Yellow Webshop- Logo - Beoordelingen

Yellow Webshop
Beoordelingen:

32 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden88 beoordelingen in totaal  

4,84
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Yellow Webshop

Filter
 Sorteren  
Relevantie
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, goedkoop en goed verpakt
Beoordeling melden
28 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestelde was goedkoper dan elders en werd snel en goed verzonden
Beoordeling melden
Antwoord van Yellow Webshop
6 mei 2024
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te beoordelen!
27 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Netjes ingepakt en op tijd bezorgd!
Beoordeling melden
Antwoord van Yellow Webshop
6 mei 2024
Fijn om te horen dat u tevreden bent!
7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Yellow Webshop
7 mei 2024
Bedankt voor uw beoordeling!
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Yellow Webshop
7 mei 2024
Bedankt voor uw beoordeling!
20 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles prima goed verpakt en prima op tijd
Beoordeling melden
18 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Lekker snelle levering en een goede prijs
Beoordeling melden
18 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel en gemakkelijk
Beoordeling melden
5 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
snelle afhandeling
Beoordeling melden
Antwoord van Yellow Webshop
11 apr 2024
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te beoordelen!
SD
Solange D.
Gijzegem
11 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Zeer snelle levering - perfecte afhandeling

Ik bestelde led-lichtjes op batterijen om aan een vest van een carnavalkostuum te naaien. Ik wou koud-witte lichtjes. Er stond geen kleur in de beschrijving. Ik ontving roze lichtjes. Na contact via mail kreeg ik snel antwoord dat ze de beschrijving zouden aanpassen en enkel warm witte lichtjes hadden. ik had dat niet nodig en kreeg het aankoopbedrag volledig terugbetaald! Top gedaan!
Beoordeling melden
9 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede oplossing nadat het mis was gegaan de dag ervoor. Excuses ontvangen, dat stel ik zeer op prijs. Beter: track and trace is niet gebruikt
Beoordeling melden
17 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima ervaring, snel geleverd met track en trace
Beoordeling melden
Antwoord van Yellow Webshop
28 feb 2024
Fijn om te horen dat u tevreden bent!
15 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Erg vlot. Was er de volgende dag al.
Beoordeling melden
29 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Niks mis
Beoordeling melden
14 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

Yellow webshop biedt veel goede en veel fijne producten aan

Yellow webshop biedt goede , diverse , handige en leuke producten aan in verschillende categorieën voor gewone en redelijke prijzen , die heel normaal en acceptabel zijn De Yellow webshop website is overzichtelijk en werkt logisch en snel Je bestelde producten worden netjes verpakt en snel verzonden Je bent bij Yellow webshop op de juiste plek als je op zoek bent naar dagelijkse , handige en fijne producten met vriendelijke groeten dhr. Z. Arikan Rotterdam , 15-8-2023
Beoordeling melden
FL
Frans L.
Amstenrade
2 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Een verademing om zaken mee te doen

Het bedrijf houdt zich perfect aan hetgeen op de site staat. Dus snel een telefonische afspraak, op afgesproken tijd leveren, plaatsen en alle verpakking meenemen. En een flesje wijn als extraatje. Zeer vriendelijk. Kortom een superervaring!
Beoordeling melden
21 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en netjes gebeld hoelaat ik de chauffeur er zou zijn. Minpuntje vind ik wel dat de parasol een "bouwpakket" is en te zwaar en te groot om dat in je uppie in elkaar te zetten.
Beoordeling melden
7 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede en snelle levering, zoals omschreven werd. Geef geen 5 sterren, want er zit altijd ruimte voor verbetering
Beoordeling melden
7 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Kerstboom besteld. Royal Washington. Heel tevreden over de boom maar bezorging ging ook goed!
Beoordeling melden
Antwoord van Yellow Webshop
22 dec 2023
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te beoordelen. Wij wensen u veel plezier met de aankoop!
24 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
De website was overzichtelijk en de klantenservice heeft ons uitstekend geholpen.
Beoordeling melden
Antwoord van Yellow Webshop
24 nov 2023
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te beoordelen. Wij wensen u veel plezier met de aankoop!