Fleur.nl

fleur.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn over het algemeen zeer tevreden over de kwaliteit van de geleverde planten, bloemen en potten, die vaak als mooi, vers en van hoveniers- of kwekerskwaliteit worden omschreven. De bezorging wordt vaak geroemd om snelheid en zorgvuldigheid. Ook wordt de (meestal) snelle, vriendelijke en oplossingsgerichte klantenservice gewaardeerd. Problemen met bestellingen, levering of producten worden meestal snel en netjes opgelost, vaak met extra service of compensatie. De website wordt vaak als overzichtelijk en gebruiksvriendelijk ervaren. Daarnaast wordt de verpakking doorgaans als stevig en veilig gezien. Klanten waarderen ook de duidelijke communicatie over de status van bestellingen. Er zijn echter ook negatieve punten. Zo zijn er klachten over vertragingen bij de bezorging, beschadigingen of slechte behandeling door koeriers. Soms zijn klanten ontevreden over trage of geen reactie van de klantenservice. Daarnaast zijn er opmerkingen over verwarring bij het invullen van adres- en betaalgegevens op de website en het uitblijven van updates of antwoorden op mails. Enkele klanten vinden dat er te veel of onhandig wordt verpakt.

ReviewsFleur.nl

Slechte kwaliteit, slechte klantenservice

na mijn aanhoudende klachten via de mail (waarbij ik het advies kreeg bij 2 bananenplanten (die een rotte stam hadden, opgekrulde bruine bladeren en slecht blad) om ze maar een tijdje in het zonnetje te zetten) werd ik uiteindelijk na hier 1 ster te hebben gegeven benaderd om telefonisch contact op te nemen. ik had de keuze nieuwe planten te laten ontvangen of mijn geld retour te krijgen, maar er werd daarbij wel vriendelijk verzocht mijn 1 ster te verwijderen. ik pas hem aan naar 2 sterren. Er kwam een oplossing, maar laat die bij nieuwe klanten soepeler verlopen of zorg dat de kwaliteit gewoon goed is. voor mij geen tweede keer.
Geïmporteerde review
Blij verrast door zeer goede kwaliteit van de planten. Ook prima verpakt. Daarnaast n heel fijne klantenservice die zeer snel en adequaat de bezorgmethode heeft aangepast, omdat ik per abuis niet had aangegeven dat ik n overdag bezorging wilde. Heel erg blij met de planten! Hartelijk dank en fijne dagen gewenst
De bomen die ik bij fleur heb besteld werden netjes tot in de tuin bezorgd. Met het aanplantpakket heb ik het snel kunnen planten. Gewoon goed
Geïmporteerde review
Ik zocht een mooie plantenpot voor onze hal in de VVE. De website was heel duidelijk en de levering was super snel en mooi verpakt. Vind het toch wel spannend als je zo iets breekbaars laat sturen, maar dit ging perfect. Alles ging dus super goed van bestellen, tot levering en het product is AMAZING!
Ik ben heel blij met dit adres. Eindelijk een adres met bijna alle vaste planten die ik kan bestelllen. Levering is keurig!
Mooie relatiegeschenken! voor ons bedrijf versturen we onze relatiegeschenken met fleur.nl. Fijn dat ze alles uit handen nemen. We geven alleen de adressen door en alles wordt geregeld. Aanrader!
Geïmporteerde review
ikheb een zeer positieve ervaring gehad, enkel de naam wasq fout, door mijn toedoen! ik heb de naam van de begunstigde gegeven! maar mijn naam is chris van Gulck!! maar ik ben zeertevreden over de snelle levering!! hoe de plant eruit zag weet ik niet! maar de begunstigde was alleszins positief
Meerdere vaste planten besteld voor mijn border!. Heel mooi kwaliteit is stuk beter dan in tuincentrum. Dit is de echte hovenierskwaliteit. Erg tevreden!
Ik heb Italiaanse jasmijn binnen gekregen. Die heb ik gebruikt voor mijn haag. Planten zagen er goed en fris uit!

