Brandfield NL

37.436 reviews in totaal

37.436 beoordelingen sinds 26 mei 2017

Klanten zijn overwegend zeer tevreden over de snelle levering en het vlotte verzendproces. De prijzen en kortingen worden als aantrekkelijk en voordelig ervaren. Ook wordt de mooie en verzorgde verpakking gewaardeerd. Daarnaast zijn de meeste klanten tevreden over de kwaliteit van de producten. De klantenservice wordt vaak als erg positief ervaren en snelle oplossingen worden gewaardeerd. Sommige klanten vinden de verpakking te veel of niet milieuvriendelijk. Er zijn enkele klachten over defecten of verkeerde adviezen bij de producten. Daarnaast zijn er incidentele problemen met de bereikbaarheid van de klantenservice.

ReviewsBrandfield NL

Ruime assortiment en snelle levering.

Antwoord van Brandfield NL

Bedankt voor je 5-sterrenreview. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over ons assortiment en de snelle levering. Veel plezier gewenst van je aankoop en graag tot een volgende keer in onze webshop! Met vriendelijke groet, ^JM
Ik bestel al jaren van dit bedrijf en ik ben ontzettend tevreden met de producten

Antwoord van Brandfield NL

Bedankt voor je 5-sterrenreview! Wat fijn om te horen dat je al jaren bij ons bestelt en zo tevreden bent met onze producten. We waarderen je support. Veel plezier gewenst van je aankoop! Met vriendelijke groet, ^JM
Snelle levering van de spullen.

Antwoord van Brandfield NL

Bedankt voor je 4-sterrenreview! Wat fijn dat je bestelling snel is geleverd. We wensen je veel plezier met je aankoop en zien je graag nog eens terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, ^JM

Geweldig!

Heel mooi horloge, goede prijs kwaliteit. Zeer snelle levering 2 dagen in huis.

Antwoord van Brandfield NL

Bedankt voor je 5-sterrenreview! Leuk om te horen dat je tevreden bent met het horloge, de goede prijs en de snelle levering. Veel plezier gewenst van je aankoop. Met vriendelijke groet, ^JM
Prijs met extra korting

Antwoord van Brandfield NL

Bedankt voor je 5-sterrenreview! Wat fijn dat je tevreden bent over je aankoop. We wensen je veel plezier van het artikel en zien je graag nog eens terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, ^JM

Snelle levering.

Snelle levering en snelle reactie op vragen per mail.

Antwoord van Brandfield NL

Heel erg bedankt voor je 5-sterrenreview! ⭐⭐⭐⭐⭐ Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering én dat je onze reactie op je vragen per e-mail als prettig hebt ervaren. 😊 We hopen je snel weer te mogen verwelkomen bij Brandfield! ✨^LV
De oorbellen zijn net zoals op de foto's op de website. Vlugge levering!

Antwoord van Brandfield NL

Bedankt voor je 5-sterrenreview! Fijn om te horen dat je blij bent met de mooie oorbellen en de snelle levering. Veel plezier gewenst van je aankoop! Met vriendelijke groet, ^JM

Top

Snelle service,goede communicatie en mooi verpakt Het is een kadootje dus weet nog niet of ze het leuk vind 😀😀

Antwoord van Brandfield NL

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. We hopen dat het cadeau in de smaak valt! Met vriendelijke groet, ^JM

Mooi en snel

Mooi assortiment, supersnelle levering

Antwoord van Brandfield NL

Bedankt voor je mooie 5-sterrenreview! ⭐️ Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over ons assortiment en de snelle levering. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer! 😊^LV
Goede prijzen, snelle levering & uitstekende service! 5 van de 5 sterren

Antwoord van Brandfield NL

Bedankt voor je 5-sterren review! Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze prijzen, snelle levering en service. Veel plezier gewenst met je aankoop. Met vriendelijke groet, ^JM
Mooie bril, precies wat ik ervan had gehoopt. Snelle levering, mooi verpakt (Echt een cadeautje om te ontvangen)

Antwoord van Brandfield NL

Bedankt voor je mooie woorden! ⭐ Fijn om te horen dat je zo tevreden bent. We hopen je snel weer terug te zien! 😊^HJ
Snelle verzending, leuke aanbieding

