twinsport.nl- Logo - Reviews

twinsport.nl

1.215 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden6.808 reviews in totaal

twinsport.nl- Logo - Reviews

twinsport.nl

Klanten melden meestal positieve ervaringen met twinsport.nl. Klanten zijn positief over de snelle levering, de vriendelijke en oplossingsgerichte klantenservice, de doorgaans snelle en duidelijke communicatie, de aantrekkelijke prijzen, het eenvoudige retourproces en de goede productkwaliteit. Er zijn echter ook aandachtspunten zoals vertragingen, onduidelijke leveringen, deelleveringen, bereikbaarheid en communicatie van de klantenservice, producten die niet op voorraad blijken, soms gebrek aan transparantie over de bestelstatus, prijsverschillen, hoge retourkosten, trage terugbetalingen en klachten over verkeerde maten of kleurafwijkingen.

Reviews voor twinsport.nl

Snelle service en goede kwaliteit.
Antwoord van twinsport.nl
Beste, Bedankt voor uw recensie! Uiteraard hopen wij u in de toekomst nog eens terug te mogen zien bij Twinsport. Met sportieve groet, Twin Sport.
Antwoord van twinsport.nl
Beste, Bedankt voor de mooie beoordeling! Wat fijn dat u een tevreden klant bent. Zien wij u nog eens terug? Met sportieve groet, Twin Sport.

Bestelling zoals het hoort

Alles ging prima. Volgens planning.
Snelle en correcte levering
Antwoord van twinsport.nl
Goedendag, Bedankt voor uw mooie feedback! Wat fijn om te lezen dat u een tevreden klant bent. Hopelijk zien wij u nog eens terug in onze Webshop of in een van onze winkels. Met sportieve groet, Twin Sport.
Top
Antwoord van twinsport.nl
Goedendag, Hartelijk dank voor uw positieve recensie! We zijn blij te horen dat u zo'n goede ervaring heeft gehad en hopen u snel weer te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Twin sport.
Antwoord van twinsport.nl
Beste Marsha, Bedankt voor uw recensie! Uiteraard hopen wij u in de toekomst nog eens terug te mogen zien bij Twin Sport. Met sportieve groet, Twin Sport.
Antwoord van twinsport.nl
Goedemiddag, Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend om te zien dat u ons maar 2 sterren geeft. Ik zie dat u nog geen (mail) contact heeft gehad met onze klantenservice. Mocht u nog geen contact met ons hebben gehad zou u ons dan willen mailen via klantenservice@twinsport.nl zodat wij even met u mee kunnen kijken. Met sportieve groet, Twin Sport.
Antwoord van twinsport.nl
Goedendag, Bedankt voor uw beoordeling. Zien wij u nog eens terug in onze webshop of in een van onze winkels? Met vriendelijke groet, Twin Sport.
Antwoord van twinsport.nl
Goedendag, Bedankt voor het achterlaten van uw recensie. Wij wensen u veel plezier van uw aankopen! Met sportieve groet, Twin Sport.
Antwoord van twinsport.nl
Goedendag, Bedankt voor het aantal gegeven sterren! Wij waarderen het dat u hier de tijd en moeite voor heeft genomen. Hopelijk tot de volgende keer bij Twin Sport! Met vriendelijke groet, Twin Sport.
Antwoord van twinsport.nl
Goedendag, Bedankt voor het aantal gegeven sterren. Wij waarderen het dat u de tijd en moeite heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Met vriendelijke groet, Twin Sport
Super slecht. Pakket zou bezorgd worden in een locker bij een PostNL locatie. Bij het openen van de locker is mijn bestelling nergens te vinden. Meteen een melding gedaan bij PostNL en twinsport, maar tot heden nog geen gehoor.
Antwoord van twinsport.nl
Goedendag, Bedankt voor uw feedback. Ik zie dat er inmiddels een onderzoek loopt bij POSTNL naar uw bestelling. Zodra wij meer weten krijgt u hier via de email een update over. Mocht u nog vragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen. Met sportieve groet, Twin Sport.
Antwoord van twinsport.nl
Snelle levering van het product