Lucardi Juwelier Utrecht Hoog Catharijne

535 reviews in totaal   115 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg te spreken over het vriendelijke en attente personeel, wat bijdraagt aan een prettige winkelervaring. De service wordt als uitstekend, behulpzaam en klantgericht gezien, waarbij medewerkers goed meedenken en advies geven. Ook nemen zij ruim de tijd voor klanten, zelfs bij drukte, en blijven altijd vriendelijk en behulpzaam. Verder wordt de vlotte service en de deskundigheid van het personeel, met name bij specialistische handelingen, zeer gewaardeerd.

ReviewsLucardi Juwelier Utrecht Hoog Catharijne

Goed en leuk geholpen..

Leuk en fijn geholpen en er werd goed mee gedacht, en mooi als cadeautje allemaal verpakt.. Ketting bijpassende ring en oordbel gekocht..

Zeer aardige medewerkster

De dame die ons heeft geholpen, was heel vriendelijk en behulpzaam. Heel fijn. Ze verontschuldigde zich dat we moesten wachten, maar dat was niet haar fout.
Vriendelijk en behulpzaam personeel ondanks de drukte van black friday.
Als ik oorbellen terugbreng zou ik liever gewoon mijn geld terugkrijgen in plaats van een waardebon
Goed geholpen en leuk ingepakt voor een leuk prijsje
Aardig personeel,op een fijne en leuke manier geholpen.
Nou ik vondt alles wel oke hele vriendelijke meisje achter de kassa en de medewerkers super lief en goed geholpen,
Vriendelijke verkoopsters. Goed geholpen bij het uitzoeken van een ring voor mijn dochter
De dames waren erg behulpzaam en vriendelijk. Heb een prachtige ring van mijn man gekregen.

Antwoord van Lucardi Juwelier Utrecht Hoog Catharijne

Gelukkig kunnen slagen bij ons en hopelijk tot snel! 💜
Utrecht hc Veel lieve aandacht,ondanks drukte in de winkel, fijne winkel !!!
Products with a very high quality and hood customer service
Erg klantvriendelijk, kundig met het schieten van gaatjes.
Word gewoon netjes geholpen daar
Fijne service gehad in de winkel op hoog Catharijne in Utrecht
Het was druk in de winkel en er stonden 2 medewerkers en het was ook nog eens heel warm maar we werden uiters vriendelijk geholpen. Ik kocht een goud kettinkje met gouden oorbellen en namen ook even de tijd voor ons.
Ga hier regelmatig heen. Neuspiercing laten zetten vorige week en gister een mooi horloge en ketting gekocht. Leuk assortiment :)

Klantvriendelijk

Heel lief is de personeel
Vriendelijk geholpen
Super fijn geholpen. Nam de tijd en was heel eerlijk
Vriendelijk personeel altijd top producten. En mooie prijzen

Antwoord van Lucardi Juwelier Utrecht Hoog Catharijne

Hi Kevin, Gelukkig kunnen slagen bij ons en hopelijk tot snel! 💜