steenbergen-schoenen.nl

1.700 reviews in totaal   366 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer te spreken over de snelle levering, waarbij bestellingen vaak al binnen één dag worden bezorgd. De service wordt als uitstekend, vriendelijk en behulpzaam ervaren, met extra aandacht voor persoonlijk contact. Communicatie verloopt duidelijk, snel en vriendelijk, zowel telefonisch als via e-mail. Daarnaast worden de scherpe prijzen, goede aanbiedingen en aantrekkelijke kortingen gewaardeerd. De kwaliteit van de schoenen en andere producten voldoet aan de verwachtingen en wordt als hoogstaand omschreven. Ook het ruime assortiment, de mooie collecties en de duidelijke omschrijvingen dragen bij aan de positieve ervaringen. Het retourproces krijgt soms kritiek; hoewel de snelle terugbetaling wordt gewaardeerd, vinden klanten het jammer dat er retourkosten in rekening worden gebracht.

Reviewssteenbergen-schoenen.nl

Prachtige schoenen fijne korting en snel verstuurd! Ben blij!

Antwoord van steenbergen-schoenen.nl

Uw positieve feedback geeft ons energie om door te gaan. Bedankt! Hartelijke groet, team Steenbergen Schoenen

Prima service

Met name de sterke afprijzing viel positief op. Daarnaast de persoonlijke boodschap op de doos wordt erg gewaardeerd.

Antwoord van steenbergen-schoenen.nl

We stellen uw positieve review enorm op prijs. Dank u wel! Hartelijke groet, team Steenbergen Schoenen
Telefonisch contact gehad en via de app. Meedenkend en goed advies. Erg blij mee.

Antwoord van steenbergen-schoenen.nl

We zijn blij dat u zo tevreden bent! Dank voor uw mooie review. Hartelijke groet, team Steenbergen Schoenen
Schoenen zijn zoals afgebeeld, zitten prima en zijn op tijd bezorgd!

Antwoord van steenbergen-schoenen.nl

Geweldig om te horen dat alles naar wens was. Bedankt voor uw review! Hartelijke groet, team Steenbergen Schoenen

mooie schoenen en snel geleverd

mooie schoenen, snel geleverd Bedankt

Antwoord van steenbergen-schoenen.nl

Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring met ons. Hartelijke groet, team Steenbergen Schoenen
altijd al goede service en dat blijft

Snelle service.

Uitstekende dienstverlening!

Communicatie verliep heel goed en op mijn vraag over meer informatie over het artikel Mephisto Boran Blauw werd onmiddellijk mijn vraag beantwoord. Heel vriendelijk contact !!! Uitstekende dienstverlening!

Antwoord van steenbergen-schoenen.nl

Dank u wel voor uw mooie woorden! We waarderen het enorm. Hartelijke groet, team Steenbergen Schoenen

Kwaliteit snel verzonden voor goede prijs

Zeer goede prijs (in de sale) voor goede kwaliteit schoenen. Snel verzonden en goed verpakt.

Antwoord van steenbergen-schoenen.nl

Wat fijn om te horen dat u een goede ervaring had. Hartelijk dank voor uw review! Hartelijke groet, team Steenbergen Schoenen
Foute bestelling van mijn kant met een kleine niet zo opgelost en de juiste maat verstuurd 🤘 Netjes terug gemaild met de gewijzigde status en steeds op de hoogte …

Antwoord van steenbergen-schoenen.nl

Dank u wel voor het vertrouwen in ons. Uw feedback betekent veel voor ons. Hartelijke groet, team Steenbergen Schoenen
Snel bezorgd

Antwoord van steenbergen-schoenen.nl

We waarderen uw 5-sterren beoordeling enorm! Hartelijke groet, team Steenbergen Schoenen.

Antwoord van steenbergen-schoenen.nl

Uw 5 sterren zeggen genoeg! Dank u voor uw steun. Hartelijke groet, team Steenbergen Schoenen

Bedankt voor de 5 sterren! Hartelijke groet, team Steenbergen Schoenen