Trotec webshop Nederland

1.836 reviews in totaal   355 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle en stipte levering van bestellingen. De goede kwaliteit van de producten en de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding worden vaak genoemd als pluspunten. Ook het ruime en gevarieerde assortiment valt in de smaak, evenals de zorgvuldige verpakking van de producten. De klantenservice wordt doorgaans als behulpzaam en oplossingsgericht ervaren en de communicatie over bestellingen is meestal duidelijk. Enkele klanten ervaren echter problemen met de bereikbaarheid en communicatie van de klantenservice. Daarnaast zijn er klachten over externe vervoerders zoals DHL en UPS, wat soms tot frustratie leidt.

ReviewsTrotec webshop Nederland

A L
Aart L.

Betrouwbare webshop.

Hygrometer is precies volgens verwachting. Goede kwaliteit, volgens planning verzonden, zorgvuldig verpakt. Communicatie door Trotec is prima.
Gewoon snel en goed geleverd. Goede producten. Prima zo
DAT HET SNEL OP TEMPERATUUR IS. MOOI LICHTGEWICHT, PRAKTIES GEZIEN ZOU ÉÉN HANDVAD AAN DE ACHTERKANT IN DE MIDDEN VOLDOENDE ZIJN. VERDER NIKS MIS MEE.

Op tijd geleverd, direct inzetbaar.

Op tijd geleverd, goed verpakt, en de BG40 was direct inzetbaar; top!
goede site, prima info, gemakkelijk bestellen, correcte bezorging dus geen punten ter verbetering!
Alles komt betrouwbaar en degelijk over.
makkelijk bestellen, licht vertraagd door de paasdagen. Ben tevreden.

Betrouwbare kwaliteits apparatuur

Dit is mijn derde machine in zes jaar tijd. Lopen als een zonnetje. We gebruiken de machines in kelder, slaapkamer en washok. Alles doet automatisch zijn werk. Top.

prijs -kwaliteit is goed en een snelle…levering

prijs -kwaliteit is goed en een snelle levering.
P S
Paul S.

Goed vindbaar

Het door mij gewenste en gekochte product werd snel gevonden op de site

Ik heb nog niets ontvangen en moet na betaling onderaan de bestelbevestiging lezen dat het drie tot vier weken kan duren. d

Ik heb nog niets ontvangen,
Vlot en netjes geleverd. Goede prijs/kwaliteit
B D
bert d.
snel bezorgd goede apparatuur
Snel geregeld en goede heater