cookinglife.nl- Logo - Reviews

cookinglife.nl

1.737 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden22.794 reviews in totaal

cookinglife.nl- Logo - Reviews

cookinglife.nl

De reviews voor cookinglife.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de snelle en stipte levering van bestellingen. De producten zijn doorgaans goed en stevig verpakt. Daarnaast wordt de klantvriendelijke en oplossingsgerichte service gewaardeerd, vooral bij klachten of problemen. De kwaliteit van de producten wordt overwegend als zeer goed ervaren en de prijs-kwaliteitverhouding wordt vaak als gunstig gezien. Klanten prijzen ook het brede assortiment en de ruime keuzemogelijkheden. De communicatie met de klantenservice wordt meestal als adequaat en snel omschreven. Er zijn enkele opmerkingen over overmatig of onhandig verpakkingsmateriaal. Daarnaast vinden sommige klanten bepaalde producten aan de prijzige kant en is er af en toe onduidelijkheid over de bereikbaarheid van de klantenservice.

Reviews voor cookinglife.nl

De perfecte levering en communicatie
Antwoord van cookinglife.nl
Beste Jan de Bruin, Bedankt voor je bericht. Het lijkt erop dat je op zoek bent naar informatie over de levering en communicatie van je bestelling. Bij Cookinglife streven we ernaar om je bestelling zo snel en efficiënt mogelijk te leveren. Hier zijn enkele details die je wellicht nuttig vindt: - Bestellingen die voor 20:00 uur zijn geplaatst, worden meestal de volgende dag geleverd. - Je ontvangt een e-mail met een track & trace code zodra je bestelling ons magazijn verlaat, zodat je de status van je zending kunt volgen. - Als je problemen ondervindt met de levering of de track & trace, neem dan gerust contact met ons op voor verdere hulp. Mocht je specifieke vragen hebben over je bestelling of verdere hulp nodig hebben, laat het me gerust weten! Met vriendelijke groet, Charlie Klantenservice Cookinglife
Zeer snelle levering
Antwoord van cookinglife.nl
Beste Wilma, Bedankt voor je bericht! We streven er altijd naar om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. In Nederland bezorgen we onze bestellingen met PostNL en als je voor 20:00 uur bestelt, proberen we de volgende dag te leveren. Je ontvangt een e-mail met een track & trace code zodra je bestelling ons magazijn verlaat. Mocht je nog vragen hebben of verdere hulp nodig hebben, laat het me gerust weten! Met vriendelijke groet, Charlie Klantenservice Cookinglife
Antwoord van cookinglife.nl
Beste Wilma, Bedankt voor je bericht! Ik zie dat er geen verdere toelichting is gegeven. Mocht je een vraag of opmerking hebben over je bestelling of onze service, laat het gerust weten. Ik help je graag verder! Fijne dag gewenst! Kind Regards, Cookinglife team
Antwoord van cookinglife.nl
Beste Wonjin Kim, Bedankt voor uw bericht. Het lijkt erop dat er geen specifieke vraag of opmerking is doorgegeven. Als er iets is waar ik u mee kan helpen, laat het me dan gerust weten! Met vriendelijke groet, Charlie Klantenservice Cookinglife
Antwoord van cookinglife.nl
Hartelijk dank voor uw beoordeling. We waarderen het zeer dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het is geweldig om te horen dat u tevreden bent over onze service - daar doen we het voor! Mocht u in de toekomst nog vragen of verzoeken hebben, dan helpen we u natuurlijk graag verder. Met vriendelijke groet, Bonnie Team Cookinglife.
Antwoord van cookinglife.nl
Beste Lin Huismans, Bedankt voor je bericht. Als je te veel artikelen hebt ontvangen, willen we je vragen om deze retour te sturen. We waarderen je eerlijkheid enorm en zorgen ervoor dat het proces zo soepel mogelijk verloopt. Mocht je nog vragen hebben of verdere hulp nodig hebben, laat het ons gerust weten! Met vriendelijke groet, Charlie Cookinglife Klantenservice
