kookgigant.nl

451 reviews in totaal   451 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg positief over de snelheid en betrouwbaarheid van de levering, de service, en de duidelijke, snelle communicatie. De kwaliteit van de producten wordt over het algemeen goed beoordeeld en de verpakking wordt als stevig en veilig ervaren, vooral bij breekbare artikelen. Daarnaast worden de scherpe prijzen en aanbiedingen, evenals het ruime en mooie assortiment, vaak als pluspunten genoemd. Veel klanten geven aan graag terug te willen komen en hun collectie uit te breiden. Toch zijn er ook enkele negatieve ervaringen, zoals vertragingen bij de bezorging door PostNL, schade of gebruikssporen aan bepaalde producten en opmerkingen over de verpakkingswijze. Ook wordt er soms getwijfeld aan de waarde van specifieke producten.

Reviewskookgigant.nl

Betrouwbaar

Bestel altijd met veel plezier mijn kookspullen omdat deze van een kwalitatief goed niveau zijn en eenvoudig te bestellen zijn. Verzending loopt ook altijd op rolletjes.
Fijne site, hele mooie collectie hoogwaardige kwaliteit. Snelle levering netjes verpakt! Echt een aanrader en ga mijn collectie bij hun uitbouwen!

Mooi product en snelle levering

Placemats besteld als verjaardagscadeau Snelle levering Goed product En fijn dat ze per stuk zijn te bestellen (elders alleen per set verkrijgbaar)
Precies zoals verwacht en heel blij mee! Gemakkelijk besteld en snel in huis. We zijn ontzettend blij met het nieuwe peper- en zoutstel!

Erg blij!

Pakketje was niet aangekomen, kookgigant heeft heel snel en fijn gehandeld. Erg blij met het proces van de tweede levering en korting gekregen op een ander product.

Fijne persoonlijke klantenservice!

Lara van de klantenservice heeft mij super fijn geholpen. Heel persoonlijk, snel en meedenkend. Tegenwoordig is dat niet meer zo standaard, dus daarom heel blij met kookgigant

1e kookgigant ervaring

Prachtige producten in allerlei categoriën. Echt een heel.mooi vlees mes besteld,een set staat al op de wish list
Mooie plank en erg fijn in het gebruik. Beter niet meer verzenden met post.nl. Het heeft meer dan een week geduurd voordat ik hem binnen had.
Ik vind dat jullie een mega goede top Surves hebben Bezorging was snel en het product is mooi en stijlvol
Ondanks dat de eerste messenset die we hadden gekregen niet de set was die we hadden besteld, was dit snel na het terugsturen van de verkeerde set wel goed geleverd.
Goede en mooie site voor al je keuken gereedschap en erg snelle verzending Bedankt!
Is een duidelijke,makkelijke site Maar vandaag besteld morgen geleverd ,zoals vermeld staat , dat gebeurt niet, is minstens 5 dagen wachten, dat kan mogelijk beter, of dit gewoon van de site weghalen
Eenvoudig bestellen, snel geleverd en goed communicatie in het proces. Gewoon zoals het hoort

Aanrader!

Supersnelle levering en veel keuze in mooie producten. Ik heb zelf tot nu toe Shinrai messen, een Shinrai snijplank en een zester van Microplane besteld, die producten zou ik iedereen aanraden 😊
Wij hebben de shinrai messenset(7 delig)met magnetisch blok besteld voor onze nieuwe keuken. We hebben ze nog niet in gebruik,maar wel bekeken en ziet er super uit.
Prachtig mooi bedrijf dat door jonge enthousiaste ondernemers zal uitgroeien tot marktleider in de branche. De follow-up aan de bestellingen is top geregeld✌️🍀
Nette website duidelijk en makkelijk enige minpuntje maar daar kunnen jullie niks aan doen denk ik dat de dag later geleverd werd als afgesproken door PostNL
R B
Rita B.
Ruim aanbod, de houten snijplank die ik had besteld werd snel geleverd en ziet er heel mooi uit

Uitstekende klantenservice.

Electrisch peper en zoutstel van Peugeot besteld. Het zoutvaatje wilde niet meer opladen. Deze is binnen een paar dagen vervangen. Deze service voelt zeer goed.
Goede service kwaliteitsvol merchandising gewoon goed ik heb nog niks moeten terug sturen of in breuk dit is betrouwbaar ok ik ben maar een persoon geloof mij ik ben niet gerenegeerd met ajjai