Het product was erg netjes en goed ingepakt.
Je kreeg ook een e mail waarin je op de hoogte werd gebracht.
Wat ik zeer zeker als afknapper beschouwd is de koerierdienst GLS
Deze zou mijn pakje bezorgen van 8.30 tot 11.30
Toen het pakje om 14.00 er nog niet was heb ik er heen gebeld, kreeg te horen dat dit een richttijd is🤔 pakje kwam pas om 15.45
💡 Kan GLS dit niet in hun e mail die zij naar je toe sturen, vermelden dat het een richttijd is en niet de bezorgtijd is, dragen ze bij aan de service van het bedrijf wat het wel goed doe, dit doet afbreuk aan het bedrijf
Verder lezen
Alle positieve beoordelingen weergeven
de meest kritische beoordeling
Ik geef geen sterren, want ik hoop dat zowel Binqer als hun leveranciers hun verpakkingen aanpassen.
Ik bestelde afvalzakken van biologisch composteerbaar materiaal, van diverse merken.
Speciaal om plastic afval te vermijden.
Tot mijn verbazing waren deze zakken verpakt in niet-composteerbaar plastic.
Ook de doos waarin de afvalzakken werden verstuurd was gevuld met plastic. Dit zou goed hebben gekund met papieren krullen.
In de hoop dat zowel Binqer als hun leveranciers dit aanpassen,
Verder lezen
Alle kritische beoordelingen weergeven
Beoordelingen voor binqer.nl
SorterenRelevantie
3 containers aangekochht. 1 sloot niet goed af. Na contact een goede uitleg gekregen samen met foto's en in 30 seconden was het in orde. Zeker een aanrader. Vlotte communicatie en snelle levering.
Geïmporteerde beoordelingen: