Brandfield NL- Logo - Reviews

Brandfield NL

1.682 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden37.263 reviews in totaal

Brandfield NL- Logo - Reviews

Brandfield NL

De reviews voor Brandfield NL zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de snelle en vaak stipte levering, de uitstekende kwaliteit van de producten, en de mooie, cadeauwaardige verpakking. Ook wordt de klantenservice vaak als vriendelijk en behulpzaam ervaren. Prijzen worden als aantrekkelijk gezien en de website wordt als overzichtelijk en gebruiksvriendelijk ervaren, waardoor bestellen eenvoudig is. Er zijn echter enkele verbeterpunten: soms zijn er vertragingen of problemen bij de bezorging en incidentele teleurstellingen over afmetingen of defecten van producten. Ook kan het retourproces problematisch zijn door onduidelijkheid over retourverzekering, communicatie en terugbetaling. De klantenservice reageert soms traag of biedt niet altijd toereikende hulp. Ten slotte zijn er kleine opmerkingen over de verpakking op detailniveau.

Reviews voor brandfield.nl

Geel goed
Antwoord van Brandfield NL
Wat fijn om te horen! Dank voor je vertrouwen en je positieve feedback. ^MB
Antwoord van Brandfield NL
Dank je wel voor je beoordeling! We waarderen je feedback en zijn blij om te lezen dat je tevreden bent met je ervaring bij ons. Als er nog iets is waar we aan kunnen werken om je volgende ervaring nog beter te maken, aarzel dan niet om ons dat te laten weten. We staan altijd klaar om te helpen en streven ernaar om onze service voortdurend te verbeteren. Bedankt voor je steun! ^LH
Antwoord van Brandfield NL
Dank je wel voor je beoordeling! We waarderen je feedback en zijn blij om te lezen dat je tevreden bent met je ervaring bij ons. Als er nog iets is waar we aan kunnen werken om je volgende ervaring nog beter te maken, aarzel dan niet om ons dat te laten weten. We staan altijd klaar om te helpen en streven ernaar om onze service voortdurend te verbeteren. Bedankt voor je steun! ^LV
Antwoord van Brandfield NL
Prachtig horloge besteld, snel geleverd. Super blij mee.
Antwoord van Brandfield NL
Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met je horloge! Super dat de levering snel was en het horloge precies is wat je had gehoopt. We hopen dat het niet alleen mooi staat, maar ook elke minuut van je dag compleet maakt. Veel plezier ermee en bedankt voor je fantastische beoordeling! ^MB
snel verzonden en leuk ingepakt
Antwoord van Brandfield NL
Bedankt voor je review! Fijn dat je bestelling snel is verzonden en dat je blij bent met de verpakking. Veel plezier ervan. ^MB
Mooi assortiment, goede website, makkelijk te vinden, snelle verzending, en goede communicatie. Voltreffer op het gebied van internet shoppen.
Antwoord van Brandfield NL
Bedankt voor je review. Zo fijn om te zien dat je tevreden bent met onze service en producten. Veel plezier met je aankoop! ^MB
Alles goed geregeld
Antwoord van Brandfield NL
Super om te horen dat je tevreden bent! Dankjewel voor je review en veel plezier van je bestelling. ^MB
Goede kwaliteit producten en netjes ingepakt!
LU
L U.
Snel geleverd, goede kwaliteit
Antwoord van Brandfield NL
Geweldig dat alles naar wens is! We waarderen je feedback enorm en wensen je veel plezier van je aankoop! ^MB
snel en envoudig
Antwoord van Brandfield NL
Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent! Dank voor je vertrouwen in ons en je bestelling. We hopen dat je veel plezier beleeft van je aankoop en dat het helemaal naar wens is. ^MB
Antwoord van Brandfield NL
Dank je wel voor je beoordeling! We waarderen je feedback en zijn blij om te lezen dat je tevreden bent met je ervaring bij ons. Als er nog iets is waar we aan kunnen werken om je volgende ervaring nog beter te maken, aarzel dan niet om ons dat te laten weten. We staan altijd klaar om te helpen en streven ernaar om onze service voortdurend te verbeteren. Bedankt voor je steun! ^ LV
snelle, nette levering
Antwoord van Brandfield NL
Geweldig om te horen dat je tevreden bent met de snelle en nette levering! Veel plezier van je aankoop gewenst. ^MB
Snel en correct afgeleverd.
Antwoord van Brandfield NL
Fijn om te zien dat je tevreden bent, dat maakt ons blij. Veel plezier van je aankoop! ^MB
Snel en netjes verzonden.
Antwoord van Brandfield NL
Geweldig dat alles naar wens is! We waarderen je feedback enorm. ^MB
Horloge was top!
Antwoord van Brandfield NL
Fantastisch dat je blij bent met het horloge! Heel veel draagplezier gewenst. ^MB