No Way Monday

196 reviews in totaal

196 reviews since 23 aug 2022

Gecertificeerd sinds: 8 nov 2023
nowaymonday.com/nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn positief over de snelle en correcte levering, de mooie en degelijke kwaliteit van de kleding, en de overzichtelijke website met een eenvoudig bestelproces. Ook wordt de behulpzame en snelle klantenservice gewaardeerd. Er zijn echter ook punten voor verbetering, zoals af en toe vertragingen of problemen met de bezorging en wisselende ervaringen met de communicatie rondom bestellingen en levertijden. De pasvorm en maatvoering van de kleding zijn niet altijd consequent, waardoor producten soms groter of kleiner uitvallen dan verwacht. Daarnaast zijn er enkele negatieve ervaringen met de klantenservice en kleine problemen met de betaling.

ReviewsNo Way Monday

Helaas zwembroek na 1 dag al kapot

Antwoord van No Way Monday

Dank je voor het bericht. Wat vervelend dat er iets niet goed is gegaan! Kan je contact opnemen met onze klantenservice om te kijken hoe we dit kunnen oplossen? Ik zie dat dit nog niet gebeurd is -> info@nowaymonday.com
Eenvoudige bestelprocedure, redelijke prijs en uitstekende bezorging.

Snelle en makkelijk

Snelle levering en makkelijk te bestellen. Alleen de betaling ging niet soepel, maar uiteindelijk goed gekomen.
P C
Pauline C.

Super tevreden!

Hele goede kwaliteit en super snelle levering, ik ben heel tevreden en ga hier zeker vaker bestellen!
Heel goede kwaliteit van de stoffen!

Super mooie kwaliteit

De kleding van Dutchtuber besteld en het is super mooie dikke stof echt mooie kwaliteit. En ik had het 2 dagen later al binnen.
L J
Lotte J.
Er was iets verkeerd gegaan met de bestelling. Op de mail werd super snel gereageerd en 2 dagen later had ik de juiste maat al in huis! Top service!

Na een week nog geen pakket.

Het pakketje is verstuurd met ups en is er na ruim een week nog niet.

Antwoord van No Way Monday

Dank je voor het bericht. Ik heb je tracking bekeken en zie dat er verschillende bezorgpogingen zijn gedaan bij het afhaalpunt echter zonder succes. Dat kan zijn omdat het afhaalpunt misschien gesloten is wegens vakantie of dat de lockers vol zijn en de bezorger het pakket niet kan afhalen. Neem alsjeblieft contact op met onze klantenservice hierover, zij kunnen contact opnemen met UPS hierover.
Goede en snelle bezorging
Producten van heel goede kwaliteit. Klantenservice die snel en enorm dienstverlenend is. Goede vragen en prettige oplossing.
Snelle levering , super kwaliteit kleding!
Snelle verzending
Mooie kleding. Goede pasvorm, degelijke kwaliteit! Betaalbaar, maar zou misschien nog iets goedkoper kunnen.

No Way Monday is het kinderkledingmerk dat dol is op kids die hun unieke, bijzondere zelf zijn. Helemaal eigen, zonder filter! Stoere combinaties en gedurfde stijlen kunnen worden gecreëerd met No Way...