Italiaanse jasmijn is heel mooi!

Italiaanse jasmijn is heel mooi. Ik heb er eerst 10 besteld. Deze levering was keurig. Daarna nog een keer 100stuks besteld. Keurig op tijd geleverd.
Geïmporteerde review
Great plants, but even greater customer service!! They had forgotten to put in one of my hydrokorrels, and one of the plants was damaged. Upon contacting their customer service, I was told that they would immediately arrange shipment of a healthy plant, along with my forgotten item. eally happy with their fast and efficient service! Also my new plants look incredible!!

Weer bij fleur.nl - Prachtige plant

Weer bij fleur.nl besteld! wat een fijn bedrijf. Prachtige planten worden snel thuis bezorgd. Ik vind het fijn om te weten dat de planten direct bij de kweker vandaan komen. De kwaliteit ziet er goed uit!
Privéprofiel

Goede service fleur.nl

Na een niet oke levering door GLS ben ik, na melding van de klacht, gebeld door fleur.nl en hebben we samen een goede en passende oplossing gevonden. Goede service van Fleur, slechte levering van GLS. Bedankt voor het meedenken en de prima oplossing.
Ik had een pot besteld die ik niet mooi vond. Ik heb hem makkelijk kunnen omruilen. Prettig contact gehad.

Communicatie matig

Communicatie niet goed. Planten door mij foutief besteld, meteen erna gemaild. Doordat niet werd gereageerd werden deze ca 1 week later alsnog verstuurd. Wederom gemaild, hier niets op vernomen. Na reminder werd e.e.a. wel opgepakt en mocht ik het pakket weigeren. Daarna weer gemaild omdat ik niets hoorde. Uiteindelijk wel goed en correct opgelost, afgewikkeld.
We hebben ons kantoor laten inrichten met planten van Fleur.nl. Alles keurig professioneel aangepakt. Het is een stuk groener in ons bedrijf.
Geïmporteerde review
Fijne ervaring. Site is overzichtelijk en het is makkelijk te bestellen/betalen. De planten waren ingepakt in dozen, eenmaal uit de doos in hele goede staat. Staat overal aangegeven hoe de plant verzorgd hoort te worden, dat is wel fijn voor de niet-plant-fanaat.
Zeer goede kwaliteit planten! Service was vooraf en achteraf goed. Bezorging was door keurige jongeman. Hij heeft de plant zelfs binnen gezet. Absolute aanrader!
Geïmporteerde review
Ik vond het best spannend omdat ik een flinke plant had besteld van bijna 500. Maar eigenlijk ging alles goed. De doos waarin de plant verpakt was, zag er aan de buitenkant nogal krakkemikkig en ingedeukt uit. Maar eenmaal uitgepakt bleek de plant in perfecte staat te verkeren. De bezorging via Trunkrs was ook fijn. Met een duidelijke tijdslot en een chauffeur die even van tevoren belt of je aanwezig bent. Enige wat ik iets minder vond is de levertijd indicatie. Deze was voor mijn bestelling 1 a 2 werkdagen. Dit werd uiteindelijk de 2e, maar dat weet je ook niet van tevoren. Het zou ergens handig zijn om te weten of zo'n dure en kwetsbare bestelling of dag 1 of 2 aankomt.
Geïmporteerde review
Net voor kerst een bestelling geplaats voor een bloempot en een bijbehorende plant. Beide zijn een week later netjes afgeleverd. Het was gedurende de feestdagen even onduidelijk wat de status van de bestelling was maar dat werd na een e-mail direct opgehelderd.

Bij Fleur.nl draait alles om het overbrengen van gevoel met planten. Op kantoor of thuis! Bestellen is eenvoudig en snel. Kies je favoriete boeket, voeg een persoonlijke boodschap toe en wij zorgen v...