De reviews voor cookinglife.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de snelle en stipte levering van bestellingen. De producten zijn doorgaans goed en stevig verpakt. Daarnaast wordt de klantvriendelijke en oplossingsgerichte service gewaardeerd, vooral bij klachten of problemen. De kwaliteit van de producten wordt overwegend als zeer goed ervaren en de prijs-kwaliteitverhouding wordt vaak als gunstig gezien. Klanten prijzen ook het brede assortiment en de ruime keuzemogelijkheden. De communicatie met de klantenservice wordt meestal als adequaat en snel omschreven.
Er zijn enkele opmerkingen over overmatig of onhandig verpakkingsmateriaal. Daarnaast vinden sommige klanten bepaalde producten aan de prijzige kant en is er af en toe onduidelijkheid over de bereikbaarheid van de klantenservice.
Reviews voor cookinglife.nl
mooi servies en mooi prijzen .
hebben ontvangen zoals op de fotos .
en vooraal super snel levering -echte next day. Een aanrader.
Beste Judith,
Hartelijk dank voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met het servies, de prijzen én de snelle levering. We wensen je heel veel plezier met je bestelling en hopen je snel weer terug te zien bij Cookinglife!
Cookinglife team
Duidelijke site, mooi product, snelle levering!
Beste Jolanda Tromp-de Raaf,
Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze website, het product en de snelle levering. Daar doen we het voor!
Mocht u in de toekomst nog vragen of wensen hebben, dan help ik u graag verder.
Cookinglife team
Goede website en snelle levering
Beste Renate Wagner,
Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze website en de snelle levering. Daar doen we het voor!
Mocht u in de toekomst nog vragen of wensen hebben, dan help ik u graag verder.
Seamless Process.
Delivery was fast and the items were very well packaged. The quality was great, as expected.
Beste Nsovo Nkatingi,
Klantenservice Cookinglife hier! Hartelijk dank voor uw positieve review. Wat fijn om te horen dat het bestelproces soepel verliep, de levering snel was en de producten goed verpakt en van hoge kwaliteit zijn.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop! Mocht u in de toekomst nog vragen of wensen hebben, dan staan wij graag voor u klaar.
Charlie
Klantenservice Cookinglife
Prachtige thermoskan en snelle bezorging!
Beste Ietje de Jong,
Hartelijk dank voor uw enthousiaste bericht! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met de thermoskan en de snelle bezorging. Daar doen we het voor!
Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of hulp nodig hebben, dan sta ik graag voor u klaar.
Geniet van uw aankoop!
Top
Geweldige service, mooie producten. Ik zal zeker weer bestellen.
Beste Patricia,
Hartelijk dank voor je mooie woorden! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service en producten. We kijken ernaar uit je snel weer terug te zien bij Cookinglife!
Mocht je in de toekomst nog vragen of wensen hebben, dan help ik je graag verder.
Ik ben helemaal tevreden
Beste Stephanie,
Hartelijk dank voor je bericht! Wat fijn om te horen dat je helemaal tevreden bent. Daar doen we het voor!
Mocht je in de toekomst nog vragen of wensen hebben, dan staan we uiteraard graag weer voor je klaar.
Kind Regards,
Beste wanida Ngokphilai,
Bedankt voor je bericht! Wij streven er altijd naar om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Als je je bestelling voor 20:00 uur plaatst, wordt deze doorgaans de volgende werkdag bezorgd in Nederland. Houd er rekening mee dat tijdens drukke periodes, zoals rond de feestdagen, je pakket mogelijk iets langer onderweg kan zijn.
Zodra je bestelling ons magazijn verlaat, ontvang je een e-mail met een track & trace code waarmee je de zending kunt volgen. Mocht je nog vragen hebben over de levering, laat het gerust weten!
Beste Monique Wesseling,
Hartelijk dank voor uw bericht! We hebben geen verdere opmerkingen van u ontvangen. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben over uw bestelling of onze service, dan hoor ik het graag. Ik sta altijd klaar om u te helpen!
Als u tevreden bent met onze service, zouden wij het enorm waarderen als u een review wilt achterlaten op Trustpilot. Uw feedback helpt ons om onze service te blijven verbeteren!
Fijne dag gewenst!
Beste F.H.R. Van Schoote,
Als u tevreden bent met uw ervaring, zouden wij het enorm waarderen als u een review wilt achterlaten via deze link. Uw feedback helpt ons om onze service te blijven verbeteren!
Heeft u nog andere vragen? Ik sta voor u klaar!
Beste Sander Nederhand,
Hartelijk dank voor je bericht! Je hebt geen commentaar achtergelaten bij je review. Mocht je nog feedback of vragen hebben, dan hoor ik het graag. We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te geven.
Mocht je tevreden zijn met onze service, zou je dan een review willen achterlaten op Trustpilot? Dat helpt ons enorm!
Alvast bedankt en veel plezier met je bestelling!
Beste Dini Rosier,
Bedankt voor je bericht! Ik zie dat er geen verdere opmerkingen zijn achtergelaten. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben over je bestelling of onze service, laat het gerust weten. Ik help je graag verder!
Ben je tevreden met onze service? Dan zou het geweldig zijn als je een review wilt achterlaten op Trustpilot. Je helpt ons daar enorm mee!
Fijne dag gewenst!
Cookinglife team
Het bestek ligt goed in de hand . Mooie afmeting . Ik ben er blij mee .
Beste Hansje Bayer,
Hartelijk dank voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat het bestek goed in de hand ligt en dat je er blij mee bent. We wensen je veel plezier met je aankoop!
Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, dan hoor ik het graag.
Cookinglife team
Prima oplossing voor een impulsief cadeau.
Beste Acm Giling,
Bedankt voor je bericht! Wat leuk dat je op zoek bent naar een impulsief cadeau. Bij Cookinglife vind je een ruim assortiment aan leuke en praktische cadeaus voor iedere gelegenheid. Of je nu kiest voor een cadeaukaart (die 2 jaar geldig is en in delen te besteden), een mooie keukengadget of een stijlvolle accessoire, je zit bij ons altijd goed voor een spontane verrassing!
Heb je al iets op het oog of wil je graag advies? Laat het gerust weten, dan denk ik graag met je mee!
Netjes en snel geleverd
Beste Ingrid Schooten,
Hartelijk dank voor uw bericht! Wat fijn om te horen dat uw bestelling netjes en snel is geleverd. Daar worden wij ook blij van!
Mocht u in de toekomst nog vragen of wensen hebben, dan sta ik graag voor u klaar.
Een hele fijne dag gewenst en veel plezier met uw aankoop!
Beste Remco Doets,
Bedankt voor je bericht! Er is geen verdere feedback of commentaar van jouw kant ontvangen. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, hoor ik het graag. Ik sta altijd klaar om je te helpen!
Ben je tevreden met onze service? Dan zou ik het enorm waarderen als je een review wilt achterlaten via deze link. Alvast hartelijk dank!