FC Surprise- Logo - Reviews

141 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden141 reviews in totaal

FC Surprise- Logo - Reviews

FC Surprise

141 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden141 reviews in totaal

De reviews voor FC Surprise zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering van hun bestelling. De meeste klanten prijzen de mooie, originele en kwalitatief goede shirts die ze ontvangen. Het verrassingsaspect van het concept wordt gewaardeerd en zorgt voor extra plezier bij het ontvangen van de shirts. Ook wordt de vriendelijke, behulpzame en snelle service als positief ervaren. Veel klanten geven aan dat de ontvanger van het shirt erg blij was met het cadeau, wat bijdraagt aan hun tevredenheid. Ruil- of retourverzoeken worden soepel en klantvriendelijk afgehandeld. Hoewel klanten over het algemeen tevreden zijn over de kwaliteit van de shirts, meldt een enkeling een beschadiging of afwijking.

Reviews voor fcsurprise.nl

Shirt was te klein. Ik heb 158 gevraagd maar kreeg 151
Antwoord van FC Surprise
Hi David, Bedankt voor je review! We begrijpen dat het vervelend is als het shirt niet helemaal goed past. Bij FC Surprise werken we met gecombineerde maten, zoals 152-158. Omdat we bij je bestelling geen specifieke opmerking over de gewenste maat hebben gezien, hebben we hier geen specifieke rekening mee gehouden. Natuurlijk ruilen we het shirt graag voor je om! Stuur ons gerust een berichtje, dan zorgen wij dat je een maat groter ontvangt. We willen graag dat je volledig tevreden bent met je verrassing! Groet, Aart van FC Surprise
Leuk aanbod en erg divers
Antwoord van FC Surprise
Wat leuk dat je zo enthousiast bent over ons aanbod! We blijven ons best doen om de collectie verrassend en gevarieerd te houden. Bedankt voor je review! Groet, Aart