Klanten zijn over het algemeen erg tevreden over de snelheid en stiptheid van de levering, de gunstige prijs-kwaliteitverhouding, en de kwaliteit van het materiaal en het eindproduct. De service wordt als uitstekend ervaren, met veel complimenten voor vriendelijkheid en het oplossingsgericht handelen. Ook wordt het makkelijke bestelproces via de website en de mogelijkheid tot afhalen gewaardeerd. Problemen met bestellingen of leveringen worden doorgaans snel en netjes opgelost. Er zijn echter wel enkele klachten over vertragingen, miscommunicaties bij de levering en communicatie met de klantenservice. Daarnaast voelen sommige klanten zich niet altijd gehoord wanneer er een probleem is.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsplexiglasstunter.nl
Eenvoudig bestellen via de website en dan simpel afhalen in Zevenaar
Bestel proces werkt prima en dan bericht dat je alles kunt afhalen.
Aanrader
Duidelijke bestelsite. Ook kleine formaten te bestellen. Plexiglas netjes gesneden en verzonden. Verzendkosten kunnen wel iets lager voor "kleine" bestellingen.
Goed en snel geleverd
Perfecte kwaliteit
Snelle communicatie en levering.
gewoon goed..wat je ook mag verwachten
goedkoop en vele mogelijkheden in keuze .goede service
Goede aftersales service
Plexiglasplaten na 1 week bezorgd door vriendelijke chauffeur.
Had de verkeerde maat ringen besteld die al na 1 dag per post werden omgeruild zodat ik weer verder kon met mijn klus.
nvt
Snelle en correcte levering
Snelle levering en exact de maat zoals besteld. Na een eerder goede bestelling weer bij hen besteld.
Geleverd volgens bestelling!
Prijs en levering is goed
Heel goed verpakt, prima zo
snelle en goede levering en goed verpakt
Snelle levering goed product!
Supersnel, netjes en goede prijs
Goede prijs en bestellen ging makkelijk. Bijna een week sneller in huis dan ik verwacht had, superfijn!