Antwoord van Brandfield NL

Bedankt voor je 5-sterrenreview. Goed om te lezen dat je tevreden bent over de snelle verzending en dat je een mooi artikel met een leuke aanbieding hebt kunnen bestellen. Veel plezier gewenst van je aankoop! Met vriendelijke groet, ^JM
Gemaakte afspraken nakomen

Antwoord van Brandfield NL

Bedankt voor je 4-sterrenreview! We waarderen je feedback en hopen je snel weer eens te mogen verwelkomen in onze webshop. Met vriendelijke groet, ^VM
T P
Trudy P.
De geweldige artikelen en de snelle leveringstijd.

Antwoord van Brandfield NL

Dank je wel voor je 5-sterrenbeoordeling! We waarderen het zeer en staan altijd klaar om je te helpen als je weer bij ons wilt bestellen. Mooie dag toegewenst! ^LV
ROOS v.
Het apparaatje om de horloge band te verkleinen, was een flutding. Pennetje was gelijk krom. Moesten dus toch naar de juwelier, om de band te laten verkleinen. Zijn ze niet blij mee, omdat het horloge niet bij hun is gekocht. Wel gedaan, 17,50 euro verder. Dus hadden het horloge beter bij de lokale juwelier kunnen kopen. Kost nu evenveel. En bij de juwelier inkorten, is gratis , als je daar een horloge koopt. Dus dacht voordeliger uit te zijn , bleek dus niet zo te zijn. Weer leergeld en wijsheid. Na enkele dagen kreeg ik een keurige email. Met daarin excuses en we hebben samen een mooie oplossing gevonden. Erg blij met het horloge. Ga zo door , zou ik zeggen . Bij Brandfield , komt de klant altijd van rechts😉👍🏻 Roos🌹

Antwoord van Brandfield NL

Wat jammer dat het begin niet soepel liep. Fijn dat we contact hebben gehad en samen tot een oplossing konden komen waar je blij mee bent. We zijn blij dat je nu tevreden bent met je horloge en wensen je dan ook heel veel draagplezier toe! ^MB
Snelle levering, goede kwaliteit top

Antwoord van Brandfield NL

Heel erg bedankt voor je 5-sterrenreview! ⭐⭐⭐⭐⭐ Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en de goede kwaliteit van je aankoop. Bedankt voor je vertrouwen in Brandfield en graag tot de volgende keer! 😊✨^LV
Y I
Yda i.
Mooi verpakt. Misschien wel wat veel doosjes om doosjes. zonde van papier.

Antwoord van Brandfield NL

Bedankt voor je 5-sterrenreview. Fijn om te horen dat je tevreden bent met de verpakking. Ook bedankt voor je feedback over het gebruik van de doosjes en het papier. We nemen dit zeker mee! Met vriendelijke groet, ^JM

Snelle bezorging

Ik woon in Italië, en wilde graag mijn moeder verassen met een verjaardags kado. Ik heb het besteld vrijdag om 20.00uur en het werd bezorgd zaterdag om 16.00 uur in de middag de dag van haar verjaardag, just wonderful 😊 wat ik een beetje jammer vond was dat de sieraden nog in een plastic zakje zaten. Maar de bezorging was top 🤗

Antwoord van Brandfield NL

Dankjewel voor de 5 sterren! Super om te horen dat alles snel geleverd werd en dat je blij bent met de items ✨^LV
Snelle levering en de armband van Fossil is erg mooi.

Antwoord van Brandfield NL

Heel erg bedankt voor je 5-sterrenreview! ⭐⭐⭐⭐⭐ Wat ontzettend leuk om te horen dat je tevreden bent met je bestelling. Jouw positieve feedback betekent veel voor ons en maakt ons hele team blij! 🥰 We hopen je snel weer terug te zien en wensen je heel veel plezier met je nieuwe aankoop! ✨ Liefs, Het Brandfield-team 💕>LV

Brandfield is dé specialist in style items waarmee je je outfit compleet maakt: horloges, sieraden, zonnebrillen. tassen en portemonnees. In onze online shop bieden wij de grootste collectie style it...