organimal.nl

3.234 reviews in totaal

3.234 reviews since 9 mei 2025

Gecertificeerd sinds: 9 mei 2025
organimal.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn zeer te spreken over de vriendelijke, behulpzame en snelle klantenservice, waarbij deskundig advies en snelle oplossingen bij problemen opvallen. De levering verloopt doorgaans vlot en probleemloos. De hoge kwaliteit en de natuurlijke, biologische samenstelling van de producten worden bijzonder gewaardeerd, evenals het positieve effect op de gezondheid, het gedrag en het welzijn van huisdieren. Het brede assortiment, het gebruiksgemak van de producten en de duidelijke instructies dragen bij aan de positieve ervaringen van klanten. Toch zijn er enkele klachten over de bezorgdiensten en de verpakking: soms is de verpakking te groot of minder duurzaam, ondanks dat deze vaak netjes en milieubewust is.

Reviewsorganimal.nl

De supplementen zijn van hoge kwaliteit. Ze ondersteunen en helpen. Ik geef sinds 2 jaar gedrag in balans. Allergie kruiden. Zalmolie. En probeer net het zeewier uit. Op de senior reageerde mijn hondje gevoelig. En ik heb een volledige refund-actie gekregen. De communicatie met de klantenservice verloopt fantastisch!! Ook de adviezen zijn professioneel. Bedankt! Blijven jullie vooral zo doorgaan!!
We hebben met onze Labradoodle prima ervaringen met Organimal-producten zoals gestoomd vlees paard, eend met groenten, darmen in balans, struisvogelsticks e a. Iets duurder maar wel kwalitatieve producten, met een vlotte bestel en leverprocedure. De verpakking voor verzending zou beter kunnen wanneer dozen 6x800 gr gestoomd vlees worden samen gevoegd in een grotere doos met PEA en vb tabletten 'darmen in balans'. De dozen gestoomd vlees verpulveren (door het verschuiven in de grote doos) vaak de tabletten darmen in balans. Door het verschuiven binnen in de grote doos, zijn de dozen van gestoomd vlees ook vaak beschadigd (de verpakking van de worsten voorlopig nog niet). Misschien toch even bekijken of de opvulling beter/steviger kan of een andere oplossing.

Antwoord van organimal.nl

Hallo Ludo, Bedankt voor je uitgebreide review en wat fijn om te lezen dat jullie zulke goede ervaringen hebben met onze producten en service! Ook bedankt voor je feedback over de verpakking. Je hebt helemaal gelijk dat het vervelend is wanneer producten tijdens transport kunnen verschuiven, waardoor verpakkingen beschadigen of tabletten verpulveren. We hebben inderdaad gemerkt dat de maat van sommige verzenddozen niet altijd optimaal aansloot bij de inhoud van de bestelling. Hier hebben we inmiddels aanpassingen in gedaan en dit probleem zou grotendeels opgelost moeten zijn. Mocht je toch nog eens beschadigde producten ontvangen of merken dat bijvoorbeeld de tabletten van Darmen in Balans verpulverd zijn aangekomen, neem dan gerust contact met ons op. Vanuit onze 100% tevredenheidsgarantie kijken we graag samen naar een passende oplossing. Ervaar je ondanks de aanpassingen opnieuw problemen met de verpakking of de opvulling van je bestelling, dan horen we dat ook graag. Met dergelijke meldingen kunnen we onze verzendprocessen blijven verbeteren. Nogmaals bedankt voor het delen van je ervaring en voor het vertrouwen in Organimal! Met gezonde groet, Team Organimal

Enthousiast over de producten en de klantenservice!

Ik ben heel enthousiast over alle producten van Organimal. Heel bijzonder vind ik het te kunnen bellen met je vraag, of mailen. Laatst ook weer een uitgebreide mail met adviezen mogen ontvangen! Heel bijzonder in een tijd met chatboxen... Hier kunnen andere bedrijven nog een voorbeeld aan nemen.

Prima

Koekie onze kat heeft lichte astma maar met de propolis druppels en luchtweginfectie druppels heeft hij er geen last meer van. Zijn huid was schilferig maar door elke dag zalmolie in zijn eten te doen is zijn vacht weer glanzend en zonder schilfertjes. Fijne natuurlijke producten zonder chemische troep. Geweldig Ga zo door
Producten zonder chemische stoffen en de honden vinden ze smakelijk. Ik bestel zeewier voor de tanden en verder snacks en zachte trainers. Snelle levering en goede service. Het effect van gedrag in balans heb ik nog niet gemerkt bij onze reactieve hond maar misschien is haar angst te groot
Zeer goede service. Twee vergissingen werden zonder problemen rechtgezet. Ik gebruik de producten zeewier, collageen en bottenbouillon. Onze 3 poezen doen het uitstekend ondanks dat eentje al 12 is en een ander FIV-positief is plus een zwaar verleden heeft als ex-zwerfkat. Goede, natuurlijke producten.
Goede service en informatie gekregen voor mijn katten, ik wil graag zoveel mogelijk natuurlijke voeding en zorg voor hun enkreeg hierbij eerlijk advies vond ik erg fijn! Ook de maaltijdworstjes vinden ze heerlijk! Verzending ging ook supersnel en zonder zorgen, ik ben zeer tevreden!
Mijn hond heeft hele gevoelige darmen , en huid allergie, sinds hij kip met aardappelen brokken eet gaat het heel goed, en ze vind ze heel lekker, want mijn dame is er kieskeurig qua brokken, nu geen jeuk meer en ook niet meer bijten aan haar pootjes liezen, en likken totdat de huid kapot gaat, dus ik zou zeggen doen!
De producten zijn prima Maar ik zie dat jullie nieuwe verpakkingen aan sturen zijn waarvan ik de plastic potjes met zeewier niet echt gunstig vindt juist omdat er al Zo een ophef ontstaat over micro plastic de kartonnen doosjes vindt ik beter dat had zo moeten blijven ook qua milieu is dat beter maar die plastic potjes bevallen mij niet zo dat zie ik graag weer terug in de kartonnen doosjes

