Mukistore.com- Logo - Reviews

537 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden567 reviews in totaal

Mukistore.com- Logo - Reviews

Mukistore.com

537 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden567 reviews in totaal

Klanten melden meestal positieve ervaringen met Mukistore.com. Veel klanten zijn enthousiast over de snelle verzending en ervaren de service als vriendelijk en behulpzaam. De kwaliteit van de kleding wordt vaak geprezen en de prijzen worden doorgaans als betaalbaar en passend bij de kwaliteit gezien. Ook wordt snelle communicatie regelmatig gewaardeerd. Tegelijkertijd zijn er klachten over vertraagde levering en onduidelijkheid rondom bezorging. Sommige klanten vinden de afwerking van de kleding ondermaats of merken afwijkingen in de maatvoering, wat tot teleurstelling leidt. De bereikbaarheid van de klantenservice en het retourproces worden soms als onvoldoende of omslachtig ervaren, mede door hoge kosten en lange wachttijden op terugbetaling. Verzend- en retourkosten worden daarnaast regelmatig als te hoog beschouwd, en trage communicatie of gebrekkige informatie leidt tot frustratie.

Reviews voor mukistore.com

Ja er stond op de site dat het binnen een dag binnen zou zijn maar dat was niet verder zijn de kleren wel goed binne en het is echt goeie kwaliteit
Antwoord van Mukistore.com
Beste Dina, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van de kleding, dat waarderen we echt 💗 Het spijt ons dat de levering langer duurde dan verwacht. We begrijpen dat dit vervelend is, zeker als er een andere levertijd op de website wordt aangegeven. We hebben je inmiddels een e-mail gestuurd naar aanleiding van je review. Met vriendelijke groet, Team Mukistore 💗
Site is duidelijk en overzichtelijk Klantvriendelijk Houd je op de hoogte van koop tot levering Prijzen zijn zeer betaalbaar Kleding is zoals op foto’s Verzending is supersnel
Mooi modest kleding, betaalbaar.
Snel en altijd de juiste kwaliteit
Helaas zijn eigenlijk altijd de broeken van de twinsets te kort voor mensen boven de 170. Zou geweldig zijn als jullie af en toe ook iets maken voor de wat langere vrouwen of erbij vermelden hoelang het model is dat de kleding draagt. Verder een leuk pak alleen had de broek dus iets langer moeten zijn.
Antwoord van Mukistore.com
Dankjewel voor je review! 💛 En bedankt dat je dit zo duidelijk aangeeft — dat helpt ons echt. We vermelden bij elke productbeschrijving de lengte van het model en welke maat zij normaal draagt. Ons model is 1.72 m, maar we begrijpen dat lichaamsbouw per persoon verschilt en dat de broeklengte daardoor soms anders kan vallen, vooral bij twinsets. We nemen je feedback zeker mee, want we horen steeds vaker wensen van langere vrouwen. Hopelijk kunnen we in de toekomst meer variatie in lengtes aanbieden. Fijn dat je het pak verder wel leuk vond, al had de broek wat langer mogen zijn. Mocht je nog vragen hebben, laat het ons gerust weten — we denken graag met je mee. ✨🫶
Een hele leuk jas zou iets breder aanraden volgende keer. Ik ben blij mee
Ik had een type foutje gemaakt op het aflever adres dit hebben ze in de ochtend aangepast en het pakketje de zelfde dag nog verzonden Top service
Mooi en fijn !!
Maten niet duidelijk!
Antwoord van Mukistore.com
Beste Sandy, Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat de maten voor u niet duidelijk waren. Wij begrijpen hoe belangrijk het is dat dit helder wordt weergegeven, zodat u precies weet hoe een item valt. Bij elk product vermelden wij maatinformatie en modeldetails, maar we nemen uw feedback zeker mee om dit nog duidelijker te maken waar nodig. We hebben u inmiddels ook een e-mail gestuurd om dit samen op te lossen en met u mee te kijken naar een passend item. Mocht u nog vragen hebben, dan helpen wij u uiteraard graag verder. Met vriendelijke groet, Team Mukistore
Snelle service en goede kwaliteit