cookinglife.nl- Logo - Reviews

cookinglife.nl

1.753 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden22.794 reviews in totaal

cookinglife.nl- Logo - Reviews

cookinglife.nl

De reviews voor cookinglife.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de snelle en stipte levering van bestellingen. De producten zijn doorgaans goed en stevig verpakt. Daarnaast wordt de klantvriendelijke en oplossingsgerichte service gewaardeerd, vooral bij klachten of problemen. De kwaliteit van de producten wordt overwegend als zeer goed ervaren en de prijs-kwaliteitverhouding wordt vaak als gunstig gezien. Klanten prijzen ook het brede assortiment en de ruime keuzemogelijkheden. De communicatie met de klantenservice wordt meestal als adequaat en snel omschreven. Er zijn enkele opmerkingen over overmatig of onhandig verpakkingsmateriaal. Daarnaast vinden sommige klanten bepaalde producten aan de prijzige kant en is er af en toe onduidelijkheid over de bereikbaarheid van de klantenservice.

Reviews voor cookinglife.nl

Antwoord van cookinglife.nl
Beste Henny Van den hoek, Bedankt voor je geweldige ★★★★★ beoordeling! We waarderen het enorm en hopen dat je veel plezier hebt met je bestelling. Als je jouw ervaring wilt delen, kun je ook een review achterlaten via: Trustpilot. Mocht je nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, laat het me gerust weten. Ik help je graag! Met vriendelijke groet, Charlie Cookinglife team
Antwoord van cookinglife.nl
Beste shahzad Iqbal Chaudry, Bedankt voor je 4-sterren review – wat fijn om te horen! We waarderen je feedback enorm en wensen je veel plezier met je bestelling. We doen ons best om die vijfde ster de volgende keer te verdienen. Als je nog ergens hulp bij nodig hebt, laat het gerust weten. Vind je het leuk om je ervaring ook op Trustpilot te delen? Dat kan via: https://nl.trustpilot.com/evaluate/cookinglife.nl. Met vriendelijke groet, Cookinglife team
Antwoord van cookinglife.nl
Beste Wil de Bas, Bedankt voor je 4-sterren beoordeling — daar worden we blij van! Ook zonder commentaar zegt dat al veel. Ik ben Charlie en help je graag verder als er nog iets is. Veel plezier met je bestelling! Als je wilt, kun je je ervaring ook delen op Trustpilot: https://nl.trustpilot.com/evaluate/cookinglife.nl. Daarmee help je andere kookliefhebbers weer een stapje verder. Met vriendelijke groet, Cookinglife team
Antwoord van cookinglife.nl
Beste Maarten, Dank je wel voor je geweldige ★★★★★ review! Wat fijn om te horen dat alles naar wens is. We wensen je heel veel plezier met je aankoop. Heb je in de toekomst nog vragen of kunnen we ergens mee helpen? Laat het me gerust weten – ik help je graag verder. En als je het leuk vindt: je kunt altijd een ervaring delen via Trustpilot: klik hier. Fijne dag! Met vriendelijke groet, Charlie Cookinglife team
Antwoord van cookinglife.nl
Beste Jos, Dank u wel voor uw geweldige 5‑sterren beoordeling! Wat fijn om te horen dat alles naar wens was. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Als u uw ervaring ook wilt delen op Trustpilot, dan helpt u ons daar enorm mee: Schrijf een review op Trustpilot. Mocht ik ergens anders mee kunnen helpen, laat het gerust weten. Met vriendelijke groet, Cookinglife team
Antwoord van cookinglife.nl
Beste Nicky Heijne, Bedankt voor je prachtige 5-sterrenreview! Wat ontzettend leuk om te lezen — daar worden we hier bij Cookinglife helemaal blij van. Geniet van je aankoop! Mocht je nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, laat het me gerust weten. Ik help je graag verder. Heb je een minuutje? Dan zouden we het super waarderen als je jouw ervaring ook wilt delen via Trustpilot: https://nl.trustpilot.com/evaluate/cookinglife.nl Fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Charlie Cookinglife team
Het is een prachtig servies. Ik heb nog soepkommen bijbesteld maar er waren er helaas nog maar 4. Zou er graag nog meer van willen.
Antwoord van cookinglife.nl
Beste Gea, Bedankt voor je bericht en wat fijn om te horen dat je zo blij bent met het servies! Ik begrijp dat je graag meer soepkommen zou willen bestellen, maar dat er momenteel nog maar 4 beschikbaar waren. Wanneer een artikel (zoals de soepkommen) niet meer op voorraad is, kun je op de artikelpagina je e-mailadres achterlaten. Je ontvangt dan automatisch een bericht zodra er weer nieuwe voorraad is en je kunt bestellen. Zo hoef je het niet zelf in de gaten te houden! Heb je nog andere vragen of kan ik je ergens anders mee helpen? Laat het gerust weten! Met vriendelijke groet, Cookinglife team
snelle levering. Het is een cadeau dus ervaring m.b.t. artikel is nog in de wacht
Antwoord van cookinglife.nl
Beste Tosca Van Iperen, Bedankt voor je bericht! Wat fijn om te horen dat de levering snel is gegaan. We hopen dat het cadeau goed in de smaak zal vallen zodra het in gebruik wordt genomen. Mocht je later nog vragen hebben over het artikel of de werking ervan, dan staan we natuurlijk graag voor je klaar. Geniet van het geven van het cadeau! Met vriendelijke groet, Cookinglife team