En fijn dat het organIc is!

Het beviel me erg dat onze hond erg relaxed was. We waren met de camper weg, en dan ziet hij van alles en vindt dan ook dat hij moet reageren. Maar dat was nu niet! Zelfs niet toen er twee mechelse herders los rondliepen. Ik vond het bijzonder en heb nog een zakje besteld! 👏
De pre en probiotica tabletjes laten mijn 19 jarige, jong van geest , kater veel beyer eten en zijn ontlasting wordt er wat dikker van. Hij heeft al 19 jaar dunne ontlasting, echt dun, en dat wordt langzamerhand beter nu. En eten als een buffel!! En dar kan hij wel gebruiken na een hele nare periode waarin gij veel medicatie heeft gekregen. Dus erg blij daarmee.

Puppy met vlooien, niet fijn

Organimal gekocht omdat mijn puppy vlooien had opgelopen in de tuin. Met biologische shampoo gewassen. Daarna dit poeder, iets vaker dan aangeraden. Maar nu eindelijk vlooienvrij. Gelukkig zonder al die chemische troep. De bouillonpoeder gaat er ook gretig in. Heel klein beetje over haar maaltijd, en smullen maar.
We are committed to Organimal products for our two dogs because they work. One of our dogs has a very sensitive tummy and cannot tolerate many foods but organimal Darmen in Balans, Darmsnacks and together with Sensitive kibble are particularly good for him and reduces his discomfort. The other additional supplements also support his aging joints which at 12 years old for a Oude Duitse Herder we appreciate very much.
De laatste x heb ik gezegd dat het tekenmiddel in poedervorm bij mijn kat niet werkte. En bij deze zou ik mijn geld terug krijgen. En omdat ze voor mij niks konden,ben ik naar een andere side doorgestuurd waarbij ze wel andere homeopatische middelen hebben. Zoals biologisch kokos vet. Dat ga ik ook uitproberen. Hartelijk dank voor de informatie Groet Rosa
Goede duidelijke site en als je wil kan je om advies vragen en krijgt uitgebreid bericht terug. Dat heeft mij besloten supplementen te bestellen voor mijn hond. Snelle levering. Over het effect kan ik nog niets zeggen omdat ik 't nog maar pas geef.
M S
Maggy S.

Uitgebreid advies en goede producten.

Nadat ik een vraag had over een hotspot op de wang van mijn kat, kreeg ik meerdere uitgebreide mails met goede adviezen. Niet alleen welke producten van Organimal zouden helpen, maar ook wat ik daarnaast zou kunnen doen om mijn kat te helpen om van de hotspot af te komen. Heel fijn om op deze laagdrempelige manier advies te krijgen van het team van Organimal.
Mijn RR is nu bijna 6 en toen hij een jaartje of 2 was zocht ik iets voor z’n darmen en het liefst op natuurlijke basis. En vond ik Organimal en koop nu al jaren Darmen in Balans, ik merk echt dat dit hem goed doet. Ik geef het nu als onderhoud voor z’n darmen maar wanneer nodig geef ik hem extra om z’n maag en darmen te ondersteunen.
Duidelijke omschrijving van alle producten en deze producten werken ook echt voor mijn poezen.. Snelle levering ook. En mocht je toch nog een vraag hebben, dan beantwoorden ze uw vraag ook daadwerkelijk. Kortom, ik ben zeer tevreden :)
Ik stelde een vraag aan de dierenarts kreeg daar een zeer goed correct antwoord op ook telefonisch hebben ze mij goed te woord gestaan met een pakket wat ik niet ontvangen heb foutje van DHL maar het pakket wordt opnieuw opgestuurd! Verder wil ik het beste voor mijn hond en dan bestel ik natuurlijk hier!
Goeie en fijne producten, onze viervoeters doen het er heel goed op! O.a. zeewier, darmkruiden en beloningssnacks (niet te vet en ze blijven heel). Alles verantwoord verpakt. Ik vraag me alleen af waarom de zeewier plotseling in een plastic bakje verpakt is.