fotoopcanvas.nl

359 reviews in totaal   307 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer te spreken over de snelle levering en verwerking van hun bestelling. Daarnaast wordt de kwaliteit van het canvas en de afdruk vaak als uitstekend ervaren, en wordt de prijs-kwaliteitverhouding als voordelig tot redelijk genoemd. De klantenservice wordt gewaardeerd om haar vriendelijkheid en oplossingsgerichtheid. Ook het bestelproces wordt als eenvoudig en snel omschreven, wat als groot pluspunt geldt. Veel klanten vinden bovendien de verpakking goed verzorgd. Toch zijn er enkele verbeterpunten: sommige klanten melden beschadigingen door gebrekkige verpakking. Er zijn klachten over de scherpte en afwerking van het canvas, waaronder niet-strak opspannen, zichtbare fouten en matige lijsten. Daarnaast ervaren sommige klanten de klantenservice als slecht bereikbaar of traag in de reactie.

Reviewsfotoopcanvas.nl

Mooie kwaliteit en snel geleverd

Geweldig, dank voor je review! 😄 ^Alianne
Wijnand D.

klantenservice op zijn best

canvasdoek met eigen foto was niet strak op frame geplaatst contact hierover werd op meer dan correcte wijze opgepakt. Aangeboden oplossing verdient een dikke 10 en ik kan fotoopcanvas.nl dan ook van harte aanbevelen.

Bedankt voor je vertrouwen! 😄 ^Nienke
Snel en spatzuiver!

Antwoord van fotoopcanvas.nl

Wat een prachtige review, dank je wel! 😄^Alianne

Antwoord van fotoopcanvas.nl

Bedankt voor uw review. We hebben u een e-mail gestuurd om samen naar een passende oplossing te kijken. 😊 ^Alianne

Antwoord van fotoopcanvas.nl

Bedankt voor uw review! 😊 We hebben u zojuist een e-mail gestuurd om met u in contact te komen en uw ervaring verder te bespreken. ^Alianne

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling! ⭐ ^Alianne

Heel erg bedankt voor je review! 😄 ^Alianne
Makkelijk te maken, snelle service, goede kwaliteit canvas. Geen 5 sterren omdat de canvas nét niet helemaal strak was aangespannen over 1 kant. Maar over het algemeen goed.

Bedankt voor je vertrouwen! 😄
Super snelle service en mooie kwaliteit!

L P
Leon P.
Snelle levering en zeer goede kwaliteit. Top!

Fijn dat het zo mooi is uitgepakt! 💛 ^Nienke
Wat ik vreemd vind, ik bestel bij Canvas, bestelde was in orde, geen factuur ontvangen, waarschijnlijk bij ongewenst maar die wordt geleegd elke 2 weken, Vraag een kopy, nu word er heel moeilijk gedaan, kopy gestuurd bank afschrift 22 juli. Onbekend het laatste in Mei, Weet niet wat er aan de hand is, simpele vraag een kopy Wordt heel moeilijk gedaan, Het bedrijf Canvas een dikke onvoldoende

Fijn dat je tevreden bent! 🌟 ^Alianne

Wat een mooie waardering, bedankt! 🙌 ^Alianne
Geweldig

Fijn dat het zo mooi is uitgepakt! 💛 ^Nienke

Foto's op canvas van Chinese muur

Foto's op canvas laten maken van onze trip naar China op de Chinese muur. Daar waar anderen sites met het foto formaat aanmodderen bleek bij foto op canvas het bestelproces zeer eenvoudig en snel. Snelle levering. Resultaat zoals de reis schitterend

Antwoord van fotoopcanvas.nl

Wat een geweldige review, dankjewel! 😊✨ Fantastisch om te horen dat het bestellen zo gemakkelijk ging en dat de canvasfoto’s van jullie China-trip zo schitterend zijn geworden. Super dat de levering ook lekker snel was. Een prachtige herinnering om trots op te hangen! 💛 ^Nienke

Bedankt voor je review! 😊
E Z
Edwin Z.

dat een foutje netjes wordt opgelost.

er staat op jullie website dat jullie binnen 24 uur reageren op mails. dat was in mijn geval niet helemaal zo. probeer dat of op de site aan te passen ( is makkelijker voor jullie als je er 48 uur van maakt) of probeer echt binnen die 24 uur te reageren omdat je dat beloofd ik ben wel heel blij met de oplossing dat er een nieuw schilderij opgestuurd gaat worden.

Fijn dat het zo mooi is uitgepakt! 💛 ^Nienke
Vlotte en snelle service Foto was zoals verwacht

Bedankt voor de 4 sterren 😊 Dat waarderen we enorm! 🎉 ^Nienke