Mukistore.com- Logo - Reviews

537 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden567 reviews in totaal

Mukistore.com- Logo - Reviews

Mukistore.com

537 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden567 reviews in totaal

Klanten melden meestal positieve ervaringen met Mukistore.com. Veel klanten zijn enthousiast over de snelle verzending en ervaren de service als vriendelijk en behulpzaam. De kwaliteit van de kleding wordt vaak geprezen en de prijzen worden doorgaans als betaalbaar en passend bij de kwaliteit gezien. Ook wordt snelle communicatie regelmatig gewaardeerd. Tegelijkertijd zijn er klachten over vertraagde levering en onduidelijkheid rondom bezorging. Sommige klanten vinden de afwerking van de kleding ondermaats of merken afwijkingen in de maatvoering, wat tot teleurstelling leidt. De bereikbaarheid van de klantenservice en het retourproces worden soms als onvoldoende of omslachtig ervaren, mede door hoge kosten en lange wachttijden op terugbetaling. Verzend- en retourkosten worden daarnaast regelmatig als te hoog beschouwd, en trage communicatie of gebrekkige informatie leidt tot frustratie.

Reviews voor mukistore.com

goed product en snel geleverd!
Heel mooie abaya

Mailverkeer

Je krijgt al e-mails dat het pakket verzonden is maar dat is dan nog niet het geval. Telefonisch niet te bereiken alles gaat per e-mail. Zodra ik het pakket wel binnen had kreeg ik 2 dagen erna weer een bericht dat het onderweg was……..
Antwoord van Mukistore.com
Dankjewel voor je review! 💛 Wat vervelend om te horen dat je meerdere verzendmeldingen hebt ontvangen terwijl het pakket nog niet daadwerkelijk onderweg was. Dit lijkt op een technische storing in het systeem — en dat hoort natuurlijk niet te gebeuren. Onze excuses voor de verwarring die hierdoor is ontstaan. Daarnaast klopt het dat wij ervoor hebben gekozen om uitsluitend via e-mail bereikbaar te zijn, zodat we elke vraag zorgvuldig kunnen behandelen en niets over het hoofd zien. Mocht je nog vragen hebben of iets willen laten nakijken, stuur ons gerust een berichtje op info@mukistore.com — we helpen je graag verder. ✨🫶

Top kwaliteit en goede service

Tip kwaliteit en goede service
Er staat 1-2 werkdagen voor het verzonden word. Echter wacht ik ruim 2 weken voordat het überhaupt is verzonden en mist er ook nog is een trui waar ik tot op het heden nog op wacht.
Antwoord van Mukistore.com
Beste Mulder, Bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen dat je zo lang hebt moeten wachten en dat je bestelling niet compleet is aangekomen. We begrijpen goed dat dit frustrerend is, zeker wanneer je uitgaat van de aangegeven levertijd. We doen ons best om alle bestellingen zo snel en compleet mogelijk te verwerken en klanten goed te informeren. We nemen je feedback over de levertijd en de onvolledige levering serieus en kijken intern hoe we dit kunnen verbeteren. Inmiddels hebben wij ook contact met je opgenomen via e-mail om dit verder met je op te pakken en samen tot een passende oplossing te komen. Met vriendelijke groet, Team Mukistore 💗
Muki heeft beste dames kleding ik ben erg blij met jullie
Goede kwaliteit, leuke prijs en snelle verzending
Bezorgen kan veel sneller🥰
Antwoord van Mukistore.com
Beste Mesure, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent, en bedankt voor je feedback over de bezorging 💗 We begrijpen dat het altijd sneller mag en nemen dit zeker mee om onze service verder te verbeteren. We hebben je inmiddels een e-mail gestuurd naar aanleiding van je review. Met vriendelijke groet, Team Mukistore 💗
Antwoord van Mukistore.com
Beste Tuana, Bedankt voor je review. We zien dat je ons een review hebt gegeven zonder toelichting. We hebben je inmiddels een e-mail gestuurd naar aanleiding van je review. Mocht je ons willen laten weten wat er niet naar wens is geweest, dan kun je altijd reageren op onze e-mail. We helpen je graag verder. Met vriendelijke groet, Team Mukistore 💗
Had vrijdag besteld en was zaterdag ochtend binnen
Verzending duurt veels te lang dan word aangegeven
Antwoord van Mukistore.com
Beste Mariya, Bedankt voor je feedback. Wat vervelend om te horen dat de verzending langer duurde dan verwacht. We begrijpen dat dit frustrerend is, zeker als de levertijd anders wordt aangegeven. We nemen dit serieus en kijken graag met je mee naar wat er precies is misgegaan met je bestelling. We hebben je inmiddels ook een e-mail gestuurd om dit verder met je op te pakken en samen tot een passende oplossing te komen. Met vriendelijke groet, Team Mukistore 💗