De reviews voor cookinglife.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de snelle en stipte levering van bestellingen. De producten zijn doorgaans goed en stevig verpakt. Daarnaast wordt de klantvriendelijke en oplossingsgerichte service gewaardeerd, vooral bij klachten of problemen. De kwaliteit van de producten wordt overwegend als zeer goed ervaren en de prijs-kwaliteitverhouding wordt vaak als gunstig gezien. Klanten prijzen ook het brede assortiment en de ruime keuzemogelijkheden. De communicatie met de klantenservice wordt meestal als adequaat en snel omschreven.
Er zijn enkele opmerkingen over overmatig of onhandig verpakkingsmateriaal. Daarnaast vinden sommige klanten bepaalde producten aan de prijzige kant en is er af en toe onduidelijkheid over de bereikbaarheid van de klantenservice.
Reviews voor cookinglife.nl
Snelle levering, goede prijs voor producten.
Beste Elly,
Bedankt voor je bericht en je positieve feedback over onze snelle levering en goede prijzen! Daar worden wij bij Cookinglife natuurlijk erg blij van. 😊
Mocht je nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, laat het gerust weten. We staan altijd voor je klaar!
Cookinglife team
Mooi servies precies wat we wilden en snel geleverd.
Beste Lenny,
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat het servies precies is wat jullie wilden en dat de levering snel was. We wensen je heel veel plezier met je nieuwe aankoop!
Mocht je in de toekomst nog vragen of wensen hebben, dan staan we graag voor je klaar.
Perfect
Producten zijn goed te vinden op de website. Betaling ging voorspoedig en levering was snel.
Beste M de Jong,
Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de vindbaarheid van onze producten, het betalingsproces en de snelle levering. We hopen dat u veel plezier heeft van uw aankoop.
Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om u te helpen!
Beste Wil de Bas,
Bedankt voor uw bericht. Ik zie dat er geen verdere toelichting is gegeven. Mocht u vragen of opmerkingen hebben over uw bestelling of onze service, laat het gerust weten! Ik help u graag verder.
Beste Irma Koning,
Bedankt voor je bericht. Ik zie dat er geen verdere toelichting is gegeven. Mocht je vragen of opmerkingen hebben over je bestelling of onze service, laat het gerust weten! Ik help je graag verder.
Fijne dag gewenst!
geen idee
Beste Frank Steenstra Toussaint,
Bedankt voor je bericht! Je geeft aan "geen idee" te hebben, maar ik wil je natuurlijk graag verder helpen. Zou je kunnen aangeven waar je precies hulp bij nodig hebt? Bijvoorbeeld over een bestelling, levering, productinformatie of iets anders?
Laat gerust weten wat je vraag is, dan kijk ik direct met je mee!
Beste Luc Eeken,
Bedankt voor je bericht. Ik zie dat er geen verdere toelichting is gegeven. Mocht je een vraag of opmerking hebben over je bestelling, een product of onze service, laat het gerust weten! Ik help je graag verder.
Alvast een fijne dag gewenst!
Beste M.M. Nienhuis-Snijder,
Bedankt voor uw bericht. Ik zie dat er geen specifieke vraag of opmerking is meegegeven. Mocht u ergens hulp bij nodig hebben of een vraag hebben over uw bestelling, laat het gerust weten! Ik sta klaar om u te helpen.
Alvast een fijne dag gewenst!
Beste Peter Janssen,
Bedankt voor je bericht! Ik zie dat er geen verdere toelichting is gegeven. Mocht je een review hebben achtergelaten, dan wil ik je graag bedanken voor je feedback. Jouw mening helpt ons om onze service te verbeteren.
Heb je nog vragen of opmerkingen? Laat het gerust weten, ik help je graag verder!
Cookinglife team
kleuren placemats en kwaliteit materiaal
Beste Ingrid,
Bedankt voor je bericht! Je vraagt naar de kleuren en de kwaliteit van het materiaal van onze placemats. Omdat er veel verschillende soorten en merken placemats in ons assortiment zijn, kan ik je het beste helpen als je aangeeft om welk specifiek artikel of merk het gaat. Zo kan ik gericht informatie geven over de beschikbare kleuren en het gebruikte materiaal.
Zou je mij kunnen laten weten om welke placemats het precies gaat? Dan zoek ik het graag voor je uit!
Alvast bedankt voor je reactie.
Cookinglife team
Was een apparaat dat ik al eerder had. Bevalt prima ! Betreft een koffiezetapparaat Westinghouse.
Beste Tineke Nobel,
Bedankt voor uw bericht. Het is fijn om te horen dat het Westinghouse koffiezetapparaat goed bevalt!
Mocht u in de toekomst vragen hebben over het gebruik of de garantie van het apparaat, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om u te helpen.
Prima
Beste Ellen Stopel van der Gragt,
Bedankt voor uw bericht! Fijn om te horen dat alles prima is. Mocht u nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben met betrekking tot Cookinglife, laat het gerust weten. Ik sta graag voor u klaar!
Cookinglife team
Voor het eerst bestelling gedaan voor het werk. Product ziet er goed uit, snelle levering
Beste Mary,
Bedankt voor je bericht en fijn om te horen dat je tevreden bent met je bestelling en de snelle levering! We hopen dat het product goed van pas komt op je werk.
Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of verdere assistentie nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te helpen!
Klantenservice Cookinglife
Heerlijk om mee te bakken,,prachtig resultaat.
Beste Fiona,
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo heerlijk hebt kunnen bakken en blij bent met het resultaat. We wensen je nog veel bakplezier toe met je aankoop!
Mocht je nog vragen of tips willen, dan hoor ik het graag.
Alles was prima!
Beste Arlette,
Bedankt voor je positieve bericht! Wat fijn om te horen dat alles prima is verlopen. We wensen je heel veel plezier met je bestelling.
Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, staan we altijd voor je klaar.
Cookinglife team
Prima product en snel verzonden
Beste Paula,
Hartelijk dank voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over het product en de snelle verzending. We wensen je veel plezier met je aankoop!
Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, dan staan we graag voor je klaar.
Cookinglife team
Geen mail meer sturen als ik mij afmeld en ook nooit aan heb gemeld
Beste m visser,
Bedankt voor je bericht – ik help je hier graag mee. Vervelend om ongewenste e-mails te krijgen, dat lossen we graag voor je op.
Kun je mij het volgende doorgeven zodat ik dit snel kan uitzetten voor je?
- Het e-mailadres waarop je de mails ontvangt
- Een voorbeeld van de afzender en de onderwerpregel (bijv. “Nieuwsbrief”, “Product weer op voorraad”, of “Bestelbevestiging”)
- De datum van de laatste ontvangen e-mail
Met deze info kan ik je uitschrijven en eventuele meldingen stopzetten. Ter info: het kan ook gaan om een ‘Mail mij als er voorraad is’-melding (wanneer je ooit je e-mailadres hebt ingevuld bij een artikel dat niet op voorraad was); ook die kan ik voor je beëindigen.
Laat het me weten, dan regelen we het meteen.