cookinglife.nl- Logo - Reviews

cookinglife.nl

1.753 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden22.794 reviews in totaal

cookinglife.nl- Logo - Reviews

cookinglife.nl

De reviews voor cookinglife.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de snelle en stipte levering van bestellingen. De producten zijn doorgaans goed en stevig verpakt. Daarnaast wordt de klantvriendelijke en oplossingsgerichte service gewaardeerd, vooral bij klachten of problemen. De kwaliteit van de producten wordt overwegend als zeer goed ervaren en de prijs-kwaliteitverhouding wordt vaak als gunstig gezien. Klanten prijzen ook het brede assortiment en de ruime keuzemogelijkheden. De communicatie met de klantenservice wordt meestal als adequaat en snel omschreven. Er zijn enkele opmerkingen over overmatig of onhandig verpakkingsmateriaal. Daarnaast vinden sommige klanten bepaalde producten aan de prijzige kant en is er af en toe onduidelijkheid over de bereikbaarheid van de klantenservice.

Reviews voor cookinglife.nl

Prima geregeld snel geleverd keurig verpakt
Antwoord van cookinglife.nl
Beste Hans Jongmans, Hartelijk dank voor je positieve bericht! Wat fijn om te horen dat alles prima geregeld was, de levering snel en het pakket keurig verpakt. Daar worden wij blij van – en hopelijk jij ook! Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, dan sta ik altijd voor je klaar. Geniet van je aankoop! Met vriendelijke groet, Cookinglife team
Antwoord van cookinglife.nl
Beste Mariska, Bedankt voor je bericht! Ik help je graag. En wat leuk: bedankt voor je ★★★★★ beoordeling. Ook zonder extra commentaar waarderen we dit enorm. We wensen je veel plezier met je bestelling! Als je je ervaring ook op Trustpilot wilt delen, kan dat via: https://nl.trustpilot.com/evaluate/cookinglife.nl. Laat gerust weten als ik nog ergens mee kan helpen. Met vriendelijke groet, Cookinglife team
Antwoord van cookinglife.nl
Beste Jan Dikkerboom, Bedankt voor uw 5-sterren review — wat een fijne binnenkomer, daar gaat onze dag van stralen! We zijn heel blij dat u tevreden bent. Als we nog ergens mee kunnen helpen, laat het gerust weten. En als u het leuk vindt om uw ervaring ook op Trustpilot te delen, dan kan dat via: https://nl.trustpilot.com/evaluate/cookinglife.nl. Met vriendelijke groet, Cookinglife team
Antwoord van cookinglife.nl
Beste Mara Meijer, Bedankt voor je geweldige 5-sterren beoordeling! We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Mocht je nog ergens hulp bij nodig hebben, laat het me gerust weten — ik help je graag verder. Als je wilt, kun je ook een korte review achterlaten op Trustpilot: https://nl.trustpilot.com/evaluate/cookinglife.nl. Dat helpt andere kookliefhebbers weer een stapje verder. Fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Charlie Cookinglife team
Snelle levering, mooie kleuren
Antwoord van cookinglife.nl
Beste C. Schouwerwou, Hartelijk dank voor je bericht! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en de mooie kleuren. Daar worden wij ook blij van! Als je nog vragen hebt of ergens hulp bij nodig hebt, hoor ik het graag. Zou je misschien een review willen achterlaten over jouw ervaring? Dat kan via deze link. Je helpt daar niet alleen ons mee, maar ook andere klanten! Geniet van je aankoop en een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Cookinglife team
Mooi ingepakt en mooie glazen
Antwoord van cookinglife.nl
Beste Hennie Peeman, Hartelijk dank voor je bericht! Wat fijn om te horen dat je bestelling mooi was ingepakt en dat je blij bent met de glazen. Daar doen we het voor! Als je tevreden bent met onze service, zouden we het enorm waarderen als je een review wilt achterlaten op Trustpilot. Zo help je andere klanten én ons team! Mocht je nog vragen of wensen hebben, laat het gerust weten. We staan altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Cookinglife team
Antwoord van cookinglife.nl
Beste Jannie van der Velden, Hartelijk dank voor uw prachtige 5-sterren beoordeling! Daar maken we een klein vreugdedansje van in het magazijn. We wensen u heel veel plezier met uw aankoop. Als u een minuutje heeft, zou u uw ervaring ook op Trustpilot willen delen? Dat helpt andere klanten enorm: Review op Trustpilot plaatsen. Mocht u nog ergens mee geholpen willen worden, laat het gerust weten — ik help u graag. Met vriendelijke groet, Cookinglife team
Antwoord van cookinglife.nl
Beste Mariska, Bedankt voor je bericht! En wat geweldig om te zien dat je ons 5 sterren hebt gegeven — daar worden we heel blij van. We wensen je veel plezier met je bestelling. Mocht je nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, laat het gerust weten — we staan voor je klaar. Fijne dag! Met vriendelijke groet, Cookinglife team
Antwoord van cookinglife.nl
Beste Tatiana, Bedankt voor je bericht en je fantastische ★★★★★ beoordeling! Je hebt onze dag gemaakt — wat fijn om te horen dat je tevreden bent. We wensen je veel plezier met je aankoop. Heb je nog vragen of kunnen we ergens mee helpen? Laat het me gerust weten; ik help je graag. Als je een momentje hebt, zou het geweldig zijn als je jouw ervaring ook wilt delen op Trustpilot: https://nl.trustpilot.com/evaluate/cookinglife.nl. Met vriendelijke groet, Cookinglife team
Antwoord van cookinglife.nl
Beste Ria, Bedankt voor je fantastische 5-sterren beoordeling! Wat fijn om te horen — daar worden we helemaal blij van. We wensen je veel plezier met je aankoop. Als er toch nog iets is waarbij ik kan helpen, laat het me gerust weten. Wil je je ervaring ook op Trustpilot delen? Dat kan hier: Trustpilot review plaatsen. Dank je wel! Met vriendelijke groet, Cookinglife team
Netjes op tijd bezorgd
Antwoord van cookinglife.nl
Beste Jolanda Blom, Hartelijk dank voor je bericht! Wat fijn om te horen dat je bestelling netjes op tijd is bezorgd. We doen ons best om elke levering zo soepel mogelijk te laten verlopen, dus het is altijd leuk om positieve feedback te ontvangen. Als je tevreden bent met onze service, zouden we het enorm waarderen als je een review wilt achterlaten op Trustpilot. Jouw mening helpt ons én andere klanten! Mocht je nog vragen of wensen hebben, laat het gerust weten. We staan altijd voor je klaar! Met vriendelijke groet, Cookinglife team
Gewoon goed
Antwoord van cookinglife.nl
Beste Ingeborg Verboon-Tieman, Hartelijk dank voor je bericht! Wat fijn om te horen dat alles gewoon goed is verlopen. Daar worden wij blij van! Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, dan hoor ik het graag. Zou je het leuk vinden om een review achter te laten over jouw ervaring? Dat kan via deze link. Je helpt ons én andere klanten daar enorm mee! Fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Cookinglife team