Antwoord van cookinglife.nl
Beste Hans Tietema, Bedankt voor uw bericht. Het lijkt erop dat er geen specifieke vraag of opmerking is doorgegeven. Als er iets is waar ik u mee kan helpen, laat het me dan gerust weten! Met vriendelijke groet, Charlie Klantenservice Cookinglife
nog geen tijd geen te gebruiken
Antwoord van cookinglife.nl
Beste Corry, Bedankt voor je bericht. Zou je wat meer informatie kunnen geven over je vraag of situatie? Dan kan ik je beter van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Charlie Klantenservice Cookinglife
Antwoord van cookinglife.nl
Beste Marianne, Bedankt voor je bericht. Het lijkt erop dat er geen specifieke vraag of opmerking is doorgegeven. Als er iets is waar ik je mee kan helpen, laat het me dan gerust weten! Met vriendelijke groet, Charlie Klantenservice Cookinglife
Antwoord van cookinglife.nl
Beste Irma Jansen, Bedankt voor uw bericht. Het lijkt erop dat er geen specifieke vraag of opmerking is doorgegeven. Als er iets is waar ik u mee kan helpen, laat het me dan gerust weten! Met vriendelijke groet, Charlie Klantenservice Cookinglife
Antwoord van cookinglife.nl
Beste Petra Kessels, Bedankt voor uw bericht. Het lijkt erop dat er geen specifieke vraag of opmerking is doorgegeven. Als er iets is waar ik u mee kan helpen, laat het me dan gerust weten. Of het nu gaat om een bestelling, levering, of een ander onderwerp, ik sta klaar om u te assisteren. Met vriendelijke groet, Charlie Klantenservice Cookinglife
Antwoord van cookinglife.nl
Beste Caner Karaca, Bedankt voor uw bericht. Het lijkt erop dat er geen specifieke vraag of opmerking is doorgegeven. Als er iets is waar ik u mee kan helpen, laat het me dan gerust weten. Ik sta klaar om uw vragen te beantwoorden of eventuele problemen op te lossen. Met vriendelijke groet, Charlie Klantenservice Cookinglife
Antwoord van cookinglife.nl
Beste Marja van den Bergh, Bedankt voor uw bericht. Het lijkt erop dat er geen specifieke vraag of opmerking is doorgegeven. Als er iets is waar ik u mee kan helpen, laat het me dan gerust weten. Ik sta klaar om u te assisteren met al uw vragen of problemen met betrekking tot Cookinglife. Met vriendelijke groet, Charlie Klantenservice Cookinglife
Zeer mooie borden
Antwoord van cookinglife.nl
Hallo Inge, Bedankt voor je bericht! Het klinkt alsof je op zoek bent naar mooie borden. We hebben een breed assortiment aan servies, waaronder prachtige borden, in onze webshop. Als je specifieke vragen hebt over een bepaald type bord of als je hulp nodig hebt bij het vinden van het perfecte servies, laat het me gerust weten! Ik sta klaar om je te helpen met al je vragen over ons assortiment. Met vriendelijke groet, Charlie Klantenservice Cookinglife
Nee, geen motivatie
Antwoord van cookinglife.nl
Hallo Marga, Het lijkt erop dat je vraag niet helemaal duidelijk is. Zou je misschien wat meer details kunnen geven over waar je precies hulp bij nodig hebt? Dan kan ik je beter van dienst zijn! Met vriendelijke groet, Charlie
zeer tevreden..
Antwoord van cookinglife.nl
Beste Joke Visser-Almering, Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent. Als er nog iets is waarmee we je kunnen helpen, laat het ons gerust weten. Met vriendelijke groet, Charlie van Cookinglife
Antwoord van cookinglife.nl
Beste Nanda De Loos, Bedankt voor je bericht aan Cookinglife klantenservice. Ik zie dat er geen verdere toelichting of commentaar is gegeven. Mocht je een vraag of opmerking hebben over je bestelling, een product of onze service, laat het gerust weten! Ik help je graag verder. Met vriendelijke groet, Charlie Klantenservice Cookinglife