e-techgroepenkasten.nl

840 reviews in totaal   501 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering en de vlotte reactietijd van de service. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als uitstekend ervaren en vaak genoemd als reden om voor deze service te kiezen. De service wordt geprezen, vooral het meedenken met klanten, het snel oplossen van problemen en het nakomen van afspraken. Het deskundige en duidelijke advies van het team wordt gewaardeerd en geeft klanten vertrouwen in hun aankoop. De producten worden als hoogwaardig, netjes afgewerkt en betrouwbaar beschreven. Ook wordt de website als duidelijk, overzichtelijk en makkelijk in gebruik ervaren. Fouten of problemen met levering of producten worden doorgaans snel en goed opgelost, wat leidt tot hoge klanttevredenheid.

Reviewse-techgroepenkasten.nl

Fantastische service

Ik heb een 3-fase groepenkast besteld, die de volgende dag al geleverd werd. Omdat er een overbruggings tijd is om van 1 naar 3 fase te gaan had ik een verbinding tussen de 3 fases van de hoofdschakelaar nodig, dus achter de bestelling aangebeld. Was geen probleem en werd gratis toegevoegd. De kast ziet er zeer overzichtelijk uit, maar moet nog geplaatst worden.
Het is een prachtige groepen kast. Alleen zijn de schroeven van de automaten bijna niet aan te draaien met een kruiskop. Een platte schroevendraaier werkt eigenlijk het beste Misschien een idee om de juiste Schroevendraaier er voortaan bij aan te bieden . Ik heb een speciale voor automaten maar deze past niet goed. Toch ga ik vaker bij jullie bestellen.

E-TECH Groepenkasten(.nl) van harte STERK aanbevolen!

Voordat ik mijn bestellingen plaatste, ontving ik deskundig advies en een nette offerte per e-mail van E-TECH. De website is overzichtelijk en navigeert gemakkelijk. Het bestellen verliep daardoor soepel en vlot. Naast verzending was het ook mogelijk om te kiezen voor een afhaalpunt of om de bestelling bij E-TECH zelf af te halen. Eén geannuleerde bestelling werd correct en snel afgehandeld. Vanwege tijdgebrek heb ik E-TECH ook persoonlijk bezocht in verband met de groepenkast die ik had aangeschaft. De professionele service die ik daar ontving bestond niet alleen uit het vakkundig en snel oplossen van het probleem met mijn E-TECH groepenkast, maar ook uit nuttige aanvullende mondelinge tips (voor de installateur) en de verstrekte informatiemap: 'OVER UW E-TECH - GROEPENKAST', die bij het de geleverde greopenkast ontbrak.
Serieus een perfecte service. Niet alleen in advies maar het werkelijk uitwerken van de benodigde capaciteiten en de uitvoering van de installaties. Ook gepassioneerd genoeg om ons tijd te gunnen om vanuit Groningen er naar toe te rijden op een vrijdagmiddag - ze bleven net zo Lang tot ik er was EN dan nog niet eens snel…. snel, rustig de installatie nog eens doorlopen! Service Level top!!! en past bij prijs-kwaliteitslevel. Mvg en tot een volgende keer, Andre Smit
Zeer snelle levering. Goede prijs-kwaliteit van de aardlekautomaat. Viel wel op dat de fase en nul andersom aangesloten moesten worden t.o.v. bestaande groepen.

Ronduit goede groepenkast

Deze budget groepenkast is netjes bedraad en heeft natuurlijk alleen goedgekeurde componenten. En dat voor een mooie prijs. En met een snel reagerende service afdeling. Waarom ergens anders meer betalen?

Mooie prijs en snel verstuurd, post nl in gebreke!

Mooie prijs en snel verstuurd, alleen jammer dat post nl weer de boel verpest, 3x zou het geleverd worden, 3x opnieuw in Sorteer proces, erg irritant.

Kast stuk aangekomen, goed opgelost

Helaas is de kast stuk aangekomen en omdat er aan de doos niets te zien is heb ik sterk de indruk dat hij kapot de doos is ingegaan. E-techgroepenkasten stuurde direct een nieuwe kast op, goed opgelost, in ben zeer tevreden.
Bijzonder snelle levering in Frankrijk (Fongrave). Binnen 6 dagen werd mijn bestelling keurig netjes afgeleverd!.

Snelle levering en goede service bij aangepaste groepenkast

Groepenkast besteld die niet standaard in de webshop staat. Aanpassingen doorgegeven via de mail en vrijwel direct een antwoord en een aangepaste prijs voor een zelf samengestelde groepenkast. Was binnen een dag geregeld en twee dagen daarna geleverd. Super service, goede kwaliteit en snelle levering!
E-tech verkoopt niet alleen apparatuur, maar levert ook gedegen advies en geeft uit eigen beweging aanvullende informatie als hen dat zinvol lijkt zo heb ik mogen ervaren. Een combinatie die je tegenwoordig nauwelijks nog aantreft. Petje af.
3-fase hoofdschakelaar besteld en de volgende dag al geleverd. Of de hoofdschakelaar goed functioneert weet ik nog niet want die is nog niet geïnstalleerd.

Prima, Ik zocht een groepenkast met afdekkap…

Ik zocht een groepenkast met afdekkap er voor omdat ie in een soms stoffige schuur komt te hangen en daar is deze prima geschikt voor.

Alleen maar bijzonder goede ervaringen

Ik heb alleen maar bijzonder goede ervaringen met E Tech. Makkelijk te vinden op de website, scherpe prijzen en snelle verzending.. Helemaal top
beltrafo was verkeerd aan gesloten hij moet na inslatieautomaat of aardlrdlekautomaat c16 30mA aangesloten zijn anders is hij niet afgezekerd

Zeer tevreden!

Ik heb spullen besteld, dat ging al erg makkelijk. Prijzen zijn scherp, verzending snel en binnen no-time kon ik aan de slag! Alles ook netjes verpakt en in goede staat ontvangen. Volgende keer zo weer terug voor een volgende bestelling.
C W
Colin W.
Zelfde dag verzending ondanks een laat bestelling. Goede prijs. Hoog kwaliteit.
Snel reageren, snel verzenden, duidelijke website met extra informatie.
Zeer tevreden over zowel de groepenkast als de verzending en het ingepakte! Hier word goed aandacht besteed! Blij word je er van!
Toppers en deskundig advies En komen de afspraken altijd na Fijn bedrijf