——

Een echte aanrader

Goed assortiment, duidelijke website, uitstekende service
Antwoord van cookinglife.nl
Beste Doortje Briedé-Bultman, Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over ons assortiment, de duidelijke website en onze service. We wensen u veel plezier met uw bestelling en hopen u snel weer terug te zien bij Cookinglife! Met vriendelijke groet, Cookinglife team
Antwoord van cookinglife.nl
Beste Anyke, Wat fijn om te zien dat je ons 5 sterren hebt gegeven — dank je wel! Dat maakt onze dag. We wensen je heel veel plezier met je aankoop. Mocht je nog ergens mee geholpen willen worden, dan hoor ik het graag. Ik help je met plezier verder. Heb je een minuutje over? Dan zouden we het geweldig vinden als je jouw ervaring ook op Trustpilot wilt delen: Review op Trustpilot plaatsen. Met vriendelijke groet, Cookinglife team
Antwoord van cookinglife.nl
Beste Judith, Bedankt voor je 5-sterren beoordeling! Wat fijn om te horen — daar worden we heel blij van. Wil je jouw ervaring ook delen op Trustpilot? Dat kan eenvoudig via deze link. Dankjewel! Als je nog vragen hebt over je bestelling of onze producten, laat het me gerust weten. Ik help je graag. Met vriendelijke groet, Cookinglife team