fotoopcanvas.nl

359 reviews in totaal   307 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer te spreken over de snelle levering en verwerking van hun bestelling. Daarnaast wordt de kwaliteit van het canvas en de afdruk vaak als uitstekend ervaren, en wordt de prijs-kwaliteitverhouding als voordelig tot redelijk genoemd. De klantenservice wordt gewaardeerd om haar vriendelijkheid en oplossingsgerichtheid. Ook het bestelproces wordt als eenvoudig en snel omschreven, wat als groot pluspunt geldt. Veel klanten vinden bovendien de verpakking goed verzorgd. Toch zijn er enkele verbeterpunten: sommige klanten melden beschadigingen door gebrekkige verpakking. Er zijn klachten over de scherpte en afwerking van het canvas, waaronder niet-strak opspannen, zichtbare fouten en matige lijsten. Daarnaast ervaren sommige klanten de klantenservice als slecht bereikbaar of traag in de reactie.

Reviewsfotoopcanvas.nl

Enkele verbeterpuntjes mogelijk

Eén doek is op meerdere plaatsen niet strak opgespannen. Bij lichtinval zie je duidelijke oneffenheden in het oppervlak. Aan de zijkanten schijnt bovendien de rand van het houten frame door, doordat de gebruikte stof vrij dun is. De stof is minder mat dan je van canvas zou verwachten en mist de warme, linnenachtige structuur. Het oppervlak is opvallend vlak, waardoor het geheel minder charme heeft. Maar de kleuren poppen er wel goed uit aangezien de stof een glans heeft. Daarnaast ontbreken in de hoeken de houten spanwiggen die het doek strak horen te houden; bij mijn eerdere canvassen was dit wel standaard voorzien. Dat is misschien wel een verbeterpuntje dat kan meegenomen worden. Verder is de dikte van de canvas 15mm , in plaats van de 20mm die beloofd worden. Uiteraard verwacht je als klant dat de gegevens die online staan, wel juist zijn. Positief: de printkwaliteit is goed en de levering verliep snel en correct. Het resultaat is zeker niet slecht, maar ik had net wat anders verwacht van een canvas qua textuur / stof. De prijs is wel zeer goed.

Antwoord van fotoopcanvas.nl

Bedankt voor je reactie en je feedback, we hebben hier gelukkig al contact over gehad ☺️ ^Alianne

Correct herstel van fout

De fout die fotoOpCanvas had gemaaktis op correcte wijze hersteld: mijn ingestuurde foto had men niet onderworpen aan de door mij aangevraagde fotocontrole, wat resulteerde in een onduidelijke vergroting van een mij dierbare foto. Toen de fout duidelijk werd heeft men mij onmiddellijk een nieuwe heldere vergroting van mijn foto gestuurd. Daar ben ik dankbaar voor en het geeft aan dat het een zeer bonafide bedrijf is.

Wat een prachtige review, dank je wel! 😄 ^Alianne
Foto mooi afgedrukt. Alleen de verpakking zat aan het canvas op sommige plaatsen vastgeplakt. En het doek zit niet super stevig op het hout aan de achterkant.

Antwoord van fotoopcanvas.nl

Bedankt voor je feedback! ⭐😊 Leuk om te horen dat de foto mooi is afgedrukt. We nemen je opmerkingen over de verpakking en de stevigheid van het doek zeker mee. ^Alianne
Na een foute levering hebben ze de fout snel hersteld en ter compensatie kreeg ik een tegoedbon. Goede service dus.

Super om te horen, dank je wel! 😄 ^Alianne
Snelle service, foto mooi op canvas en goede prijs kwaliteit verhouding, kortom een aanrader.verpakking biedt weinig bescherming door luchtgaten.

