Yellow Webshop- Logo - Beoordelingen

Yellow Webshop
Beoordelingen:

30 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden75 beoordelingen in totaal  

4,73
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 27 jun. 2022
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Yellow Webshop voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

14 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Yellow webshop biedt goede , diverse , handige en leuke producten aan in verschillende categorieën voor gewone en redelijke prijzen , die heel normaal en acceptabel zijn De Yellow webshop website is overzichtelijk en werkt logisch en snel Je bestelde producten worden netjes verpakt en snel verzonden Je bent bij Yellow webshop op de juiste plek als je op zoek bent naar dagelijkse , handige en fijne producten met vriendelijke groeten dhr. Z. Arikan Rotterdam , 15-8-2023

de meest kritische beoordeling

16 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
De parasol voet was onbruikbaar, ik heb de houder er met een hamer in moeten slaan dus onbruikbaar . Ik had er trouwens 3 besteld , 2 ervan weggegooid
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Yellow Webshop

Filter
 Sorteren  
Relevantie
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Prima ervaring, snel geleverd met track en trace
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
De keuze aan artikelen!
Beoordeling melden
24 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede morgen, dank voor de snelle en correcte service.
Beoordeling melden
Antwoord van Yellow Webshop
29 dec. 2023
Bedankt voor uw positieve beoordeling!
7 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Kerstboom besteld. Royal Washington. Heel tevreden over de boom maar bezorging ging ook goed!
Beoordeling melden
Antwoord van Yellow Webshop
22 dec. 2023
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te beoordelen. Wij wensen u veel plezier met de aankoop!
24 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
De website was overzichtelijk en de klantenservice heeft ons uitstekend geholpen.
Beoordeling melden
Antwoord van Yellow Webshop
24 nov. 2023
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te beoordelen. Wij wensen u veel plezier met de aankoop!
4 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Fijne klantenservice en een snelle levering.
Beoordeling melden
Antwoord van Yellow Webshop
22 dec. 2023
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te beoordelen. Fijn om te horen dat u tevreden bent!
SS
23 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Vlot bestelling en snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van Yellow Webshop
24 nov. 2023
Wat fijn dat de bestelling snel is aangekomen. Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te beoordelen!
24 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Yellow Webshop
24 nov. 2023
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te beoordelen!
15 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Vlot, snel en duidelijk
Beoordeling melden
Antwoord van Yellow Webshop
24 nov. 2023
Bedankt voor uw positieve beoordeling!
14 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Yellow webshop biedt veel goede en veel fijne producten aan

Yellow webshop biedt goede , diverse , handige en leuke producten aan in verschillende categorieën voor gewone en redelijke prijzen , die heel normaal en acceptabel zijn De Yellow webshop website is overzichtelijk en werkt logisch en snel Je bestelde producten worden netjes verpakt en snel verzonden Je bent bij Yellow webshop op de juiste plek als je op zoek bent naar dagelijkse , handige en fijne producten met vriendelijke groeten dhr. Z. Arikan Rotterdam , 15-8-2023
Beoordeling melden
FL
Frans L.
Amstenrade
2 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Een verademing om zaken mee te doen

Het bedrijf houdt zich perfect aan hetgeen op de site staat. Dus snel een telefonische afspraak, op afgesproken tijd leveren, plaatsen en alle verpakking meenemen. En een flesje wijn als extraatje. Zeer vriendelijk. Kortom een superervaring!
Beoordeling melden
21 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en netjes gebeld hoelaat ik de chauffeur er zou zijn. Minpuntje vind ik wel dat de parasol een "bouwpakket" is en te zwaar en te groot om dat in je uppie in elkaar te zetten.
Beoordeling melden
7 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede en snelle levering, zoals omschreven werd. Geef geen 5 sterren, want er zit altijd ruimte voor verbetering
Beoordeling melden
7 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, goede product omschrijving.
Beoordeling melden
19 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goed verpakt en super snelle levering.
Beoordeling melden
Antwoord van Yellow Webshop
27 okt. 2023
Wat fijn dat u tevreden bent. Veel plezier met uw aankoop!
17 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Keurig op tijd gebracht.
Beoordeling melden
19 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering!
Beoordeling melden
Antwoord van Yellow Webshop
27 okt. 2023
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te beoordelen. We zijn blij dat de levering snel is gegaan!
16 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
JW
Jan W.
Middelburg
23 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van Yellow Webshop
27 okt. 2023
Bedankt voor uw beoordeling. We zijn blij te horen dat uw bestelling snel is aangekomen!
23 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden