cookinglife.nl- Logo - Reviews

cookinglife.nl

1.753 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden22.794 reviews in totaal

cookinglife.nl- Logo - Reviews

cookinglife.nl

De reviews voor cookinglife.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de snelle en stipte levering van bestellingen. De producten zijn doorgaans goed en stevig verpakt. Daarnaast wordt de klantvriendelijke en oplossingsgerichte service gewaardeerd, vooral bij klachten of problemen. De kwaliteit van de producten wordt overwegend als zeer goed ervaren en de prijs-kwaliteitverhouding wordt vaak als gunstig gezien. Klanten prijzen ook het brede assortiment en de ruime keuzemogelijkheden. De communicatie met de klantenservice wordt meestal als adequaat en snel omschreven. Er zijn enkele opmerkingen over overmatig of onhandig verpakkingsmateriaal. Daarnaast vinden sommige klanten bepaalde producten aan de prijzige kant en is er af en toe onduidelijkheid over de bereikbaarheid van de klantenservice.

Reviews voor cookinglife.nl

Was cadeau en werd zeer gewaardeerd

Snel bezorgen

Snel bezorgd tweede dag ontvangen
Antwoord van cookinglife.nl
Beste Amal Albayati, Bedankt voor je bericht! Wat fijn om te horen dat je bestelling snel is bezorgd en je deze al op de tweede dag hebt ontvangen. We doen ons best om alle bestellingen zo snel mogelijk te leveren, dus het is altijd leuk om te horen dat dit goed is gegaan! Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, laat het gerust weten. En als je tevreden bent met onze service, zouden we het enorm waarderen als je een review wilt achterlaten op Trustpilot. Jouw mening helpt ons én andere klanten! Fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Cookinglife team
Hele prettige webshop en goede producten.
Antwoord van cookinglife.nl
Beste Marianne Balk, Hartelijk dank voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze webshop en producten. We hopen dat je veel plezier beleeft aan je bestelling. Als je het leuk vindt, kun je jouw ervaring ook delen op Trustpilot. Daar help je andere klanten én ons enorm mee! Mocht je nog vragen of wensen hebben, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Cookinglife team
Bestelling wederom snel en goed geleverd. Zoals altijd, op naar de volgende bestelling!
Antwoord van cookinglife.nl
Beste Henrico, Hartelijk dank voor je positieve bericht! Wat fijn om te horen dat je bestelling weer snel en goed is geleverd. We waarderen het enorm dat je telkens weer voor Cookinglife kiest. Op naar de volgende bestelling – wij staan alvast voor je klaar! Mocht je nog vragen of wensen hebben, laat het gerust weten. We helpen je graag verder. Met vriendelijke groet, Cookinglife team

