lekkerevesten.nl

413 reviews in totaal   46 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over hoe warm en comfortabel de vesten zijn. De snelle levering en tijdige bezorging worden door veel klanten positief gewaardeerd. Ook de kwaliteit van de vesten wordt vaak geprezen, met nadruk op duurzaamheid en afwerking. Daarnaast ervaren klanten de service als vriendelijk, correct en behulpzaam, met complimenten voor het retourproces. Klanten waarderen ook de duidelijke communicatie over voorraad, bestelstatus en de snelle reacties. Er zijn zowel positieve als kritische opmerkingen over de pasvorm en maatvoering van de vesten. Daarnaast zijn er incidentele klachten over gebrek aan informatie bij de communicatie.

Reviewslekkerevesten.nl

Het zijn vesten om in te 'wonen'!
Fijne webshop, nette correcte berichten over de bestelling. Keurig op tijd bezorgd. En erg blij met het gekochte.
Snelle bezorging en service
Snelle levering en een heerlijk vest.
Heerlijk vest ! Een vest om in te wonen en lekker weg te duiken. Lekker warm, mooi en goed.
Tevreden met het vest en een correcte snelle levering. . Mvg, Henry Groeneveld
Goed product, vest met binnenvoering

Fijn vest

Hij zit lekker comfortabel en lekker warm

Heerlijk warm

Snel ontvangen, heerlijk warm
Zeer slechte ervaring mee. Ten eerste bleek het door mij bestelde, en reeds betaalde vest niet op voorraad te zijn. Dit kreeg ik pas te horen nadat ik zelf een mail had gestuurd omdat ik na een paar dagen nog niets had gehoord terwijl er op de website duidelijk staat: 'besteld voor 13.00 is dezelfde dag verstuurd'. En daarna eindeloos gedoe om mij geld terug te krijgen, daar ben ik nu al een week mee bezig maar de leverancier biedt enkel aan om een vest in een andere maat te leveren. Ik heb al meermaals aangegeven dat k daar geen behoefte aan heb. Als ik deze week mijn geld niet terug krijg blijft er weing anders over dan aangifte te toen van oplichting.
Het plaatje op de site klopt. Heel mooi vest