twinsport.nl- Logo - Reviews

twinsport.nl

1.215 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden6.808 reviews in totaal

twinsport.nl- Logo - Reviews

twinsport.nl

Klanten melden meestal positieve ervaringen met twinsport.nl. Klanten zijn positief over de snelle levering, de vriendelijke en oplossingsgerichte klantenservice, de doorgaans snelle en duidelijke communicatie, de aantrekkelijke prijzen, het eenvoudige retourproces en de goede productkwaliteit. Er zijn echter ook aandachtspunten zoals vertragingen, onduidelijke leveringen, deelleveringen, bereikbaarheid en communicatie van de klantenservice, producten die niet op voorraad blijken, soms gebrek aan transparantie over de bestelstatus, prijsverschillen, hoge retourkosten, trage terugbetalingen en klachten over verkeerde maten of kleurafwijkingen.

Reviews voor twinsport.nl

Mooie hardloopschoenen ontvangen en snel bezorgd. Heel blij mee!
Antwoord van twinsport.nl
Goedendag, Bedankt voor uw mooie feedback! Wat fijn om te lezen dat u een tevreden klant bent. Hopelijk zien wij u nog eens terug in onze Webshop of in een van onze winkels. Met sportieve groet, Twin Sport.
Genoeg keuze, goede aanbiedingen en sneller service en levering
Antwoord van twinsport.nl
Beste Daphne, Bedankt voor uw recensie! Uiteraard hopen wij u in de toekomst nog eens terug te mogen zien bij Twinsport. Met sportieve groet, Twin Sport.
RS
Rene S.
Keurig verpakt en volgens afspraak geleverd Snelle service
Antwoord van twinsport.nl
Goedendag, Bedankt voor het achterlaten van uw recensie. Wij wensen u veel plezier van uw aankopen! Met sportieve groet, Twin Sport.
snelle en correcte levering, niks op aan te merken
Antwoord van twinsport.nl
Goedendag, Bedankt voor het aantal gegeven sterren! Wij waarderen het dat u hier de tijd en moeite voor heeft genomen. Hopelijk tot de volgende keer bij Twinsport! Met vriendelijke groet, Twin Sport.
TU
Thomas U.

Altijd heel goed

zoals altijd is alles prima. Goederen, prijs en levering zeer goed
Antwoord van twinsport.nl
Goedendag, Bedankt voor het achterlaten van uw recensie. Wij wensen u veel plezier van uw aankopen! Met sportieve groet, Intersport Twinsport.
Bestelling is snel geleverd en je wordt goed op de hoogte gehouden daarvan
Antwoord van twinsport.nl
Goedendag, Bedankt voor uw beoordeling. Zien wij u nog eens terug in onze Webshop of in een van onze winkels? Met vriendelijke groet, Intersport Twinsport.
Antwoord van twinsport.nl
Goedendag, Bedankt voor het aantal gegeven sterren! Wij waarderen het dat u hier de tijd en moeite voor heeft genomen. Zien wij u nog eens terug? Met sportieve groet, Twin Sport.
Mooie site en duidelijk. Lekker snel geleverd.
Antwoord van twinsport.nl
Snelle verzending! En sneakers gekocht voor een goede prijs. Aanrader!
Antwoord van twinsport.nl
Beste, Bedankt voor de mooie beoordeling! Wat fijn dat u een tevreden klant bent. Zien wij u nog eens terug? Met sportieve groet, Intersport Twinsport.
Prima geholpen toen bleek dat ik dubbel had besteld
Antwoord van twinsport.nl
De schoenen snel en keurig ontvangen. Alles prima.
Antwoord van twinsport.nl
Beste, Bedankt voor uw recensie! Uiteraard hopen wij u in de toekomst nog eens terug te mogen zien bij Twinsport. Met sportieve groet, Twin Sport.
PM
piet m.

goed bevallen

snelle bezorging bestelling en nette retour behandeling
HEEL MAKKELIJK ,PAST HET NIET STUUR JE HET RETOUR
Antwoord van twinsport.nl
Beste Jos, Bedankt voor het aantal sterren. Zien we u nog eens terug bij Intersport Twinsport? Met vriendelijke groet, Twin Sport

Geen realistische vermelding van levertijd

Met 2 tot 5 werkdagen levertijd denk je op tijd twee tassen besteld te hebben voor je kinderen en na 1,5 week nog steeds niets ontvangen. Bellen helpt ook niet want dan zeggen ze dat ze niet kunnen zien waar je bestelling is. Ik moet maar afwachten… Eerste en laatste keer dat ik hier iets bestel
Antwoord van twinsport.nl
Goedemiddag, Bedankt voor uw bericht. Ik zie dat u heeft gekozen voor winkel afhaal in Nijmegen. Hier staat inderdaad 2 tot 5 werkdagen. Echter is er door hemelvaart een vracht dag weggevallen. Ik heb van mijn collega's vernomen dat u de bestelling vandaag heeft opgehaald. Met sportieve groet, Twin Sport.
Snel besteld (tennisrokje ADIDAS) en snel ontvangen.
Antwoord van twinsport.nl
Beste Marijke, Bedankt voor de mooie beoordeling! Wat fijn dat u een tevreden klant bent. Zien wij u nog eens terug? Met sportieve groet, Twin Sport.

Probleemloze aankoop Asics

Product zoals omschreven en snelle levering, ben tevreden.
Antwoord van twinsport.nl
Goedendag, Bedankt voor het aantal gegeven sterren! Wij waarderen het dat u hier de tijd en moeite voor heeft genomen. Hopelijk tot de volgende keer bij Twinsport! Met vriendelijke groet, Intersport Twinsport.
Antwoord van twinsport.nl
Goedemorgen, Bedankt voor het achterlaten van uw recensie. Onze klantenservice heeft u een email gestuurd met de vraag waarom u ons 1 ster heeft gegeven. Uiteraard willen wij er alles aan doen om onze klanten tevreden te houden. Wij zien graag een reactie via de email tegemoet. Met sportieve groet, Twin Sport.
Boven een bepaald bedrag geen verzendkosten.
Antwoord van twinsport.nl
Goedemiddag, Bedankt voor uw feedback. Onze artikelen zijn online 5% afgeprijsd in vergelijking met de winkel. Hierdoor worden er wel altijd verzendkosten gerekend. Wist u dat u ook kunt kiezen om het gratis te laten leveren in een van onze winkels? Met sportieve groet, Twin Sport.
Snelle service, had mijn geld vlot terug
Antwoord van twinsport.nl
Beste Ellen, Bedankt voor de mooie beoordeling! Wat fijn dat u een tevreden klant bent. Zien wij u nog eens terug? Met sportieve groet, Twin Sport.