Stikets.nl- Logo - Beoordelingen

Stikets.nl
Beoordelingen:

52 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden664 beoordelingen in totaal  

4,48
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 28 sep. 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Stikets.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

18 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ordered the space school bag for my 4 year old daughter and she absolutely loves it; It is of good material and has a nice design (separate zipper for water bottle and food); the name tag was also nicely printed; Though still feel its quite expensive! Eur 20-25 could balance the price-quality equation but at a Eur 33 (with the name tag), it is little too much.
NK
Nit K.
Rotterdam

de meest kritische beoordeling

6 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Stickers besteld voor de flessen van mijn dochter met naam voor de opvang. Echter product geleverd zonder naam. Website werkt niet naar behoren (geven zij niet toe) en de service is slecht. In begin krijg je vrij snel antwoord maar een oplossing krijg je niet. Je moet meermaals mailen voor je überhaupt weer antwoord krijgt zonder concrete oplossing. Levering duurde ook langer dan aangeven is.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Stikets.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
9 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
prima kwaliteit, goede website, snelle levering
Beoordeling melden
5 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie stickers, snel geleverd.
Beoordeling melden
19 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
24 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
De bandjes waren niet in elkaar te zetten
Beoordeling melden
15 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede en snelle service. Tijdstip van de bezorging (DHL) klopte niet (dag later)
Beoordeling melden
30 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede kwaliteit. Gunstige prijs.
Beoordeling melden
2 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alles was perfect
Beoordeling melden
5 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
10 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling

goede kwaliteit stickers

goede website, goede kwaliteit. Verzending mag iets sneller
Beoordeling melden
13 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooie kwaliteit! Fijne stickers! Snelle levering
Beoordeling melden
30 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Blij met de aankoop en de verzending kwam vlot.
Beoordeling melden
22 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prachtig product, snelle levering.
Beoordeling melden
22 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Onduidelijke website, je besteld 8 houten ballen met verschillende namen en je ontvangt er 8 met dezelfde (laatste) naam.
Beoordeling melden
NK
Nit K.
Rotterdam
18 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Very Good Quality School Bag

Ordered the space school bag for my 4 year old daughter and she absolutely loves it; It is of good material and has a nice design (separate zipper for water bottle and food); the name tag was also nicely printed; Though still feel its quite expensive! Eur 20-25 could balance the price-quality equation but at a Eur 33 (with the name tag), it is little too much.
Beoordeling melden
3 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Topproducten

Al 3jaar op rij dat we stickers bestellen, De stickers plakken heel goed, ondertussen na 3jaar staan op de kledingstuks nog steeds de aller eerste labels die we erin hebben gestreken. En bij elk pakketje die aankomt is het hier feest in huis ❤️ Dankje voor de topproducten
Beoordeling melden
27 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Maak het product duurder en de bezorgkosten goedkoper. Nu was het product bijna goedkoper dan de bezorgkosten. Lijkt een goedkoop product, maar in de praktijk niet. Verder: mooi product, snelle levering en duidelijke communicatie wanneer product bezorgd wordt
Beoordeling melden
RB
Richard B.
Amstelveeb
13 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Fantastische service. Is mijn 2e bestelling. Weer goed geholpen door Daphne en weer snel geleverd! Kwaliteit en afwerking is perfect en voor een zeer goede prijs.
Beoordeling melden
17 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Plak stickers voor in kleding gekocht, erg tevreden. Leuk omdat je ze zelf kon ontwerpen... kleur plaatje & lettertype. Snelle levering ook!
Beoordeling melden