Klanten melden meestal positieve ervaringen met Mukistore.com. Veel klanten zijn enthousiast over de snelle verzending en ervaren de service als vriendelijk en behulpzaam. De kwaliteit van de kleding wordt vaak geprezen en de prijzen worden doorgaans als betaalbaar en passend bij de kwaliteit gezien. Ook wordt snelle communicatie regelmatig gewaardeerd.
Tegelijkertijd zijn er klachten over vertraagde levering en onduidelijkheid rondom bezorging. Sommige klanten vinden de afwerking van de kleding ondermaats of merken afwijkingen in de maatvoering, wat tot teleurstelling leidt. De bereikbaarheid van de klantenservice en het retourproces worden soms als onvoldoende of omslachtig ervaren, mede door hoge kosten en lange wachttijden op terugbetaling. Verzend- en retourkosten worden daarnaast regelmatig als te hoog beschouwd, en trage communicatie of gebrekkige informatie leidt tot frustratie.
Reviews voor mukistore.com
Geweldig! Super snelle levering! Heb mijn bestelling geplaatst en binnen 2 werkdagen was mijn bestelling binnen. Het product is ook van super goede kwaliteit en dat voor die prijs. Chapeau ga zo door! Jullie zijn zeker een aanbeveling voor mijn omgeving!
Antwoord van Mukistore.com
Dankjewel voor je prachtige 5-sterren review! 💛 Wat heerlijk om te horen dat je bestelling zo snel binnen was én dat de kwaliteit je zo positief heeft verrast — dat betekent veel voor ons.
Superlief ook dat je ons aanbeveelt in je omgeving, dat waarderen we enorm.
We blijven ons best doen om klanten blij te maken. Hopelijk vind je binnenkort weer iets moois tussen onze jurkjes, setjes, truien, jassen, poncho’s of abaya’s. ✨🫶
De kleur van de trui kwam niet over heen met de foto
“Matcha groen” stond er en op de foto was de kleur heel licht in het echt heel donker dit was wel jammer
Beste Acelya,
Bedankt voor je review.
Wat jammer om te horen dat de kleur van de trui anders is uitgevallen dan je had verwacht. We begrijpen dat dit teleurstellend is, zeker als de foto een andere indruk geeft.
We doen ons best om de kleuren zo realistisch mogelijk weer te geven, maar door lichtinval en scherminstellingen kan dit soms iets afwijken.
We hebben je inmiddels een e-mail gestuurd om dit verder met je te bekijken.
Team Mukistore 💗
Kleding van goede kwaliteit, met snelle klantenservice.
Binnen een week geleverd.
Eerlijkheid en goede reclame
Zoals wordt gepromoot, zo valt de jurk voor elke lichaamsvorm! Echt heel mooi, ik ben blij!
Volgende keer beter de verzending aan geen. Er zijn mensen die de pakket willen volgen
Heel mooie kleding hoed prijs
Super super super
Woensdag besteld. Donderdag en in huis en vrijdag was het Eid. Super!!!!
Prachtig heerlijk stof de mouwen zijn ook mooi. Heb er geen spijt van. Dankjewel dames!
Abaya,s besteld 3 stuks deze zouden te dragen zijn to maat xl dus wijd genoeg dacht ik want ik draag zelf L/xl en het model is 172 en lijken op de site tot haar enkels te komen ik ben zelf 170 dus dan zit de lengte ook goed dacht ik maar bij het passen na ze te hebben ontvangen is de jurk aan de krappe kant en tot mijn grote verbazing komt de jurk net over mijn scheenbenen ben ik nu in paar dagen tijd langer en dikker geworden of is het de jurk ja het is de jurk de beschrijving klopt niet of er is in de fabriek iets helemaal fout gegaan met afmetingen deze jurken moet ik helaas noodgedwongen retourneren want ze zijn wel mooi kwa stof en kleur echt heel erg jammer!!!
Beste Hanan,
Bedankt voor uw review.
Wat vervelend om te horen dat de abaya’s niet vielen zoals u had verwacht. We begrijpen goed hoe belangrijk het is dat zowel de maat als de lengte kloppen, zeker wanneer u hier bewust op selecteert.
Onze items worden gefotografeerd op een model van 1.72 m en we vermelden hierbij de pasvorm. De pasvorm en lengte kunnen echter per persoon iets verschillen, afhankelijk van hoe een item valt op het lichaam. Desondanks vinden we het jammer om te horen dat dit in uw geval niet overeenkwam met uw verwachting.
Uw feedback nemen we serieus en we gaan dit intern verder controleren en verbeteren waar nodig.
We hebben u inmiddels ook een e-mail gestuurd om dit persoonlijk met u op te lossen en met u mee te kijken naar een passend alternatief.
Team Mukistore
Heel snel binnen gekregen zo houden goede service
Tevreden!
Inmiddels twee keer besteld bij Muki, tevreden over alle artikelen. Vanwege een vraag van me ook contact gehad met de klantenservice, wat fijn en soepel verliep. Ik blijf de pagina in de gaten houden. Bedankt!
Antwoord van Mukistore.com
Dankjewel voor je prachtige 5-sterren review! 💛 Wat fijn om te horen dat je al twee keer hebt besteld en tevreden bent over al je artikelen. Ook fijn dat het contact met onze klantenservice soepel verliep — dat betekent veel voor ons.
We hopen dat je binnenkort weer iets moois spot tussen onze jurkjes, setjes, truien, jassen, poncho’s of abaya’s. ✨🫶
Snelle levering. 3abaya's korter dan verwacht, maar wel mooi.
Abaya
Mooie pakjes heerlijk stof wij zijn heel blij mee geweest
Altijd leuk en snel verzonden.
Mooie jeans
Snelle levering en via mail ook goed bereikbaar. Mooie jeans die aantrekkelijk zijn geprijsd.
Goeie kwaliteit kleding. Super blij mee. Zit lekker. Thanks sisterss 😍.
Bezorging bij Gls had wat vertraging. Maar ook dat is goed gekomen :)
Slechte afwerking
Leuke model, maar afwerking van het jurk is erg matig. Het naaiwerk is echt slecht en ziet er slordig uit. Ik heb het gehouden, want het was voor de Eid, maar ik hoop dat jullie, jullie kwaliteit hierin verbeteren.
Beste Vahide,
Bedankt voor je eerlijke feedback.
Wat jammer om te horen dat de afwerking van de jurk niet aan je verwachtingen voldeed. We begrijpen dat dit teleurstellend is, zeker voor een speciale gelegenheid zoals Eid.
We nemen je feedback serieus en gebruiken dit om onze kwaliteit en controle verder te verbeteren. We hebben je inmiddels ook een e-mail gestuurd om dit verder met je op te pakken en samen te kijken naar een passende oplossing.
Team Mukistore 💗
Verzending duurde wat lang, geleverde producten zijn top! Contact met de shop was ook top!