pme-legend.com/nl

9.374 reviews in totaal   1.717 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle, nette en betrouwbare levering van hun bestellingen. De kwaliteit van de producten wordt door de meeste klanten als uitstekend en duurzaam ervaren. Ook prijzen klanten de behulpzaamheid, vriendelijkheid en deskundigheid van het personeel en de klantenservice. Het retourproces wordt als eenvoudig, snel en klantvriendelijk ervaren, met snelle terugbetalingen. De pasvorm van de kleding wordt gewaardeerd vanwege de consistentie. Daarnaast wordt de webshop als overzichtelijk, gemakkelijk te gebruiken en informatief ervaren. Sommige klanten vinden de producten prijzig en merken op dat ze aanbiedingen en loyaliteitsacties missen. Er zijn incidenteel klachten over achteruitgang van de productkwaliteit. Ook zijn er enkele opmerkingen over afwijkingen van de pasvorm ten opzichte van de maattabel.

Reviewspme-legend.com/nl

Betrouwbare snelle levering van kwalitatief goede producten.
PME is gewoon altijd goed het valt mee nooit tegen
Mooie schoenen + snelle bezorging Helaas was de 1e bestelling niet goed, schoen was te groot, jammer dat we niet gewoon konden ruilen, maar verder prima. Geld was snel teruggeboekt. We zijn tevreden!

Altijd snelle verzending .

Altijd snelle verzending en eenvoudig retourneren. De kleding zit ook perfect en blijft ook langdurig mooi, ook na vaak wassen. Ik ben al jaren een tevreden klant.

Leveren en retourneren gaat vliegensvlug

Ik ben ontzettend tevreden. De levering is razendsnel. De bezorger stond al voor mijn deur stond nog voordat ik op “bestellen” had geklikt. Alles keurig verpakt, precies zoals je het verwacht of eigenlijk: nog beter. Wat mij persoonlijk het meest bevalt, is hoe eenvoudig het retourproces is. Meestal is retourneren een grote klus: etiketten printen, codes scannen, e-mails zoeken, bestelling herleiden, maar hier? Super simpel. Alleen op een bijgevoegd overzicht je retour aanvinken en een sticker plakken. Het is zo soepel dat ik bijna voor de lol iets terug zou sturen (maar dat doe ik natuurlijk niet).
Vriendelijke en behulpzame medewerkers
Zeer kundige en vriendelijke winkelmedewerker! Zeer gastvrij behandeld!
De broeken van pme zijn top, en dus ook deze korte broeken!
Snelle levering en goede maatvoering.
Ik had een te kleine maat jeans besteld. Retourzending en terugbetaling verliepen uitstekend. Een andere grotere jeans werd snel geleverd en had de juiste pasvorm.
Snel en kundig geholpen en perfecte kleding
Snelle levering, goed verpakt. Gewoon zo doorgaan.

Al jaren een tevreden klant

Ik ben al jaren een tevreden klant. De laatste zending voldeed gewoon aan alle kwaliteiten die ik gewend ben van PME. Snelle verzending, snel ontvangst, goede Europese producten van hoge kwaliteit en natuurlijke materialen (geen Chinese plastic rotzooi die niet meer te recyclen is).
Soms te duur, maar mooie kleding en schoeisel en van goede kwaliteit. Wat jullie kunnen doen om meer te verkopen is meer aanbiedingen. Kleding gaat zo wie zo vier of vijf keer als het niet meer is over de kop. Ook is er genoeg concurentie
Kwaliteit optima forma!
Snelle levering, en de retour schoenen i.v.m verkeerd gekozen maat waren 2 dagen later ook alweer op de rekening gestort, echt top bedrijf, keurig netjes allemaal
Gepast en besteld in de winkel en de volgende dag al geleverd. Top
Snel geregeld, geen verzendkosten
Mooie website nette bezorging .
Helaas, vanwege het niet goed passen, de jas retour moeten sturen. Snelle retourprocedure (middels bijgevoegde retoursticker). Snelle terugbetaling. Kortom: erg tevreden.