Eerlijke prijs

Goed verpakt, mooi product, eerlijke prijs en kwaliteit verhouding
Antwoord van cookinglife.nl
Beste Gesina Telleman, Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de verpakking, het product en de prijs-kwaliteitverhouding. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop! Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Cookinglife team
Antwoord van cookinglife.nl
Beste Kees, Bedankt voor uw bericht – en vooral voor de 5-sterrenreview! Zelfs zonder commentaar zegt vijf sterren al genoeg. We zijn er erg blij mee. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Mocht ik nog ergens mee kunnen helpen, laat het gerust weten door op deze e-mail te reageren. Als u uw positieve ervaring ook op Trustpilot wilt delen, dan helpt u ons daar enorm mee: Plaats uw review op Trustpilot. Met vriendelijke groet, Cookinglife team
Antwoord van cookinglife.nl
Beste Thea, Wat geweldig om uw ★★★★★ beoordeling te ontvangen—dank u wel! We zijn heel blij dat u zo tevreden bent. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Mocht ik nog ergens bij kunnen helpen, laat het gerust weten. Ik sta voor u klaar. Met vriendelijke groet, Cookinglife team
Antwoord van cookinglife.nl
Beste Linda Wassenaar-Faro, Bedankt voor je geweldige 5-sterren beoordeling! Wat fijn om te horen — dat maakt onze dag een beetje extra glanzend. Als alles verder in orde is, wens ik je heel veel plezier met je aankoop. Mocht je ooit ergens mee willen sparren (over pannen of pollepels, we zijn van alle markten thuis), dan sta ik voor je klaar. Als je het leuk vindt, zouden we het fantastisch vinden als je een review wilt achterlaten op Trustpilot: https://nl.trustpilot.com/evaluate/cookinglife.nl. Fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Charlie Cookinglife team
Antwoord van cookinglife.nl
Beste Gert, Bedankt voor je bericht! Ik zie alleen een punt binnenkomen — zou je me kunnen laten weten waar ik je precies mee kan helpen? Gaat het om een bestelling? Stuur dan gerust je ordernummer (begint met CLS) en het e-mailadres waarmee je hebt besteld, dan kijk ik meteen met je mee. Is alles inmiddels naar wens? Dan zouden we het heel fijn vinden als je een korte review wilt achterlaten: Trustpilot-review achterlaten. Ik hoor graag van je! Met vriendelijke groet, Cookinglife team
Antwoord van cookinglife.nl
Beste Sonja, Bedankt voor je 4-sterren review! Ik ben Charlie, en ik ben blij dat je ervaring positief was. We hopen dat je veel plezier hebt met je bestelling — hopelijk maakt die je kookmomenten nog leuker. Als alles naar wens is, zou je ons misschien ook willen beoordelen op Trustpilot? Dat helpt anderen bij hun keuze en kost maar een minuut: Review achterlaten op Trustpilot. Heb je nog vragen of kan ik ergens mee helpen? Laat het me gerust weten, ik sta voor je klaar. Met vriendelijke groet, Cookinglife team
Het ging prima en snel bezorgd. Helemaal tevreden. Beter dien? Ik weet het niet.
Antwoord van cookinglife.nl
Beste Ina, Hartelijk dank voor je bericht en wat fijn om te horen dat alles prima en snel is bezorgd! We zijn blij dat je helemaal tevreden bent. Dat is precies waar we het voor doen. Mocht je in de toekomst nog tips of wensen hebben, laat het gerust weten. We staan altijd open voor suggesties om onze service nóg beter te maken! Geniet van je aankoop en graag tot een volgende keer bij Cookinglife! Met vriendelijke groet, Cookinglife team

Goede warm houders

Prima materiaal stabiel en stevig en verschuifbare waxinelichtjes is zeer fijn
Antwoord van cookinglife.nl
Beste Ruud van Roosmalen, Hartelijk dank voor je positieve feedback! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over het materiaal en het gebruiksgemak van de verschuifbare waxinelichthouders. Daar worden wij bij Cookinglife natuurlijk ook blij van! Als je nog vragen hebt over het product of onze service, hoor ik het graag. Zou je het ook leuk vinden om een review achter te laten? Dat kan via deze link. Je helpt er andere klanten én ons enorm mee! Alvast bedankt en een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Cookinglife team
Antwoord van cookinglife.nl
Beste Henry, Bedankt voor je 5-sterren beoordeling! Dat maakt onze dag – zelfs zonder extra commentaar. 😊 Mocht er toch nog iets zijn waarbij we kunnen helpen, laat het gerust weten. We wensen je veel plezier met je bestelling! Heb je een minuutje? Dan zouden we het fantastisch vinden als je je ervaring ook wilt delen op Trustpilot: https://nl.trustpilot.com/evaluate/cookinglife.nl Met vriendelijke groet, Cookinglife team
Antwoord van cookinglife.nl
Beste Jan, Dank je wel voor je geweldige 5-sterren beoordeling! Wat fijn om te horen – daar worden we helemaal blij van. We wensen je veel plezier met je aankoop. Als je jouw ervaring ook wilt delen, dan vind je ons hier: Trustpilot. Dat helpt andere kookliefhebbers enorm. Heb je nog vragen of kan ik ergens mee helpen? Laat het me gerust weten, ik denk graag met je mee. Met vriendelijke groet, Charlie Cookinglife team
Zeer snelle levering! Goed verpakt! Super mooie pannen!
Antwoord van cookinglife.nl
Beste Mira Scheffer, Hartelijk dank voor je positieve bericht! Wat fijn om te horen dat de levering snel was, alles goed verpakt is en je zo blij bent met de mooie pannen. Daar doen we het voor! We wensen je heel veel kookplezier toe met je nieuwe aanwinst. Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, dan staan we uiteraard graag voor je klaar. Met vriendelijke groet, Cookinglife team
Goede service en snel geleverd, Product voldoet aan de verwachtingen
Antwoord van cookinglife.nl
Beste d timmer, Hartelijk dank voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en dat het product aan je verwachtingen voldoet. We wensen je veel plezier met je aankoop! Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, dan staan we uiteraard graag voor je klaar. Met vriendelijke groet, Cookinglife team