544 reviews in totaal   92 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

544 reviews in totaal

Klanten zijn zeer te spreken over de vriendelijke en warme benadering van het personeel, wat het winkelbezoek positief beïnvloedt. Medewerkers worden als behulpzaam en meedenkend ervaren en nemen de tijd voor de wensen van de klant, zelfs bij drukte. De deskundigheid van het personeel bij advies en het schieten van gaatjes wordt gewaardeerd. Daarnaast zijn klanten tevreden over de betaalbare prijzen en de goede kwaliteit van de producten. De algemene service wordt vaak omschreven als goed, snel en professioneel. Sommige klanten merken op dat ze lang moesten wachten voordat ze geholpen werden, vooral bij drukte of personeelstekort.

ReviewsLucardi Juwelier Utrecht Hoog Catharijne

De beste lucardi Utrecht maar ook Ede

de medewerkers die in de lucardi liepen waren heel hulpzaam en ze waren aardig en wilde graag helpen. ik kocht namelijk iets voor me zus een mooie armband, als jongere broertje moet ik van mezelf zeg maar tonen dat ik ook leuke dingen kan kopen
Het personeel is erg enthousiast, maar er zijn te weinig mensen, waardoor je soms lang moet wachten om de monsters te bekijken.
Het was net als altijd heel fijn en een behulpzame medewerker. Ik kon altijd graag bij lucardi

Geen sale

Ik vond het vervelend dat er in de Sale vitrine een kaartje stond met daarop 'tot 50% korting'. Toen ik de ketting wilde kopen bleek er helemaal geen korting op te zitten. De verkoopster zei dat het niet voor alles in die vitrine gold. Maar dan moet je het per artikel aangeven.

Antwoord van Lucardi Juwelier Utrecht Hoog Catharijne

Bedankt voor je feedback. Jammer om te horen dat de communicatie over de korting in de winkel niet duidelijk genoeg was en dat dit voor verwarring heeft gezorgd. We nemen je opmerking mee, zodat we onze presentatie en informatie in de winkel kunnen blijven verbeteren. We hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Team Lucardi
Zeer behulpzaam. Bij vragen correcte antwoorden en adviezen. Leuke oorbellen gekocht voor onze dochter
The vendor was very competent and pleasant to communicate with and spoke my language, which is very rare in the Netherlands.
Mazzelzak voor "Z"ook maken
S V
Sjoukje V.
Altijd netjes , goeie prijzen

Supper gped geholpen!

Niks is beter dan de lucardi ik twijfelde zo omdat het niet voormezelf was veel keuze maar ik ben heel erg goed geholpen!
Vriendelijke verkoopster , neemt ondanks de drukte in de winkel de tijd voor je
Een ouder persoon die mij op een rustige deskundige manier heeft geholpen!
Behulpzaam personeel, kom graag bij lucardi
really nice colleague helping me :) she helped me choosing the perfect gift for my boyfriend's b-day.
HEEL ERG FIJN GEHOLPEN IN DE WINKEL
Uitstekend service en een vriendelijke personeel!
Ik werd direct geholpen en de verkoopster was vriendelijk

Lucardi Juwelier Utrecht Hoog Catharijne

Als je op zoek bent naar de ideale plek om te winkelen, ontspannen, lekker te eten en tijd door te brengen met je familie en vrienden dan ben je bij Utrecht Hoog Catharijne aan het juiste adres! De ov...