Klanten waarderen de snelle en stipte levering. De klantenservice wordt als vriendelijk, oplossingsgericht en behulpzaam ervaren. De website is overzichtelijk, duidelijk en makkelijk in gebruik. De kwaliteit van de producten wordt geprezen als uitstekend, stevig en functioneel. Ook de prijs-kwaliteitverhouding wordt over het algemeen als positief beoordeeld. Advies en begeleiding bij keuze of aankoop worden als deskundig en prettig ervaren. Er zijn incidenteel opmerkingen over vertragingen of onvolledige leveringen. Daarnaast zijn er enkele klachten over fouten of onvolledige bestellingen bij de klantenservice. Sommige klanten noemen de hoge verzendkosten als minpunt.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsBINQER.nl
EKO Marina prullenbak
Laatst twee afvalbakken bij BINQER besteld. De webshop zag er super netjes uit, en was erg gemakkelijk te bedienen. Ik had een EKO Marina prullenbak gevonden, en onder het product kon ik alle eigenschappen terug vinden. Erg handig!
De producten werden snel geleverd, en het contact was goed. Zeker een aanrader!
Mooie afvalbak
Heel blij met deze mooie en vooral handige afvalbak. Je kunt ze ook eventueel koppelen als je diverse afvalstromen naast elkaar wilt plaatsen.#Wijzijnerblijmee
Grote vaten besteld, versterkt Polyethyleen 60 liter, direct de volgende dag of de dag daarna bezorgd. Uitstekende kwaliteit!
Antwoord van BINQER.nl
Wat fijn om te horen, dank je wel voor je review! 😊
Goed dat de 60 liter vaten zo snel geleverd zijn en dat de kwaliteit helemaal naar wens is.
We wensen je er veel gebruiksgemak van en helpen je graag weer bij een volgende bestelling!
Kelly van team Binqer
De hondenpoepzakjes zijn fijn groot en makkelijk te gebruiken. De handvaten zijn groot genoeg om vast te houden tijdens de wandeling zonder dat je het zakje kwijt bent
Antwoord van BINQER.nl
Dank je wel voor review! 😊
We waarderen je feedback en hopen dat ze je wandelingen nog makkelijker maken!
Kelly van team Binqer
Al vaker naar tevredenheid besteld
Supergoed af te sluiten afvalemmers
Prima goed af te sluiten afvalemmers , snel geleverd
Tevreden over de kwaliteit van onze schoonmaakspullen en prullenbakken
Alles op tijd geleverd prima service
Ook al waren jullie aan het verhuizen maar alles was netjes geregeld hoor een goede bezorging
Antwoord van BINQER.nl
Dank je wel voor je begrip en je fijne woorden! 😊
Ook tijdens onze verhuizing vonden we het belangrijk dat alles netjes en soepel bleef verlopen, dus het is mooi om te horen dat de bezorging gewoon goed is gegaan.
We waarderen je feedback enorm en helpen je graag weer een volgende keer!
Kelly van team Binqer
Goede kwaliteit zakken scheuren niet gebruik ze al jaren en altijd vlotte levering,gewoon prima
Antwoord van BINQER.nl
Wat leuk om te lezen, dank je wel voor je vertrouwen al die jaren! 😊
Fijn dat de kwaliteit en de vlotte levering steeds weer goed bevallen, daar doen we het voor.
We waarderen je loyaliteit en helpen je graag weer bij je volgende bestelling!
Kelly van team Binqer
Bestelde producten waren niet compleet, maar binnen 1 dag een reactie dat het gemiste item werdt verstuurd. Goede service
Goede en duidelijke site. Snelle verzending. Ik vond de verzendkosten wat hoog voor alleen stickers die per post verstuurd kunnen worden. En wat ik nog weet van mijn vorige bestelling is dat er vrij veel reclame mails vanuit jullie verstuurd worden. Dit vind ik hinderlijk. Verder meer dan tevreden!!
Goede service, weten waar ze het over hebben, prima prijs/kwaliteit verhouding
Antwoord van BINQER.nl
Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen dat de service, deskundigheid en prijs-kwaliteitverhouding goed bevallen.
De waardering wordt enorm gewaardeerd en hopelijk tot een volgende keer!
snelle levering
Goede kwaliteit voor een lage prijs snelle levering
Goede kwaliteit voor een lage
Zeer goed product, prima service en snelle contacten.
Antwoord van BINQER.nl
Hartelijk dank voor de mooie woorden!
Fijn om te horen dat het product, de service en het contact zo goed bevallen.
Daar doen we het voor!