twinsport.nl- Logo - Reviews

twinsport.nl

1.206 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden6.808 reviews in totaal

twinsport.nl- Logo - Reviews

twinsport.nl

Klanten melden meestal positieve ervaringen met twinsport.nl. Klanten zijn positief over de snelle levering, de vriendelijke en oplossingsgerichte klantenservice, de doorgaans snelle en duidelijke communicatie, de aantrekkelijke prijzen, het eenvoudige retourproces en de goede productkwaliteit. Er zijn echter ook aandachtspunten zoals vertragingen, onduidelijke leveringen, deelleveringen, bereikbaarheid en communicatie van de klantenservice, producten die niet op voorraad blijken, soms gebrek aan transparantie over de bestelstatus, prijsverschillen, hoge retourkosten, trage terugbetalingen en klachten over verkeerde maten of kleurafwijkingen.

Reviews voor twinsport.nl

Ik hoor niks over mijn bestelling....week geleden besteld, geen mail niks

Ik hoor niks over mijn bestelling.... Kan ik het al.ophalen,
Antwoord van twinsport.nl
Goedemiddag, Bedankt voor uw beoordeling. Helaas is er iets mis gegaan met uw bestelling. Uw bestelling heeft de status error gekregen en kunnen wij dus niet verwerken en versturen. Daarom zullen wij de terug betaling in werking zetten, dit staat binnen enkele werkdagen op uw rekening. Mocht u het artikel als nog willen ontvangen wil ik u vragen een nieuwe bestelling te plaatsen. Onze welgemeende excuses voor het ongemak!| Met sportieve groet, Twin Sport.
Antwoord van twinsport.nl
Goedendag, Bedankt voor uw feedback. Wat vervelend om te zien dat u ons maar 1 ster geeft. Uiteraard zijn wij erg benieuwd waarom u ons deze beoordeling geeft en wat wij aan onze service kunnen verbeteren. Zou u dit willen toelichten in een email? U kunt deze mailen naar Klantenservice@twinsport.nl Wij zien graag uw reactie tegemoet. Met vriendelijke groet, Twin Sport.
4.50 handelings kosten. Bestel hier niet meer
Antwoord van twinsport.nl
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Wij houden inderdaad €4,50 handeling kosten in bij een retour zending. Dit doen wij om klanten bewuster te maken van wat ze bestellen en retour sturen. Ook houden wij deze kosten in vanwege alle kosten die bij een retour zending komen kijken. Mocht u hier nog vragen over hebben kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Met sportieve groet, Intersport Twinsport.
Antwoord van twinsport.nl
Goedemiddag, Bedankt voor uw beoordeling. Ik zie dat u inmiddels telefonisch contact met ons heeft gehad over uw bestelling. Ik ga er vanuit dat het allemaal netjes is opgelost. Mocht dit niet het geval zijn horen wij dit graag. Met sportieve groet, Twin Sport.
Antwoord van twinsport.nl
Goedendag, Bedankt voor uw feedback. Wat jammer om te zien dat u ons maar 1 ster geeft. Uiteraard horen wij hier graag meer over en staan wij open voor feedback/verbeterpunten. Kunt u ons wellicht een email sturen waarom u ons maar 1 ster heeft gegeven? Met sportieve groet, Intersport Twinsport.