Stikets.nl

904 reviews in totaal

904 reviews since 3 mei 2018

Klanten zijn positief over het gebruiksgemak van de website en het aanbrengen van de producten. De kwaliteit van de producten wordt vaak geprezen, net als de duurzaamheid en bestendigheid na wassen of gebruik in de vaatwasser. Ook de mogelijkheid tot personaliseren wordt gewaardeerd. Er zijn echter ook punten van kritiek: de snelheid van levering varieert sterk en wordt soms als erg traag ervaren. Daarnaast zijn er af en toe beperkingen of fouten bij het personaliseren, bijvoorbeeld met lettergroottes of logo's. De communicatie met de klantenservice wordt wisselend beoordeeld, waarbij sommigen duidelijke updates ontvangen en anderen juist respons missen.

ReviewsStikets.nl

Happy Customer!

I was a bit skeptical after reading some of the reviews on the page. After placing my order, I saw that the order would be coming from Spain, I had ordered on a Netherlands website. However I received all of my items within the time frame they had given. I did pay for express shipping.. I am very happy with the quality of the stickers and school tags that I received. Thank you Stikets.
Comprei 3 garrafas térmicas para água e são muito bonitas e chegaram rápido. Só um detalhe que acho q eles deviam melhorar é que se o nome é pequeno as letras ficam muito grande na garrafa. Deveriam trabalhar isso. Eu adorei minhas garrafas.

Antwoord van Stikets.nl

Ficamos felizes que você gostou das garrafas e da rapidez na entrega. Agradecemos seu feedback sobre o tamanho das letras, é algo que vamos considerar para melhorar. Esperamos que continue aproveitando seus produtos!
Mijn gepersonaliseerde family planner is binnen en ik ben er super blij mee. Overzichtelijk, mooi vormgegeven en de stickers geven echt een vrolijke touch. Aanrader.

Antwoord van Stikets.nl

Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met je gepersonaliseerde family planner! Het is geweldig dat het ontwerp en de stickers precies zijn wat je zocht. Bedankt voor je positieve aanbeveling!
product geheel naar wens en goede kwaliteit (thermofles met naam extra sportdop) echter de berichtgeving van binnen krijgen betaling en verwerking bleef op zich wachten. maar dan alsnog eenmaal een bericht precies op de afgesproken datum geleverd. dus uitstekende service en product. Nieuwe aankoop zal ik zeker hier doen.

Antwoord van Stikets.nl

Dank je wel voor je vriendelijke woorden en vertrouwen in onze service en producten. We zijn blij dat alles naar wens is verlopen en kijken uit naar je volgende aankoop!
Makkelijke site om te gebruiken. Eerste labels er in gestreken en gewassen. Blijft goed zitten. Levering duurde wat langer dan ik dacht. Geen reactie op een mail gekregen.

Antwoord van Stikets.nl

Bedankt voor je positieve woorden over onze site en de kwaliteit van de labels. Het spijt ons dat de levering langer duurde dan verwacht en dat je geen reactie op je mail hebt ontvangen. We begrijpen dat dit vervelend is en waarderen je geduld.
Product goed ontvangen, echter was de levertijd wel wat langer dan gebruikelijk
Goed op lichte stoffen, op donkere werkt het niet

Antwoord van Stikets.nl

Bedankt voor je feedback. We begrijpen dat het product beter werkt op lichte stoffen en minder op donkere. We waarderen je ervaring en hopen dat je er toch nog iets aan hebt.
Ze blijven goed zitten, ook na meerdere malen wassen

Antwoord van Stikets.nl

Fijn om te horen dat ze goed blijven zitten, zelfs na meerdere wasbeurten. We waarderen je feedback zeer. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit te delen!

Duurt lang

De verwerking en verzending duurt heel erg lang. Dit keer zat er bijna 2 weken tussen bestellen en ontvangen

Antwoord van Stikets.nl

Bedankt voor het delen van uw ervaring, we begrijpen wat u aangeeft. Ons doel is om te verbeteren op basis van uw ervaring. Daarom nemen we binnenkort contact met u op om dit op te lossen. Bedankt dat u ons de kans geeft om u te helpen.
Snelle leverıng en goede kwalıteıt
De snelle levering

Antwoord van Stikets.nl

Bedankt voor je positieve reactie over de snelle levering. We zijn blij dat alles naar wens was. Hopelijk mogen we je snel weer van dienst zijn.
Goede beschrijving en makkelijk aan te brengen

Antwoord van Stikets.nl

Bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat de beschrijving duidelijk was en het product makkelijk aan te brengen is. We waarderen je reactie zeer.
De letters in de postcode waren verkeerd gespeld en het pakketje lag dagenlang ergens in de middle of nowhere. Maar het is aangekomen en de afbeelding is helder. We zullen zien hoe het er op kleding uitziet. Bedankt.

Antwoord van Stikets.nl

Thank you for sharing your experience. We're glad the package eventually arrived and the image is clear. We hope the clothing meets your expectations when you see it in person.
M V
Maria v.

Heel verzorgd

Snelle levering en ziet er heel verzorgd en leuk uit. Goed te verwerken.

Antwoord van Stikets.nl

Bedankt voor je positieve reactie! Fijn om te horen dat de levering snel was en dat je tevreden bent met het product. We hopen dat je er veel plezier van hebt.
De prijs
Fijne strijk merkjes en goede levering

Antwoord van Stikets.nl

Dank je wel voor je positieve feedback over onze strijkmerkjes en levering. We zijn blij dat je tevreden bent met je aankoop. Hopelijk kunnen we je in de toekomst weer van dienst zijn.
Snelle en goede levering. Hopelijk is het materiaal ook goed!

Antwoord van Stikets.nl

Bedankt voor je positieve woorden! We hopen dat je tevreden bent met het materiaal en dat het aan je verwachtingen voldoet.

Prima kwaliteit

Ik wilde een sticker, die ik al eens eerder gemaakt had veranderen. Evenveel letters, maar het ging niet. Dat vind ik wel raar. Verder wel heel tevreden over kwaliteit.

Antwoord van Stikets.nl

Dank u voor uw feedback. Het spijt ons dat het aanpassen van de sticker niet naar wens was; we waarderen uw tevredenheid over de kwaliteit en zullen dit meenemen om onze service te verbeteren.

Antwoord van Stikets.nl

Bedankt voor je beoordeling. We zijn blij dat je ervaring met Stikets positief was.

• www.stikets.nl
  • Igualada, ESP