Mukistore.com- Logo - Reviews

537 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden567 reviews in totaal

Mukistore.com- Logo - Reviews

Mukistore.com

537 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden567 reviews in totaal

Klanten melden meestal positieve ervaringen met Mukistore.com. Veel klanten zijn enthousiast over de snelle verzending en ervaren de service als vriendelijk en behulpzaam. De kwaliteit van de kleding wordt vaak geprezen en de prijzen worden doorgaans als betaalbaar en passend bij de kwaliteit gezien. Ook wordt snelle communicatie regelmatig gewaardeerd. Tegelijkertijd zijn er klachten over vertraagde levering en onduidelijkheid rondom bezorging. Sommige klanten vinden de afwerking van de kleding ondermaats of merken afwijkingen in de maatvoering, wat tot teleurstelling leidt. De bereikbaarheid van de klantenservice en het retourproces worden soms als onvoldoende of omslachtig ervaren, mede door hoge kosten en lange wachttijden op terugbetaling. Verzend- en retourkosten worden daarnaast regelmatig als te hoog beschouwd, en trage communicatie of gebrekkige informatie leidt tot frustratie.

Reviews voor mukistore.com

prima winkel, bezorging wat verlaat
Je wordt continu op de hoogte gehouden over je bestellen wat een super service dit is de 2 de x dat ik besteld zeer zeker zal ik vaker bestellen
Antwoord van Mukistore.com
Dankjewel voor je 5 sterren! 💛 Wat fijn om te horen dat je zo goed op de hoogte werd gehouden van je bestelling — dat vinden we superbelangrijk. En geweldig dat dit al je tweede bestelling is! We waarderen je vertrouwen enorm. Hopelijk maak je jezelf binnenkort weer blij met iets moois uit onze collectie: jurkjes, setjes, truien, jassen, poncho’s of abaya’s. ✨🫶
Hele mooie jurk, super snelle levering en betaalbaar.
de Live vind ik altijd gezellig om naar te kijken. wat ik wel vind dat de broeken met elastiek aan de boven kant wat aan de krappe kant zit, dan valt de broek wijd maar vanaf de boven benen en de elastiek wat krap dat je er ook haast niet in komt waardoor het model niet zo mooi valt. verder dik te vreden keep on going girls.
Antwoord van Mukistore.com
Wat superlief om te horen dat je onze Live zo gezellig vindt! 💖 We vinden het ook altijd leuk om er samen met jullie iets leuks van te maken — en die 20% korting tijdens de live met de speciale code blijft natuurlijk ook mooi meegenomen 😍 Dankjewel ook voor je eerlijke feedback over de pasvorm van de broeken met elastiek. We nemen dat zeker mee, want pasvorm is zó belangrijk — zeker bij modellen die wijd vallen. We blijven verbeteren, luisteren en doorgaan 💪 Keep on watching & keep on shining — tot de volgende TikTok Live! ✨
Reactie is wel snel over de mail maar je word zelf 0 proactief benaderd over dat er vetraging is of je product niet op voorraad. Zo zit je weken te wachten. Als dit het geval is zou ik iemand ook korting aanbieden of iets anders als het misloopt om de klant tevreden te houden, ook dit gebeurd niet. Dus helaas zal ik hier waarschijnlijk niks meer halen.
Antwoord van Mukistore.com
Beste Robin, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Jammer om te horen dat je bestelling zo is verlopen. In jouw bestelling bleek één item direct op voorraad en één item later beschikbaar, waardoor we het eerste product meteen hebben verzonden en het tweede product als nazending hebben verstuurd. Volgens de track & trace is dit tweede pakket kort na je review alsnog bij je afgeleverd. We begrijpen dat het wachten op een nazending vervelend kan zijn en nemen je feedback over proactieve communicatie zeker mee om onze service verder te verbeteren. We hebben inmiddels ook persoonlijk contact met je opgenomen via e-mail om dit netjes met je op te lossen. Team Mukistore 💗
Helaas duurde het een week voordat ik m’n bestelling had terwijl op de site staat volgende dag. Ik heb wel fijn contact gehad op de mail😌
Antwoord van Mukistore.com
Beste Aya, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je prettig contact hebt gehad via de mail, dat waarderen we 💗 Het spijt ons dat de levering langer duurde dan verwacht. We begrijpen dat dit vervelend is, zeker als er een andere levertijd op de website wordt aangegeven. We hebben je inmiddels een e-mail gestuurd naar aanleiding van je review. Met vriendelijke groet, Team Mukistore 💗
Hele mooie jurk heel blij mee en prima verzendingstijd
De kleren zijn goede kwaliteit maar het kwam wel heel laat binnen
Antwoord van Mukistore.com
Beste Imane, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van de kleding 💗 Het spijt ons dat je bestelling later is aangekomen dan verwacht. We begrijpen dat dit vervelend is en nemen je feedback hierin zeker mee om onze service te verbeteren. We hebben je inmiddels een e-mail gestuurd naar aanleiding van je review. Met vriendelijke groet, Team Mukistore 💗
Antwoord van Mukistore.com
Beste Julia, Bedankt voor je review. We zien dat je ons een review hebt gegeven zonder toelichting. We zouden je graag willen vragen wat we kunnen doen om jouw ervaring met Mukistore te verbeteren naar 5 sterren. We hebben je ook een mailtje gestuurd naar aanleiding van je review. Met vriendelijke groet, Team Mukistore 💗

Slechte service

Twee weken bestelling gedaan voor afhaal (!). Nog steeds geen afhaal bericht ontvangen. Klantenservice gaf aan dat ik gebeld zou worden door de winkel om de situatie te checken, nooit gebeurd. Geen updates niks. Begin er niet aan!
Antwoord van Mukistore.com
Beste Soumia, Bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt gehad. Dit is uiteraard niet de service die je van ons mag verwachten. Inmiddels hebben wij contact met je opgenomen via e-mail om dit verder met je op te pakken en samen tot een passende oplossing te komen. We nemen je feedback serieus en gebruiken dit om onze communicatie en service te verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Mukistore