FC Surprise- Logo - Reviews

141 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden141 reviews in totaal

FC Surprise- Logo - Reviews

FC Surprise

141 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden141 reviews in totaal

De reviews voor FC Surprise zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering van hun bestelling. De meeste klanten prijzen de mooie, originele en kwalitatief goede shirts die ze ontvangen. Het verrassingsaspect van het concept wordt gewaardeerd en zorgt voor extra plezier bij het ontvangen van de shirts. Ook wordt de vriendelijke, behulpzame en snelle service als positief ervaren. Veel klanten geven aan dat de ontvanger van het shirt erg blij was met het cadeau, wat bijdraagt aan hun tevredenheid. Ruil- of retourverzoeken worden soepel en klantvriendelijk afgehandeld. Hoewel klanten over het algemeen tevreden zijn over de kwaliteit van de shirts, meldt een enkeling een beschadiging of afwijking.

Reviews voor fcsurprise.nl

Mooie shirts, snelle levering en goede service.
Antwoord van FC Surprise
Yes, super dat alles naar wens was: mooie shirts en snel in huis. Bedankt dat je dit deelt! Groet, Aart
Zoon was erg blij, dus wij ook 👍 Tof dat er uitleg bijstak over de club.
Antwoord van FC Surprise
Wat leuk om te horen dat je zoon zo blij was met zijn verrassing! We vinden het belangrijk om altijd een stukje uitleg over de club mee te sturen, zodat het shirt nog specialer wordt. Super dat dit gewaardeerd wordt. Veel plezier gewenst en hopelijk tot een volgende keer! Groet, Aart
Er zitten altijd mooie shirts in! De kids zijn er altijd blij mee
Antwoord van FC Surprise
Top om te lezen dat het telkens weer in de smaak valt. We blijven ons best doen om er elke keer iets tofs van te maken! Groet, Aart
snelle levering en leuke shirts
Antwoord van FC Surprise
Bedankt voor je beoordeling. Super dat alles vlot ging en de shirts in de smaak vallen! Groet, Aart
snelle levering mooi shirt
Yes, daar gaan we voor. Thanks voor je beoordeling! Groet, Aart
Snel geleverd en super mooi shirt
Antwoord van FC Surprise
Yes, fijn dat alles snel binnen was! En nog mooier dat het shirt zo goed bevalt. Bedankt! Groet, Aart
Het shirt viel in goede aarde bij mijn kleinzoon. Hij zal het veel dragen.
Antwoord van FC Surprise
Wat leuk om te horen dat het shirt zo in de smaak viel bij je kleinzoon! Hopelijk draagt hij ’m met veel plezier. Groet, Aart
Bezorging was prima snel geleverd maar op het shirt zit een haal in !
Antwoord van FC Surprise
Dank voor je bericht en excuses dat het shirt niet in goede staat is aangekomen. Deze haal is helaas aan onze controle ontsnapt. Zoals besproken via e-mail is het opgepakt en is er een nieuw shirt naar je onderweg. Groet, Aart