De reviews voor FC Surprise zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering van hun bestelling. De meeste klanten prijzen de mooie, originele en kwalitatief goede shirts die ze ontvangen. Het verrassingsaspect van het concept wordt gewaardeerd en zorgt voor extra plezier bij het ontvangen van de shirts. Ook wordt de vriendelijke, behulpzame en snelle service als positief ervaren. Veel klanten geven aan dat de ontvanger van het shirt erg blij was met het cadeau, wat bijdraagt aan hun tevredenheid. Ruil- of retourverzoeken worden soepel en klantvriendelijk afgehandeld.
Hoewel klanten over het algemeen tevreden zijn over de kwaliteit van de shirts, meldt een enkeling een beschadiging of afwijking.
Reviews voor fcsurprise.nl
Mooie shirts en snelle levering
Duidelijk. Snelle levering.
Heel mooi shirt, maar erg jammer dat het shirt niet is voorzien van de sponsor van de club Everton.
Antwoord van FC Surprise
Bedankt voor je beoordeling. Jammer dat het ontbreken van de sponsor op het Everton-shirt tegenviel. Bij sommige clubs worden kindermaten met een alternatieve sponsor of zonder sponsor uitgebracht, vaak als de hoofdsponsor een gokbedrijf is. Dat is bij Everton het geval. Als je wilt, mag je het shirt gewoon ruilen en kijken we samen naar een shirt met sponsoruiting.
👍🏻
Niks ga zo door
mooi shirt
Antwoord van FC Surprise
Dankjewel voor je review! Fijn om te horen dat je blij bent met het shirt.
Top!
Ik heb hier al een aantal keer een “surprise” shirt besteld en telkens was het een top shirt en snelle levering. Super leuk cadeau en aanrader!
Antwoord van FC Surprise
Wat leuk om te lezen dat je al meerdere keren bij ons hebt besteld én steeds blij verrast bent met de shirts! We doen ons best om elke bestelling snel en leuk te bezorgen, dus het is super om te horen dat je dat zo ervaart. Dankjewel voor je vertrouwen en je mooie woorden – en natuurlijk voor het aanraden van FC Surprise!
Groet, Aart
Ik heb de verkeerde maat ontvangen, ik had een m besteld maar kreeg een s. Maar ik pas hem wel en vind het een leuk shirt dus wil hem liever ook niet ruilen aangezien ik bang ben voor een minder leuk shirt
Antwoord van FC Surprise
Wat vervelend dat je de verkeerde maat hebt ontvangen. Excuses daarvoor.
Fijn om te horen dat het shirt wél past en dat je er blij mee bent! Als je toch liever de juiste maat wilt: ruilen is geen enkel probleem. We hebben ditzelfde shirt ook in een maat groter, dus we kunnen je deze ook in een grotere maat toesturen. Stuur ons even een mailtje wanneer je dit wil, dan regelen we het meteen.
Leuk concept en een super blije kleinzoon!
Altijd snel geleverd.