Top

Mooi servies. Snel bezorgd en goed verpakt.
Antwoord van cookinglife.nl
Beste Monique van Opijnen, Hartelijk dank voor je positieve bericht! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met het servies, de snelle bezorging en de goede verpakking. Daar doen we het voor! Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, dan sta ik graag voor je klaar. Geniet van je nieuwe servies! Met vriendelijke groet, Cookinglife team
Precies wat ik gezocht heb
Antwoord van cookinglife.nl
Beste Petra Schuette, Wat fijn om te horen dat u precies heeft gevonden wat u zocht! Dat maakt ons natuurlijk erg blij. Mocht u verder nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, laat het gerust weten. En als u tevreden bent met uw ervaring, zouden wij het enorm waarderen als u een review wilt achterlaten op Trustpilot. Uw feedback helpt ons én andere klanten! Een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Cookinglife team
Antwoord van cookinglife.nl
Beste Armand Dinjens, Bedankt voor je bericht! Je hebt geen verdere opmerkingen achtergelaten, maar ik zie dat je een review van 5 sterren hebt gegeven. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service! We wensen je veel plezier met je bestelling. Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, dan staan we altijd voor je klaar. Wil je ons extra helpen? Je kunt een review achterlaten op Trustpilot. Dat waarderen wij enorm! Met vriendelijke groet, Cookinglife team
Antwoord van cookinglife.nl
Beste Claudia van Liempd, Bedankt voor je bericht! Ik zie dat er geen verdere opmerkingen zijn van jouw kant. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben over je bestelling of onze service, dan hoor ik het graag. Ben je tevreden met onze service? Dan zouden we het enorm waarderen als je een review wilt achterlaten op Trustpilot. Jouw mening helpt ons en andere klanten! Fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Cookinglife team
Antwoord van cookinglife.nl
Beste Claudia Neef, Hartelijk dank voor het achterlaten van uw review! We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We hopen dat u veel plezier heeft met uw bestelling. Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar. Wilt u ons extra helpen? U kunt een review achterlaten op Trustpilot. Dat zouden wij ontzettend waarderen! Met vriendelijke groet, Cookinglife team
Mooie glazen en vlotte bezorging!
Antwoord van cookinglife.nl
Beste Aletta Troost, Wat fijn om te horen dat de glazen goed bevallen en dat de bezorging vlot is verlopen! Daar worden wij bij Cookinglife natuurlijk ook blij van. Mocht je nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, laat het gerust weten. We staan altijd voor je klaar! Geniet van je nieuwe glazen! Met vriendelijke groet, Cookinglife team
Antwoord van cookinglife.nl
Beste Harry Slag, Bedankt voor je bericht! Ik zie dat er geen verdere opmerkingen zijn achtergelaten. Mocht je toch nog vragen of opmerkingen hebben over je bestelling of onze service, laat het gerust weten. Ik help je graag verder! Ben je tevreden met onze service? Dan zouden we het enorm waarderen als je een review wilt achterlaten op Trustpilot. Je helpt ons daar enorm mee! Fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Cookinglife team
Gebruiksvriendelijke site en snelle levering. Ook de communicatie over de aankoop en de levering is prima in orde.
Antwoord van cookinglife.nl
Beste Monique, Hartelijk dank voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je onze site gebruiksvriendelijk vindt en tevreden bent over de snelle levering en communicatie. We wensen je veel plezier met je aankoop! Mocht je in de toekomst nog vragen of wensen hebben, dan staan we graag voor je klaar. Met vriendelijke groet, Cookinglife team
Een zeer bruikbaar en gewenst product, het voldoet prima
Antwoord van cookinglife.nl
Beste Ditty Zweverink, Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat het product zeer bruikbaar is en helemaal aan uw verwachtingen voldoet. Wij wensen u nog veel plezier met uw aankoop! Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Cookinglife team
Snel bezorgd en netjes verpakt
Antwoord van cookinglife.nl
Beste Lisette Droffelaar, Bedankt voor je bericht! Wat fijn om te horen dat je bestelling snel bezorgd is en netjes verpakt was. We doen ons best om elke bestelling met zorg te versturen, dus het is altijd leuk om zo"n positieve terugkoppeling te ontvangen. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, laat het gerust weten. We staan altijd voor je klaar! Met vriendelijke groet, Cookinglife team