Houtmarkt.nl- Logo - Reviews

449 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.358 reviews in totaal

Houtmarkt.nl- Logo - Reviews

Houtmarkt.nl

449 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.358 reviews in totaal

De reviews voor Houtmarkt.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer te spreken over de kwaliteit van het geleverde hout en materialen. De snelle levering en vlotte verwerking van bestellingen worden vaak als groot pluspunt genoemd. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als gunstig ervaren, met eerlijke en concurrerende prijzen. De service wordt gewaardeerd, waarbij extra's zoals gratis aanhangers en het meedenken bij problemen in het oog springen. De communicatie is doorgaans duidelijk en prettig, het bestelproces via de website en het afhalen zijn eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Daarnaast wordt het personeel als vriendelijk, behulpzaam en efficiënt omschreven, en verloopt de levering meestal netjes en volgens afspraak. Enkele klanten noemen afwijkingen of een lagere dan verwachte kwaliteit van materialen als verbeterpunt. Er zijn opmerkingen dat leverinformatie soms beter kan en dat er logistieke verbeterpunten zijn, zoals het aflevermoment of de wijze van lossen.

Reviews voor houtmarkt.nl/nl/

Positieve ervaring. Netjes en op tijd geleverd.

Communicatie per telefoon was eenvoudig en duidelijk. Naar aanleiding hiervan de bestelling compleet gemaakt en betaald. het pakket werd vervolgens in goede staat geleverd door de transporteur en werd met een kooiaap op de juiste plek neergezet binnen de aangegeven verzendperiode.

Goed met een paar bemerkingen

ESB wordt geleverd met alleen een stuk karton er over. Dat is onvoldoende bij regen en buiten levering. ESB stapel die ik ontvangen heb had aan twee zijden moeten van de lepels van een vorkheftruc. Dat komt meer voor maar is lastig in de verwerking om ESB luchtdicht te verwerken, je moet die platen appart houden voor de rest stukken en is niet zoals het hoord. Opschuiven levering via de transporteur ivm de recente sneeuwlast ging erg goed!

Top bedrijf, klein verbeter puntje

Goed materiaal en een uitstekende prijs. Aanhanger gratis mee krijgen is ook heel handig. Klein verbeter puntje. Ze hebben een prachtig kantoor waar je kan betalen en klein spul kan kopen. Maar na het afrekenen wordt je naar een loods gestuurd voor het hout en ben je een beetje aan je lot overgelaten. Als ze dat nou zouden stroom lijnen met een kleine balie in de loods waar de klant weet waar de terecht kan.

Beste houtmarkt van Europa

Kom nu van ver hier voor de tweede keer; uiterst vriendelijk, efficiënt want je bestelling ligt al klaar bij de balie. Uitstekende kwaliteit van materiaal en uitstekende prijs. Ik kom hier graag.
Goede kwaliteit van producten tegen een goede eerlijke prijs, helpen je met inladen. en als er iets is denken ze met je mee en doen moeite voor je en lossen het naar tevredenheid op

Top

Multiplex plaat bestelt, heb de plaat zelf opgehaald om de kosten te drukken, maar bij aankomst. Alles was zeer degelijk ingepakt om beschadigingen tegen te gaan. al met al ben ik een tevreden klant. Misschien een puntje de bezorgkosten zijn naar mijn mening iets wat aan de hoge kant. Maar die keus ligt bij de klant

Goede prijs/kwaliteit

Bestellen ging goed en de prijs/kwaliteit verhouding erg goed. Wel vreemd dat geen bericht is verstuurd wanneer er geleverd werd. Kreeg alleen 's morgensvroeg een telefoontje van de chauffeur dat hij over een half uur kwam afleveren...

Echt rechte balken met een grote lengte.

Ik wilde vuren balken met een lengte van 5.40m. Was daarbij bang dat deze balken niet recht genoeg zouden zijn ,voor waar ik ze ging gebruiken . S'morgens heel vroeg werden de balken bezorgd door een prima bedrijf (Brink XL). Zag al heel snel dat er met zorg was gekeken door houtmarkt .nl naar mijn wens : rechte balken . Alle balken voldeden naar mijn wens . Ook de rest van mijn bestelling was met zorg verpakt en van prima kwaliteit. Voor mij in ieder geval : een pluim voor dit bedrijf én voor de firma Brinks XL.
Het hout is goed en de chauffeur was prima op tijd en deze had de levering goed voorbereid. Het was niet een makkelijk adres voor de levering. Ik zou houtmarkt.nl echt kunnen aanraden.
Ze hadden een foutje gemaakt en waren de beroerdste niet om dat meteen aan te geven. Meteen werd aangegeven dat ze ditwilden rechttrekken en werd een ander gelijkwaardig product aangeboden tegen gelijke voorwaarden. Helemaal prima! Vervolgens werd er geleverd en gevraagd of het iets eerder kon. Dat was voor mij geen probleem en tijdens het leveren waren zw supersnel. M wijzelf en buren hebben niets gehoord. Was prima neergezet en ja gewoon goed!

Datum bezorgen

Ik wilde mijn bezorging graag op een specifieke dag ontvangen en dat is keurig geregeld.
KV
kees V.

Goed product, vriendelijk personeel, gunstige prijs.

Kwalitatief goed product, vriendelijk geholpen, gratis aanhangergebruik, gunstig geprijsd.
Hout is niet echt van goede kwaliteit voor een vloer. Veel planken met gebreken. Gaten, of krom / met een bocht waardoor planken niet goed aansluiten en er kieren tussen vloerdelen ontstaan. Sommige krom in de hoogte waardoor vloer niet vlak is.
Vlotte en snelle bestelling en corrected levering maar aangezien het werd geleverd met een kooiaap moest hij lossen op het voetpad ipv op de oprit

Transport kan verbetert worden

Tot nu altijd hele goede ervaringen met het gemak van bestellen en de duidelijke webshop. Het kunnen doorsturen van een winkelwagen, waarna iemand anders dit kan bestellen. Allemaal perfect! Maar... jullie transport laat wel te wensen over. De woning die ik aan het verbouwen ben is nog niet bewoont. Hier is dus niet altijd iemand aanwezig. Toen ik vroeg of de chauffeur kon bellen zodra hij wegrijd bij zijn vorige adres was dit geen probleem. Echter is dit in de praktijk wel een probleem gebleken want dit wordt nergens gecommuniceerd naar hen (zo bleek al twee keer). Vaak betreft het ook enorm lange, grote en zware spullen. Deze worden zonder bescherming tegen weer en wind op de stoep geplaatst. Het zou fijn zijn als de mogelijk er is om dit op een ca. tijdstip te kunnen laten bezorgen dat er ook mankracht aanwezig is om dit direct binnen te kunnen leggen.
Begrip en meedenken bij het aanvullen van een bestelling en bij het oplossen van een probleem met de geleverde bestelling
Alles netjes geleverd volgens opgave. Het was wat jammer dat er bij enkele vlonderplanken spinthout aan de onderkant van de plank aanwezig is.
prima prijs alleen speciaal opdrachten wat lastiger maar te doen.
Mooie prijzen en goede kwaliteit hout!
Mooie kwaliteit Bankirai houten vlonderplanken van 28 mm dik. Alles correct afgewikkeld tegen een hele nette prijs.