Brandfield NL

37.302 reviews in totaal   1.447 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer te spreken over de snelheid en stiptheid van de levering. De kwaliteit en het uiterlijk van de producten worden doorgaans goed beoordeeld. Ook de scherpe prijzen en aanbiedingen vallen in de smaak, evenals de overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website. Het retourproces wordt meestal als eenvoudig ervaren en de feestelijke verpakking maakt het bestellen extra bijzonder. Verder waarderen veel klanten de vriendelijkheid en oplossingsgerichtheid van de klantenservice. Er zijn echter ook enkele verbeterpunten. Sommige klanten hebben klachten over vertragingen of verkeerde afleveradressen. Incidenteel zijn er defecten of afwijkingen aan producten. De klantenservice wordt soms als traag of onvoldoende ervaren. Daarnaast uiten sommige klanten frustratie over retourkosten, verzekeringen of trage terugbetalingen. Teleurstelling ontstaat ook door prijsveranderingen bij omruilingen en door beperkte voorraad of verwarrende productinformatie.

ReviewsBrandfield NL

Bestel er vaker en tot aan heden geen enkele miskoop gehad. Leuke acties van tijd tot tijd en de service tot aan de levering is dik in orde. Ik vertel luidkeels waar ik mijn horloges van bestel (en wanneer ik ze als cadeau weggeef).

Antwoord van Brandfield NL

Wat geweldig om te lezen! Dankjewel voor je enthousiaste review en fijn dat alles tot nu toe naar wens is. Veel plezier van je horloges én wat leuk dat je ons aanbeveelt! ^MB
Alles perfect

Antwoord van Brandfield NL

Bedankt voor je 5 sterren review! We zijn blij om te horen dat je bestelling goed is verlopen. Veel plezier gewenst met je aankoop. Met vriendelijke groet, ^JM
Zeer tevreden

Antwoord van Brandfield NL

Bedankt voor je 5 sterren review. Fijn om te horen dat je zeer tevreden bent. Veel plezier gewenst met je aankoop! Met vriendelijke groet, ^JM
T P
Trudy P.
Snelle bezorging! Jammer dat het geleverde wel heel erg afweek van de foto. Ik heb mijn bestelling naar jullie teruggestuurd. Ik heb van de ontvangst een bevestiging gekregen. Ik ben in afwachting van de terugbetaling. Als het geld weer op mijn rekening staat kom ik graag nog eens terug bij Brandfield

Antwoord van Brandfield NL

Fijn dat je de snelle bezorging hebt gewaardeerd! We zien dat het bedrag inmiddels is teruggestort. Mocht je het op prijs stellen dat onze klantenservice met je meekijkt, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag! ^MB

Bedankt voor je 5 sterren review! Met vriendelijke groet, ^JM

Bedankt voor je 4 sterren review! Met vriendelijke groet,^JM

Bedankt voor je 5 sterren review! Met vriendelijke groet,^JM
De bestelde ring bleek te klein, ik wilde een maatje groter bestellen maar de ring was inmiddels duurder geworden. Na een telefoontje met de klantenservice krijg ik t verschil gecrediteerd! Super service!

Antwoord van Brandfield NL

Bedankt voor je fantastische beoordeling! Wat fijn om te horen dat onze klantenservice je goed heeft kunnen helpen. Jammer dat de ring eerst te klein bleek, maar we zijn blij dat alles uiteindelijk naar wens is opgelost en dat je tevreden bent met onze service. We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen! Hopelijk tot een volgende keer!^MB

R V
Ramona V.