Certificaat voor hygienesupply.nl

No. X1C485D8F93F29B0FA2AAF4F061E7047F
 

Geldig vanaf
06-06-2017
Geldig tot
05-06-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor hygienesupply.nl



Goed

4.41/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 14 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft hygienesupply.nl al 65 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
19-04-2019
Besteldatum
12-04-2019
19-04-2019
geen tijd voor
4.00
Goed

Datum van publicatie
13-03-2019
Besteldatum
06-03-2019
13-03-2019
Zoals altijd OK-
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-01-2019
Besteldatum
14-01-2019
21-01-2019
Snel geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-12-2018
Besteldatum
11-12-2018
18-12-2018
Ik had een ander doekje verwacht ,maar dat zal niet meer leverbaar zijn denk ik, het leek op wat ik had.
3.67
Goed

Datum van publicatie
26-11-2018
Besteldatum
03-11-2018
26-11-2018
Prima spullen, zeer correcte afhandeling! Duurde alleen wat lang en door wat miscommunicatie was me dat niet duidelijk.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-11-2018
Besteldatum
07-11-2018
21-11-2018
Had iets verkeerd gehad maar dat is goed opgelost
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
24-10-2018
Besteldatum
17-10-2018
24-10-2018
bvbv
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-10-2018
Besteldatum
13-09-2018
18-10-2018
Snelle service en goed afhandelt
4.00
Goed

Datum van publicatie
03-10-2018
Besteldatum
26-09-2018
03-10-2018
Nette aflevering, netjes de factuur op de mail. Geen enkele opmerking alleen dat ik zeer positief ben over dit alles, en dan ook nog eens de goedkoopste.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-09-2018
Besteldatum
27-08-2018
04-09-2018
Nette levering van een kwalitatief uitstekend product.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
30-08-2018
Besteldatum
22-08-2018
30-08-2018
Productkwaliteit was goed.
Factuur wordt direct na betaling toegestuurd per e-mail. Fijn.
Service kan ik niet beoordelen, want er waren geen moeilijkheden.
Levering duurde 6 dagen. Dat is een beetje lang. Het was ook heel lang stil van de kant van Hygienesupply. Iets meer informatie over de levertijd zou mooi zijn.
Dus goed, maar kan beter.
3.67
Goed

Datum van publicatie
02-06-2018
Besteldatum
24-04-2018
02-06-2018
zeer tevreden 5/5
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-05-2018
Besteldatum
24-05-2018
31-05-2018
Makkelijk en snel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-05-2018
Besteldatum
29-04-2018
21-05-2018
Ik heb 3x met uw bedrijf gebeld i.v.m. de levering. Elke keer werd mij beloofd dat ik teruggebeld zou worden. Dat is nooit gebeurd. Ook heb ik een e-mail naar u gezonden met dezelfde vraag. Weer geen antwoord. Uiteindelijk blijkt 1 van de 2 bestelde producten tijdelijk niet leverbaar. Een en ander impliceert bijna 3 weken wachten zonder informatie. Ik voel mij als klant niet serieus genomen.
3.00
Redelijk

hygienesupply.nl

hygienesupply.nl werd op 06-06-2017 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Gildenstraat 20
4143 HS Leerdam
Nederland
info@hygienesupply.nl
hygienesupply.nl
Winkel-exploitant
VIKANCONCEPTS.NL
Koningin Emmalaan 100
4141EE Leerdam
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Wesley de Jong
Beoordelingen voor andere websites en webwinkels van dit bedrijf vindt u hier:
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met hygienesupply.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.