Brandfield NL- Logo - Reviews

Brandfield NL

1.682 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden37.263 reviews in totaal

Brandfield NL- Logo - Reviews

Brandfield NL

De reviews voor Brandfield NL zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de snelle en vaak stipte levering, de uitstekende kwaliteit van de producten, en de mooie, cadeauwaardige verpakking. Ook wordt de klantenservice vaak als vriendelijk en behulpzaam ervaren. Prijzen worden als aantrekkelijk gezien en de website wordt als overzichtelijk en gebruiksvriendelijk ervaren, waardoor bestellen eenvoudig is. Er zijn echter enkele verbeterpunten: soms zijn er vertragingen of problemen bij de bezorging en incidentele teleurstellingen over afmetingen of defecten van producten. Ook kan het retourproces problematisch zijn door onduidelijkheid over retourverzekering, communicatie en terugbetaling. De klantenservice reageert soms traag of biedt niet altijd toereikende hulp. Ten slotte zijn er kleine opmerkingen over de verpakking op detailniveau.

Reviews voor brandfield.nl

Antwoord van Brandfield NL
Dank je wel voor je beoordeling! We waarderen je feedback en zijn blij om te lezen dat je tevreden bent met je ervaring bij ons. Als er nog iets is waar we aan kunnen werken om je volgende ervaring nog beter te maken, aarzel dan niet om ons dat te laten weten. We staan altijd klaar om te helpen en streven ernaar om onze service voortdurend te verbeteren. Bedankt voor je steun! ^LV
Antwoord van Brandfield NL
Dank je wel voor je beoordeling! We waarderen je feedback en zijn blij om te lezen dat je tevreden bent met je ervaring bij ons. Als er nog iets is waar we aan kunnen werken om je volgende ervaring nog beter te maken, aarzel dan niet om ons dat te laten weten. We staan altijd klaar om te helpen en streven ernaar om onze service voortdurend te verbeteren. Bedankt voor je steun! ^ LV
RD
Rebecca d.
Ik heb al meerdere keren gemerkt dat de dozen waarin het verstuurd wordt niet goed sluiten aan de onderkant. Ik had een kettinkje van pandora besteld. Deze is heel dun en was uit het pandora doosje gegleden en in het cadeautasje gekomen. Als deze daaruit was gegaan en in de verzenddoos die niet goed afsloot was het weg geweest. Dit is niet de eerste keer. Jullie hebben een prachtige webshop maar kijk alsjeblieft de dozen goed na met verzenden alleen een tape erop zal al versterken.
Antwoord van Brandfield NL
Dankjewel voor je feedback. Dit is voor ons heel waardevol en hebben we dan ook gelijk doorgegeven aan onze logistieke afdeling. We wensen je heel veel draagplezier van je aankoop en zien je graag een volgende keer terug. ^MB
AV
An v.
Antwoord van Brandfield NL
Armband was netjes ingepakt. Op tijd geleverd.
Antwoord van Brandfield NL
Bedankt voor je geweldige review! Super om te horen dat de armband netjes ingepakt was en op tijd geleverd werd! We zijn blij dat alles naar wens is en dat je snel van je nieuwe armband kunt genieten. Veel plezier ermee, hopelijk maakt hij elke outfit compleet! ^MB
Snelle verzending en ben blij met mijn product.
Antwoord van Brandfield NL
Bedankt voor je geweldige beoordeling! Fijn dat de verzending snel ging en dat je blij bent met je product! We hopen dat het precies is wat je zocht en je er volop van kunt genieten. Veel plezier ermee, en we kijken ernaar uit je snel weer te mogen helpen! ^MB
Geen contact te krijgen. 2 e-mails verzonden geen antwoord ontvangen. Zelfs niet na de gestelde 6 werkdagen. Daarnaast duurt het retourproces lang, nog niets over mijn retour/ruiling ontvangen.
Antwoord van Brandfield NL
Onze excuses voor het ongemak. We hebben je e-mails niet opnieuw opgepakt omdat we je al hadden geïnformeerd via Returnless. Inmiddels zien we dat beide items aan je zijn terugbetaald. Mocht je nog vragen hebben of kunnen we verder iets voor je betekenen, dan kun je reageren op onze e-mail van afgelopen donderdag. We helpen je graag verder. ^HJ

Onbetrouwbaar bedrijf

Per ongeluk is er door Brandfield een verkeerde ring opgestuurd. Omdat de bestelde ring een verjaardagscadeau cadeau voor mijn vrouw was had ik het pakket nog niet opengemaakt. Ik ontving maandag een mail van hun met de vraag of ik de ring retour wilde sturen en het verzoek of ik een kopie van het verzendbewijs wilde mailen zodat ze mij direct de goede ring konden opsturen. Dit heb ik direct gedaan. Vervolgens hoor ik niets meer en is men niet bereikbaar. Zeer onbetrouwbare indruk van dit bedrijf gekregen
Antwoord van Brandfield NL
We schrikken van deze reactie en lichten dit graag toe. Op 30 januari hebben wij je per e-mail het nieuwe ordernummer toegestuurd. Een dag later is het pakket geleverd. Het spijt ons als dit bericht je niet heeft bereikt of over het hoofd is gezien. Mocht je de e-mails niet kunnen terugvinden, neem dan gerust contact met ons op, dan sturen we de informatie opnieuw toe. ^HJ
Antwoord van Brandfield NL
Dank voor je positieve woorden! Veel plezier van je aankoop en hopelijk tot snel. ^MB
Mooie ketting!
Antwoord van Brandfield NL
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent, veel draagplezier van je mooie ketting! ^MB
Twee mooie tassen voor een heel goedkoop Prijsje.
Antwoord van Brandfield NL
Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met je tassen! Super dat je ze voor zo'n mooie prijs hebt kunnen scoren. We hopen dat ze je dagelijks goed van pas komen en je van veel gebruiksgemak zullen voorzien. Veel plezier ermee, en bedankt voor je fantastische beoordeling! ^MB
Snelle verzending en mooi product.
Antwoord van Brandfield NL
Superleuk om te zien dat je blij bent met zowel de snelle verzending als het product! Veel plezier ermee! ^MB
Antwoord van Brandfield NL
Dankjewel voor je review! Super dat je zo tevreden bent. Veel plezier met je aankoop! ^MB
Antwoord van Brandfield NL
Bedankt voor je beoordeling! Fijn om te zien dat je tevreden bent. Veel plezier van je bestelling! ^MB
Antwoord van Brandfield NL
Dankjewel voor je beoordeling! Fijn dat je tevreden bent, veel plezier van je aankoop gewenst. ^MB
Antwoord van Brandfield NL
Fijn dat je tevreden bent! Geniet van je aankoop en we hopen dat je er lang plezier van hebt. ^MB