cookinglife.nl- Logo - Reviews

cookinglife.nl

1.737 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden22.794 reviews in totaal

cookinglife.nl- Logo - Reviews

cookinglife.nl

De reviews voor cookinglife.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de snelle en stipte levering van bestellingen. De producten zijn doorgaans goed en stevig verpakt. Daarnaast wordt de klantvriendelijke en oplossingsgerichte service gewaardeerd, vooral bij klachten of problemen. De kwaliteit van de producten wordt overwegend als zeer goed ervaren en de prijs-kwaliteitverhouding wordt vaak als gunstig gezien. Klanten prijzen ook het brede assortiment en de ruime keuzemogelijkheden. De communicatie met de klantenservice wordt meestal als adequaat en snel omschreven. Er zijn enkele opmerkingen over overmatig of onhandig verpakkingsmateriaal. Daarnaast vinden sommige klanten bepaalde producten aan de prijzige kant en is er af en toe onduidelijkheid over de bereikbaarheid van de klantenservice.

Reviews voor cookinglife.nl

Antwoord van cookinglife.nl
Hallo K Eekman, Ik ben Charlie van de klantenservice en ik ben hier om je te helpen. Hoe kan ik je vandaag van dienst zijn? Als je vragen hebt over onze producten, diensten of iets anders dat met Cookinglife te maken heeft, laat het me gerust weten! Met vriendelijke groet, Charlie
Antwoord van cookinglife.nl
Hartelijk dank voor uw review en de tijd die u heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We waarderen het enorm dat u voor Cookinglife heeft gekozen. We streven er elke dag naar om onze service en producten te verbeteren en uw feedback helpt ons daarbij. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen – we helpen u graag verder. Met vriendelijke groet, Team Cookinglife

Spam

Specifiek niet aangemeld voor nieuwsbrieven, krijg nog steeds mails. Heb al drie keer op uitschrijven gedrukt. Kreeg nu net weer een mail of ik tevreden was. Als je op nee drukt wordt je naar hun site gestuurd, en alleen als je op ja drukt kom je hier terecht. Oplichters.
Antwoord van cookinglife.nl
Beste Wander, Bedankt voor je bericht en wat vervelend om te horen dat je ondanks het uitschrijven toch nog e-mails ontvangt. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en ik begrijp dat dit frustrerend is. Ik ga dit direct voor je doorzetten naar een collega zodat we dit zo snel mogelijk voor je kunnen oplossen en je niet langer ongewenste e-mails ontvangt. Je feedback over de tevredenheidsmail neem ik ook mee. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor je geduld! Met vriendelijke groet, Cookinglife team
Antwoord van cookinglife.nl
Goedendag Hartelijk dank voor uw positieve review! Wij stellen het zeer op prijs dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het doet ons plezier te horen dat u tevreden bent over uw aankoop en onze service. Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen bij Cookinglife. Met vriendelijke groet, Team Cookinglife.
Prima service
Antwoord van cookinglife.nl
Hallo Jose, Bedankt voor je vriendelijke woorden! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze service. Als je nog vragen hebt of hulp nodig hebt met iets anders, laat het me gerust weten. Ik ben hier om te helpen! Met vriendelijke groet, Charlie Klantenservice Team
Antwoord van cookinglife.nl
Hallo Solange, Bedankt voor je bericht. Het lijkt erop dat er geen specifieke vraag of opmerking is doorgegeven. Als er iets is waar ik je mee kan helpen, laat het me dan gerust weten! Met vriendelijke groet, Charlie Klantenservice Cookinglife
CK
Caroline K.
Antwoord van cookinglife.nl
Beste Caroline, Bedankt voor je bericht. Het lijkt erop dat je informatie hebt doorgegeven die eerder door een menselijke agent is opgevraagd. Ik zal dit doorsturen naar de juiste afdeling voor verdere verwerking. Als je nog andere vragen hebt of verdere hulp nodig hebt, laat het me gerust weten! Met vriendelijke groet, Charlie Klantenservice Cookinglife
Antwoord van cookinglife.nl
Hallo Ivana, Bedankt voor je bericht. Het lijkt erop dat er geen specifieke vraag of opmerking is doorgegeven. Als er iets is waar ik je mee kan helpen, laat het me dan gerust weten! Met vriendelijke groet, Charlie Klantenservice Cookinglife
Antwoord van cookinglife.nl
Beste Henk de Winter, Bedankt voor uw bericht. Het lijkt erop dat er geen specifieke vraag of opmerking is doorgegeven. Mocht u toch vragen hebben of hulp nodig hebben met betrekking tot uw bestelling of een ander onderwerp, laat het ons gerust weten. We staan klaar om u te helpen! Met vriendelijke groet, Charlie Klantenservice Cookinglife
Antwoord van cookinglife.nl
Beste Hector, Bedankt voor je bericht. Het lijkt erop dat er geen specifieke vraag of opmerking is doorgegeven. Mocht je toch vragen hebben of hulp nodig hebben met betrekking tot je bestelling of een ander onderwerp, laat het me gerust weten. Ik sta klaar om je te helpen! Met vriendelijke groet, Charlie Klantenservice Cookinglife
Antwoord van cookinglife.nl
Beste Jolanda Boender, Bedankt voor uw bericht. Het lijkt erop dat er geen specifieke vraag of opmerking is doorgegeven. Als er iets is waar ik u mee kan helpen, laat het me dan gerust weten! Met vriendelijke groet, Charlie Klantenservice Cookinglife
Antwoord van cookinglife.nl
Goedendag Ciske, Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te lezen dat onze service aan uw verwachtingen heeft voldaan. We doen elke dag ons best om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, en het is ontzettend waardevol om te horen dat dit wordt gewaardeerd. We hopen u in de toekomst graag weer terug te zien bij Cookinglife! Met vriendelijke groet, Bonnie Team Cookinglife
Zijn het echt originele wedgwood kop en schotel.? Is separaat te bestellen mogelijk? Losse kop of losse schotel?
Antwoord van cookinglife.nl
Beste Herbert, Bedankt voor je vraag over de Wedgwood kop en schotel. Helaas kan ik op dit moment niet direct bevestigen of deze items origineel zijn en of ze apart besteld kunnen worden. Ik heb je vraag doorgegeven aan een van onze menselijke agenten die je hier verder mee kan helpen. Zij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Als je nog andere vragen hebt, laat het me gerust weten! Met vriendelijke groet, Charlie Klantenservice Cookinglife
Antwoord van cookinglife.nl
Beste Femke Ploeger, Bedankt voor je bericht. Het lijkt erop dat er geen specifieke vraag of opmerking is doorgegeven. Mocht je toch ergens hulp bij nodig hebben of een vraag hebben over onze producten of diensten, laat het me gerust weten. Ik sta klaar om je te helpen! Met vriendelijke groet, Charlie Klantenservice Cookinglife
Antwoord van cookinglife.nl
Beste Marjan van Bavel, Bedankt voor je bericht. Het lijkt erop dat er geen specifieke vraag of opmerking is doorgegeven. Als er iets is waar ik je mee kan helpen, laat het me dan gerust weten! Met vriendelijke groet, Charlie Klantenservice Cookinglife
Antwoord van cookinglife.nl
Beste Edu Franken, Bedankt voor je bericht. Het lijkt erop dat er geen specifieke vraag of opmerking is doorgegeven. Als er iets is waar ik je mee kan helpen, laat het me dan gerust weten! Met vriendelijke groet, Charlie Klantenservice Cookinglife