cookinglife.nl- Logo - Reviews

cookinglife.nl

1.742 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden22.794 reviews in totaal

cookinglife.nl- Logo - Reviews

cookinglife.nl

De reviews voor cookinglife.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de snelle en stipte levering van bestellingen. De producten zijn doorgaans goed en stevig verpakt. Daarnaast wordt de klantvriendelijke en oplossingsgerichte service gewaardeerd, vooral bij klachten of problemen. De kwaliteit van de producten wordt overwegend als zeer goed ervaren en de prijs-kwaliteitverhouding wordt vaak als gunstig gezien. Klanten prijzen ook het brede assortiment en de ruime keuzemogelijkheden. De communicatie met de klantenservice wordt meestal als adequaat en snel omschreven. Er zijn enkele opmerkingen over overmatig of onhandig verpakkingsmateriaal. Daarnaast vinden sommige klanten bepaalde producten aan de prijzige kant en is er af en toe onduidelijkheid over de bereikbaarheid van de klantenservice.

Reviews voor cookinglife.nl

Antwoord van cookinglife.nl
Beste Inge Bakker, Bedankt voor je bericht! Ik zie dat er geen specifieke vraag of opmerking is meegegeven. Mocht je ergens hulp bij nodig hebben of een vraag hebben over je bestelling, laat het gerust weten. Ik sta klaar om je te helpen! Alvast een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Cookinglife team

Fijne kwaliteit echt mooi service set.

Fijne kwaliteit
Antwoord van cookinglife.nl
Beste Eumir, Bedankt voor je bericht! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit. We hopen dat je veel plezier beleeft aan je aankoop. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, laat het gerust weten. We staan altijd voor je klaar! Met vriendelijke groet, Cookinglife team
Het is zo al goed voor mij
Antwoord van cookinglife.nl
Beste Jan, Bedankt voor je bericht! Fijn om te horen dat alles zo al goed is voor je. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of hulp nodig hebben, dan staan we graag voor je klaar. Een fijne dag gewenst! Kind Regards, Cookinglife team
Goede service
Antwoord van cookinglife.nl
Beste Jose, Bedankt voor je positieve bericht! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze service. We wensen je veel plezier met je bestelling en hopen je snel weer terug te zien bij Cookinglife. Mocht je nog vragen of wensen hebben, laat het gerust weten! Met vriendelijke groet, Cookinglife team

Goede zaak

Dat ik m'n bestelling die ik plaats meteen de dag erop thuis krijg netjes
Antwoord van cookinglife.nl
Beste Mariette Peters, Bedankt voor uw bericht. We streven er altijd naar om uw bestelling de volgende dag te leveren, mits deze voor 20:00 uur is geplaatst. U ontvangt een e-mail met een track & trace code zodra uw bestelling ons magazijn verlaat. Hiermee kunt u de status van uw zending volgen. Mocht de geplande levertijd niet uitkomen, dan kunt u via de track & trace of de My DHL app de levertijd of locatie aanpassen, zolang het pakket nog niet is gesorteerd door PostNL. Ik hoop dat dit uw vraag beantwoordt. Mocht u nog verdere vragen hebben, laat het gerust weten! Met vriendelijke groet, Charlie Klantenservice Cookinglife
Top product
Antwoord van cookinglife.nl
Beste Marcilene Magno, Bedankt voor je bericht! Zou je kunnen aangeven over welk product je meer wilt weten? Dan kan ik je verder helpen met de juiste informatie over onze top producten of een specifiek artikel. Ik hoor graag van je! Met vriendelijke groet, Cookinglife team
MG
Margreet G.
Kwaliteit is wat er beloofd werd tegen gunstige prijs. Snelle levering.
Antwoord van cookinglife.nl
Beste Margreet Groen, Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit en de snelle levering van uw bestelling. Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Met vriendelijke groet, Charlie Klantenservice Cookinglife
Antwoord van cookinglife.nl
Beste Mary, Bedankt voor je bericht! Ik zie dat er geen verdere opmerkingen zijn doorgegeven. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben over je bestelling of onze service, laat het gerust weten. Ik help je graag verder! Fijne dag gewenst! Kind Regards, Cookinglife team
Zoals altijd, vlot verzonden, en fijn assortiment
Antwoord van cookinglife.nl
Beste Wilma, Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze snelle verzending en het assortiment. Als je nog vragen hebt of verdere hulp nodig hebt, laat het ons gerust weten. Met vriendelijke groet, Charlie Klantenservice Cookinglife
Goede service en snelle levering!
Antwoord van cookinglife.nl
Beste Joke, Hartelijk dank voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en de snelle levering. We wensen je veel plezier met je bestelling! Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, dan staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Cookinglife team
Het was 100% in orde; mooie schalen, prima verpakt en volgens afspraak bezorgd.
Antwoord van cookinglife.nl
Hallo Caroline, Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen met je bestelling! We zijn blij dat de schalen mooi verpakt waren en op tijd zijn bezorgd. Mocht je in de toekomst nog vragen of hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Fijne dag verder! Met vriendelijke groet, Charlie Klantenservice Cookinglife
MV
Monique V.
Antwoord van cookinglife.nl
Beste Monique, Bedankt voor je bericht! Ik zie dat er geen verdere toelichting of vraag is meegegeven. Mocht je ergens hulp bij nodig hebben of een specifieke vraag hebben over je bestelling, retour of een product, laat het gerust weten. Ik help je graag verder! Alvast een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Cookinglife team
Antwoord van cookinglife.nl
Beste Aj Janssens, Bedankt voor uw bericht! Ik zie dat er geen verdere opmerkingen zijn doorgegeven. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben over uw bestelling of onze service, laat het gerust weten. Ik help u graag verder! Fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Cookinglife team
Antwoord van cookinglife.nl
Beste Dimitri, Bedankt voor je bericht! Ik zie dat er geen verdere toelichting is gegeven. Mocht je een vraag of opmerking hebben over je bestelling, levering, of een ander Cookinglife-gerelateerd onderwerp, laat het gerust weten. Ik help je graag verder! Alvast een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Cookinglife team

Top

Snelle levering van een mooi product
Antwoord van cookinglife.nl
Beste Mariëlle, Bedankt voor je positieve bericht! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en het mooie product. We wensen je veel plezier met je aankoop! Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Cookinglife team
Een makkelijk te bestellen webshop. Wat op voorraad is ,volgende dag in huis.
Antwoord van cookinglife.nl
Beste Smit, Bedankt voor je bericht. Bij Cookinglife streven we ernaar om bestellingen zo snel mogelijk te leveren. Als een artikel op voorraad is, kun je het meestal de volgende werkdag al in huis verwachten, mits je in Nederland woont. Voor andere landen kan de levertijd variëren. Als je vragen hebt over de beschikbaarheid van een specifiek artikel, laat het me gerust weten. Ik kan de voorraad voor je controleren en je verder informeren. Met vriendelijke groet, Charlie Klantenservice Cookinglife
Antwoord van cookinglife.nl
Beste Marlon, Bedankt voor je bericht! Ik zie dat er geen verdere toelichting is gegeven. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben over je bestelling of onze service, laat het gerust weten. Ik help je graag verder! Fijne dag gewenst! Kind Regards, Cookinglife team
Antwoord van cookinglife.nl
Beste Marjolein, Bedankt voor je bericht! Ik zie dat er geen verdere toelichting of vraag is meegegeven. Mocht je ergens hulp bij nodig hebben of een vraag hebben over je bestelling, laat het gerust weten. Ik help je graag verder! Fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Cookinglife team