Brandfield NL- Logo - Reviews

Brandfield NL

1.694 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden37.263 reviews in totaal

Brandfield NL- Logo - Reviews

Brandfield NL

De reviews voor Brandfield NL zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de snelle en vaak stipte levering, de uitstekende kwaliteit van de producten, en de mooie, cadeauwaardige verpakking. Ook wordt de klantenservice vaak als vriendelijk en behulpzaam ervaren. Prijzen worden als aantrekkelijk gezien en de website wordt als overzichtelijk en gebruiksvriendelijk ervaren, waardoor bestellen eenvoudig is. Er zijn echter enkele verbeterpunten: soms zijn er vertragingen of problemen bij de bezorging en incidentele teleurstellingen over afmetingen of defecten van producten. Ook kan het retourproces problematisch zijn door onduidelijkheid over retourverzekering, communicatie en terugbetaling. De klantenservice reageert soms traag of biedt niet altijd toereikende hulp. Ten slotte zijn er kleine opmerkingen over de verpakking op detailniveau.

Reviews voor brandfield.nl

Wauw, 5 sterren! Dankjewel — daar worden we blij van 😄^LV
Snelle verzending, leuk verpakt
Antwoord van Brandfield NL
Hartelijk dank voor je beoordeling! Geweldig om te horen dat je bestelling snel is verzonden en dat de leuke verpakking een extra plezierig moment bij het uitpakken heeft gebracht. We hopen dat je volop geniet van je aankoop! Hopelijk tot een volgende keer! ^MB
Tas was kapot ..snelle reactie van jullie inmiddels n nieuwe mogen ontvangen ..gewoon top ..
Antwoord van Brandfield NL
Dankjewel voor het geven van je beoordeling. Wat fijn om te zien dat we dit snel voor jou hebben mogen oplossen. Heel veel draagplezier van je nieuwe tas! ^MB

Perfect

Gewoon perfect. Zowel product als levering
Antwoord van Brandfield NL
Fijn dat alles naar wens is! Veel plezier van je bestelling en hopelijk tot ziens. ^MB
Really good service.
Antwoord van Brandfield NL
Thank you for your positive review! We're glad to hear you're satisfied with our service. We strive to provide our customers with a great shopping experience. If you have any questions or comments in the future, we're always happy to help.^LV

Fantastisch

Snel geleverd,ring mooier nog als afbeelding.Heel netjes verpakt. Top!
Antwoord van Brandfield NL
Wat fijn om te horen! Dankjewel voor je review en veel plezier van je aankoop. ^MB
Duidelijk en heldere communicatie.
Antwoord van Brandfield NL
Dankjewel voor de 5 sterren! Geweldig om te horen dat onze communicatie zo prettig was. ^LV
Snelle levering, mooi verpakt
Antwoord van Brandfield NL
Bedankt voor de 5 sterren! Wat fijn om te horen dat de oorbellen in de smaak vallen. Veel draagplezier! ^LV
Wauw, 5 sterren! Dankjewel — daar worden we blij van 😄^LV
Antwoord van Brandfield NL
Bedankt dat je een review hebt achtergelaten. We zien dat je 3 sterren hebt gegeven. Als er iets is waar we naar kunnen kijken of verbeteren, kun je ons altijd mailen. ^JM
Boven verwachting. Site overzichtelijk. Zeer snelle levering. Ga zo door.
Antwoord van Brandfield NL
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat we boven je verwachtingen zijn uitgekomen, dat je de site overzichtelijk vindt en dat de levering zo snel verliep. We doen ons best om zo door te gaan! ^MB
Altijd netjes en op tijd verstuurd. Duidelijke track en trace.
Antwoord van Brandfield NL
Super om te lezen dat je tevreden bent over de levering en duidelijke track en trace. Bedankt voor je vertrouwen! ^MB
TW
Ton W.
Zeer tevreden Snelle levering mooi horloge Advies verwijs naar filmpje op internet pm band in tekorten.
Antwoord van Brandfield NL
Dankjewel voor het geven van je review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent en dat het is gelukt om je horlogeband in te korten met behulp van het filmpje. Heel veel draagplezier gewenst van je mooie horloge! ^MB
In 1 dag geleverd en kwaliteit zekers,, in 1 woord top
Antwoord van Brandfield NL
Wat fijn dat je tevreden bent! Bedankt voor je vertrouwen en feedback. ^MB

Snelle verzending

Kado besteld voor mijn zus. Verzending was snel en levering op tijd, zus blij.
MV
Marjan V.
Ziet er goed uit,snelle leveringen goed verpakt.
Antwoord van Brandfield NL
Bedankt voor je beoordeling! Geweldig dat alles goed beviel. Veel plezier van je aankoop! ^MB
Niks alles was naar wens en netjes verzorgd
Antwoord van Brandfield NL
Bedankt voor je review. Dat is fijn om te horen. Heel veel plezier van je bestelling! ^MB
Snelle service, mooie producten
Antwoord van Brandfield NL
Super om te horen dat je tevreden bent met het servies! Bedankt voor je review^LV
Item was gemakkelijk te bestellen en snel geleverd
Antwoord van Brandfield NL
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat het bestellen gemakkelijk verliep en je bestelling snel geleverd is. We hopen dat je er veel plezier van hebt! ^MB
Lof voor Brandfield! Heeft 'n zeer verzorgde site met ruime keuze. Klasse betreffende de logistiek, vanaf de bestelling t/m aflevering. Levert m.i. veel waar voor het geld!!!
Antwoord van Brandfield NL
Dankjewel voor je lieve compliment! We vinden het super om zo’n positieve reactie te ontvangen. Heel veel plezier van je horloges en graag tot een volgende keer. ^MB