eibabo.nl
Hartelijk bedankt voor uw recensie – we zijn er erg blij mee! Het is fantastisch om te horen dat u tevreden bent en uw positieve feedback motiveert ons om ons best te blijven doen. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen. Uw eibabo-team
Snel en simpel te bestellen ook snelle levering.
Antwoord van eibabo.nl
Fantastisch, hartelijk dank voor uw geweldige recensie! U heeft gekozen voor de topkwaliteit van Grothe-producten. We zijn ervan overtuigd dat u er enorm veel plezier van zult hebben. We zijn bijzonder blij dat we uw bestelling zo snel in Enschede hebben kunnen bezorgen en kijken uit naar uw volgende aankoop bij eibabo. Fijne dag en de beste wensen voor Enschede! Uw eibabo-team
Prima product en snelle levering,super!!!
Antwoord van eibabo.nl
Uitstekend. Bedankt voor uw positieve feedback. U heeft een goede keuze gemaakt met het HERA-product. Dankzij ons goed functionerende logistieke netwerk konden we de goederen zeer snel leveren. We kijken uit naar uw volgende bezoek aan eibabo en wensen u tot die tijd een prettig verblijf in Bennekom. Uw eibabo-team
bestelling en levering correct uitgevoerd.
Antwoord van eibabo.nl
Hartelijk dank voor uw beoordeling. We zijn blij dat u tevreden bent met uw bestelling. We zouden echter ook graag willen weten hoe we onze service en ons aanbod verder kunnen verbeteren om in de toekomst volgens u een volledige 5-sterrenbeoordeling te verdienen. Tot ziens, uw eibabo-team.
Prima service en snelle levering
Antwoord van eibabo.nl
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om ons zo'n fantastische recensie te schrijven. Dankzij onze ruime magazijncapaciteit konden we uw bestelling zeer snel leveren. We kijken ernaar uit u weer te mogen verwelkomen bij eibabo en wensen u tot die tijd een prettig verblijf in Hellevoetsluis. Uw eibabo-team
een correcte behandeling
Antwoord van eibabo.nl
Hartelijk dank voor uw positieve feedback over de correcte behandeling – dat waarderen wij enorm. Het is voor ons heel belangrijk dat bestellingen niet alleen snel, maar ook zorgvuldig en betrouwbaar worden afgehandeld. Uw eibabo-team
Fijn dat ik alle soorten ty-raps die ik nodig had bij jullie kon vinden en voor een goede prijs. Ik zou nog meer willen bestellen, maar dit zal niet zoveel zijn als de eerdere bestelling en dan komt er een aanzienlijk bedrag bij aan verzendkosten, dat is jammer, zal ze dus elders moeten zoeken.
Antwoord van eibabo.nl
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review te schrijven. Het spijt ons zeer dat u niet meer bij ons zult bestellen. Voor uw veiligheid verzenden we vanuit Duitsland als verzekerd pakket. Onze tip: u kunt bijvoorbeeld onze verlanglijstfunctie in uw klantaccount gebruiken om artikelen te verzamelen en vervolgens samen te bestellen. Met vriendelijke groet, Hardinxveld-Giessendam. Uw eibabo-team
prompte reactie op vragen
Antwoord van eibabo.nl
Uitstekend. Hartelijk dank voor uw positieve feedback. We zijn erg blij dat u zo tevreden bent over onze service. We zijn vooral blij dat we uw bestelling ruim voor de oorspronkelijk opgegeven leverdatum hebben geleverd. We staan ook in de toekomst graag voor u klaar. Uw eibabo-team
Antwoord van eibabo.nl
Hartelijk bedankt voor uw fantastische recensie. We zijn ontzettend blij dat u zo tevreden was. Uw positieve feedback is een grote motivatie voor ons. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen bij eibabo. Het allerbeste en een fijne tijd in Didam. Uw eibabo-team
Antwoord van eibabo.nl
Hartelijk dank voor uw 4-sterrenbeoordeling, waar we erg blij mee zijn. Het is fijn om te zien dat u tevreden bent met uw aankoop bij ons en dat we al grotendeels aan uw verwachtingen voldoen. Aangezien we onze service en ons assortiment voortdurend verder ontwikkelen, zijn we erg benieuwd naar uw mening: als er volgens u punten zijn waarop we nog beter kunnen worden, bijvoorbeeld bij de afhandeling van bestellingen, de verzending of de presentatie van onze producten, horen we graag van u. Tot ziens, uw eibabo-team.
Antwoord van eibabo.nl
Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling. Het verheugt ons dat u zeer tevreden bent over onze service en ons aanbod. Met de producten van Schneider Electric heeft u een uitstekende keuze gemaakt. We kijken ernaar uit u binnenkort weer bij eibabo te mogen verwelkomen. Uw eibabo-team
Antwoord van eibabo.nl
Wij danken u voor uw geweldige beoordeling. Wij zijn altijd blij u als trouwe klant te mogen bedienen en zijn blij dat u ook met deze bestelling weer tevreden bent. Tot ziens, uw eibabo-team.
Prime bedrijf.
Antwoord van eibabo.nl
We stellen uw steun zeer op prijs en kijken uit naar uw volgende bezoek aan eibabo. Tot die tijd wensen we u het allerbeste namens het eibabo-team.
goed
Antwoord van eibabo.nl
Bedankt voor uw feedback. We zouden het zeer op prijs stellen als u ons de volgende keer laat weten wat we kunnen verbeteren voor uw winkelervaring. Met vriendelijke groeten, Petten. Uw eibabo-team.
Antwoord van eibabo.nl
Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling. We zijn blij dat we u al bij uw eerste bestelling zo tevreden hebben kunnen stellen. We staan ook in de toekomst graag voor u klaar. Uw eibabo-team