Antwoord van fotoopcanvas.nl

Beste, Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle service, de foto op canvas en de prijs-kwaliteitverhouding 😄✨ Dank ook voor uw feedback over de verpakking. Dat nemen we zeker mee om onze bescherming verder te verbeteren. Mocht u nog iets met ons willen delen of ergens hulp bij nodig hebben, dan kunt u ons bereiken via info@fotoopcanvas.nl. Met vriendelijke groet, Alianne Team FotoOpCanvas.nl
Super kwaliteit! Het enige lastige maar is natuurlijk een detail omdat het op de achterkant zit maar de reclame komt een beetje goedkoop over

Antwoord van fotoopcanvas.nl

Beste, Hartelijk dank voor uw mooie review 😊 Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de kwaliteit. Ook uw opmerking over de vermelding op de achterkant nemen wij mee als waardevolle feedback. We begrijpen dat dit als minder passend kan worden ervaren. Met vriendelijke groet, Alianne Team Fotoopcanvas.nl

Foto op canvas was super mooi gelukt. Helaas beschadigd binnen gekomen. En geen contact

Foto op canvas was super mooi gelukt. Mooie prijs ook. Helaas kwam hij binnen met deuken erin. Mails gestuurd geen reactie gekregen En telefonisch niet bereikbaar.

Antwoord van fotoopcanvas.nl

Bedankt voor uw review. We hebben u zojuist een e-mail gestuurd, zodat we zo snel mogelijk samen naar een passende oplossing kunnen zoeken. ^Alianne
Graag iets beter verpakken want mijn laatste bestelling was beschadigd. Verder zeer tevreden!

Antwoord van fotoopcanvas.nl

Bedankt voor je feedback! Vervelend dat je bestelling beschadigd aankwam, we nemen dit zeker mee voor de verpakking. Je mag ook contact opnemen met info@fotoopcanvas.nl dan kijken we samen naar een oplossing. Fijn dat je verder zo tevreden bent! 😊 ^Alianne
snelle levering

Antwoord van fotoopcanvas.nl

Fijn dat de levering snel was, bedankt voor je review! 😊 ^Alianne
Prachtige kwaliteit en snelle levering

Antwoord van fotoopcanvas.nl

Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en de snelle levering, bedankt! 😄 ^Alianne
Foto is mooi op doek gezet En snelle levering.. echt super !

Bedankt voor deze geweldige beoordeling! ⭐ ^Alianne
Snelle service, mooie kwaliteit.

Antwoord van fotoopcanvas.nl

Bedankt voor je review! Fijn dat je de snelle service en mooie kwaliteit hebt gewaardeerd! 😊 ^Alianne

Bedankt voor deze geweldige beoordeling! ⭐ ^Alianne
Kwaliteit, snel geleverd. Top.

Antwoord van fotoopcanvas.nl

Fijn dat je tevreden bent over de kwaliteit en snelle levering, dank je wel! 😄 ^Alianne

Foto was prima maar wat beschadigd

Foto was prima maar er was een kleine beschadiging aan de zijkant door het transport

Fijn dat het zo mooi is uitgepakt! 💛 ^Nienke

Perfect !

Het ziet er prachtig uit en werd snel geleverd !

Wat fijn om te lezen, bedankt! ⭐ ^Alianne

Prima werk!

Snelle levering, goede beoordeling van de foto. Mooi gemaakt. Tevreden klant.

Bedankt voor de 4 sterren 😊 Dat waarderen we enorm! 🎉 ^Nienke

Fijn dat we aan je verwachtingen voldeden! 😊 ^Alianne
De foto en de kwaliteit waren wel oke maar had toch minstens een stuk glas verwacht als je er een lijst bij koopt voor dat geld heb je ze ook compleet plus de bezorger belt niet eens aan en zet de kartonnen doos gewoon tegen het huis die heeft dus in de regen gestaan voordat de melding kwam dat die al geweest is

Antwoord van fotoopcanvas.nl

Beste, Hartelijk dank voor uw bericht en het delen van uw ervaring. Wat vervelend om te lezen dat uw bestelling en de levering niet aan uw verwachtingen hebben voldaan. Wij hebben u inmiddels een e-mail gestuurd om dit graag verder met u op te pakken en samen tot een passende oplossing te komen. Met vriendelijke groet, Alianne Team FotoOpCanvas.nl

Dank je wel voor je waardering! 😊 ^Alianne