Dekzeilenstore.nl

1.377 reviews in totaal

1.377 reviews since 31 okt 2023

Gecertificeerd sinds: 16 nov 2023
dekzeilenstore.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten waarderen de stevige, degelijke en goed afgewerkte producten die vaak aan de verwachtingen voldoen. Het maatwerk wordt als precies, passend en naar wens ervaren, waardoor klanten het product direct kunnen gebruiken. De snelle levering wordt veel geprezen. De klantenservice wordt als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren, vooral bij fouten of vragen. Klanten vinden het online bestellen eenvoudig, duidelijk en prettig, wat het aankoopproces vergemakkelijkt. De montage wordt vaak als eenvoudig omschreven. Klanten zijn overwegend tevreden over de effectiviteit van de zonwering en de verkoeling die het biedt. De communicatie wordt meestal als duidelijk en vlot ervaren. Enkele klanten noemen vertragingen bij levering of bezorgpartners. Er zijn suggesties voor meer verduidelijking bij de montage. Daarnaast vragen sommige klanten om meer of snellere terugkoppeling in de communicatie.

ReviewsDekzeilenstore.nl

Bijzonder goede website met de gepaste uitleg en degelijke materialen aanbeveling. Maatname voor aanhangwagen afdekzeil werkte perfect en mijn zeil past perfect!
Wij hebben zonwering met zuignappen gekocht bij Dekzeilstore. Werden na 2 weken al geleverd. Goede beschrijving erbij. Alleen DHL als bezorger is hopeloos, maar daar kan Dekzeilstore niets aan doen.
M B
Marc B.
Snelle levering, wat ik wel zou voorstellen is als er klanten de uitschuifbare ondersteuning bij bestellen misschien een paar stukjes afval mee sturen zodat er een extra dikte kan gemaakt worden waar de steunen komen omdat de kanten van de steunen vrij scherp zijn. Mvg Marc

Perfecte service

Na een bestelling ontbraken een paar zuignappen, na een telefoontje werd dit direct gecorrigeerd en de volgende dag had ik de zuignappen binnen.. geen onvertogen woord is gevallen.. m. a. w. perfecte service en behulpzaamheid.. Grt Mark
R S
Rik S.
De kwaliteit is prima. Maatvoering moet ik nog checken. Zending kwam twee weken te laat maar daarover wel keurig tussentijds geïnformeerd.
De montage in de beschrijving staat montage in 2 minuten dit heb ik niet gehaald, je bent al meer kwijt aan water koken en de zuignappen er in leggen uithalen en laten afkoelen dan ramen wassen en ontvetten en de montage. ik heb er veel meer tijd voor nodig gehad ongeveer 40 minuten. Dan was het niet duidelijk of de screen geschikt was voor binnen of buiten. in de meegeleverde brief maatvoering & garantie staat onder Belangrijke informatie over je glas dat bij intensieve zonneschijn op het glas door temperatuurvereschillen spanning in het ruitvlak ontstaan waardoor thermische breuk kan ontstaan en glas schade. Vraag bij glaszetter na of dit voor ons raam problemen kan vormen. Maar onze glaszetter bestaat niet maar,.Graag een reactie via mail. kj.vrolings@tiscali.nl

Enorm tevreden!!!

De order hebben ze naar voren kunnen plaatsen zodat de levering voor mij op tijd kwam voor de vakantie. Het zeil is perfect op maar gemaakt en erg netjes afgewerkt. Het toebehoren was er netjes bij geleverd en de aantallen klopte ook. Mooie spullen voor een goede prijs.
Binnen de aangegeven tijd geleverd De screens doe hun werk goed. Het is nu uit te houden in huis Ons appartement is op 5 hoog en ligging is zuid west vanaf 11 uur de zon tot zonsondergang
Klemmen voor dekzeil besteld. Zien er erg goed uit. Verzending ging door mijn fout niet goed maar keurig en supersnel opgelost.

Dekzeil zelf maken.

We hebben alle onderdelen gekocht om een dekzeil te maken voor onze gesloten aanhanger. We zijn er blij mee. Prima materialen! Drie steunbuizen uitschuifbaar, koordhouders en ogen …

prima service

Als er iets niet klopt wordt er netjes contact opgenomen om te vragen of de maten kloppen. mooie zware kwaliteit dekzeil.
Ze zijn bevestigd langs buiten en houden de warmte echt wel buiten , zijn zeer tevreden , eindelijk is de temperatuur in het appartement zalig met de hoge temperaturen buiten

Perfecte levering, degelijke kwaliteit, past perfect.

Perfecte levering. Het zeil past als een bus! Op de millimeter juist. Zeer Degelijke kwaliteit. Kortom: super tevreden!
S K
Stefanie K.
Producten zijn echt vakwerk! Kan ik iedereen aanraden! Bezorgen met GLS is zeer risicovol en maar nèt goed gegaan. Ik zal afzien van mijn bestelling indien er weer met dit bedrijf moet worden bezorgd. Met Postnl.nl is prima het eerder verlopen.
De kwaliteit en afwerking bevalt me wel maar het blijft me een raadsel dat een dergelijk simpel ontwerp zo duur kan zijn! Waarbij ik wel moet vermelden dat de concurenten nog duurder zijn. Graag een verklaring voor de hoge prijs!
Goede en snelle service !! Dekzeil precies op maat zoals gewenst en montage op aanhanger was binnen no time gefixt.
Goede maat, perfect afgewerkt. De elastieken zijn wat kort, maar die had ik verkeerd besteld. ;-)
Twee screens besteld,super kwaliteit,goed verpakt ,mooi produkt,zeker een aanrader en zoveel goedkopet dan screens op de pui. 100% tevreden.
Product voldoet aan verwachting. Snelle levering. goed afgewerkt met een correcte levering van de bijbestelde accessoires.
Medewerker gaf ons asn de telefoon hfle goede begeleiding met het opmeten vsn onze deur en ramen, ze werden zeer goed verpakt en Verzonden en zijn de perfecte maten top kwaliteit

Dekzeilen van topkwaliteit. Uw nummer één voor standaardformaat afdekzeilen en maatwerk van topkwaliteit! Wij bieden de perfecte bescherming voor uw bouwproject, prachtige verandazeilen om uw buitenru...