sportbrillenshop.nl

1.246 reviews in totaal   799 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over het persoonlijke tintje van de winkel, zoals handgeschreven kaartjes, persoonlijke e-mails en kleine extraatjes zoals snoepjes bij hun bestelling. Ook de snelle en stipte levering wordt als groot pluspunt ervaren. Het personeel wordt als vriendelijk en behulpzaam omschreven, en klanten waarderen het deskundige advies, het meedenken en de actieve controle van bestellingen. Daarnaast worden het ruime assortiment en de scherpe prijzen positief benoemd. De nette, stevige en leuke verpakking valt ook in de smaak bij klanten. Terugsturen en het oplossen van foutieve of niet-voorraad bestellingen verloopt volgens klanten soepel en klantgericht.

Reviewssportbrillenshop.nl

Mooie spullen, goede prijs, snelle levering, bijzonder vriendelijke service

Ze hadden precies de populaire skihelm in de maat die ik zocht, maar dan voor een betere prijs dan elders en geen bijkomende verzendkosten. Verder een sympathieke winkel, gewoon in Nederland, die zowel offline (winkel) als online (webshop) verkoopt. Bijzonder snelle levering en persoonlijke service (aardig kaartje en snoepje). Gewoon top, kan niet beter.

Antwoord van sportbrillenshop.nl

Bedankt voor deze mooie review! Super leuk om te horen dat het zo goed bevallen is!

Vervanging diverse onderdelen voor oude fietsbril

Vervanging diverse onderdelen voor oude Oakley fietsbril (zgn. Earsocks en Nosepieces). Binnen 24 uur ontvangen. Scherpe prijs, goede kwaliteit. Kan bril nu weer gebruiken!

Antwoord van sportbrillenshop.nl

Leuk om te lezen dat je bril weer als nieuw is door een paar onderdelen te vervangen! Bedankt voor de 5 sterren.⭐️

Snel geleverd

Snel geleverd, goed verpakt, Er zaten een paar snoepjes in en er zat een handgeschreven briefje bij. Wat een leuke persoonlijke touch.

Antwoord van sportbrillenshop.nl

Leuk dat je onze persoonlijke inbreng zo kan waarderen. Veel plezier van je bestelling en bedankt voor de mooie review!

Met aandacht verwerkt.

+ Persoonlijke verzend bevestiging + Persoonlijk geschreven kaartje +Snoepje in de verpakking er bij Iemand heeft deze bestelling met aandacht verwerkt. Bedankt!

Antwoord van sportbrillenshop.nl

Mooi om terug te lezen dat alles zo prettig is verlopen. Bedankt voor de 5 sterren en we zien je graag nog eens terug.
M K
Magda K.
Super fast shipping, well packaged goods. I return every year to this shop to buy replacement lenses for my oakleys and will continue to do so.

Antwoord van sportbrillenshop.nl

Thank you very much for your positive review and trust in us year after year! See you next year ;-)
altijd netjes verstuurd en snel geleverd al verschillende lenzen en brillen gekocht online bij ze en altijd netjes geleverd
Goede service. Groot assortiment en goede prijs. Retourneren op eigen kosten. Persoonlijk berichtje bij bestelling is leuke extra.

Antwoord van sportbrillenshop.nl

Dankjewel voor je nette beoordeling. Veel plezier van je aankoop!
De levering via een andere pakketservice dan DHL. DHL rijd gewoon langs mijn huis en geeft aan niet geleverd terwijl ze niet uit de bus zijn geweest of hebben aangebeld.
Top! eind van de middag besteld, volgende dag in huis. goede service en snelle klantenservice. het product was ook goed.

Antwoord van sportbrillenshop.nl

We doen altijd ons uiterste best bestellingen de zelfde dag nog te verzenden. Fijn dat dat bij jouw bestelling ook weer gelukt is. Bedankt voor jouw waardering en mooie beoordeling.
Voor 16:00 uur is echt volgende dag bezorgd inclusief handgeschreven kaartje met snoepjes top service
Zeer prettig contact en super service. Kort na de bestelling merkte ik dat ik toch een andere bril had gewild ! Gelijk gemaild en gebeld en de order werd allervriendelijkst gelijk aangepast. Dat maak je tegenwoordig niet veel meer mee.

Antwoord van sportbrillenshop.nl

Bedankt voor deze 5-sterren review! 😊 We doen ons best om goed mee te denken, dus leuk dat dat zo is ervaren!
Voor de tweede keer ontzettend goed geholpen: snel, vrolijk, vriendelijk en ontzettend klantgericht!

Antwoord van sportbrillenshop.nl

Wat goed te horen dat ook jouw 2e bestelling bij ons volledig naar wens is geweest. Dankjewel voor de mooie woorden!
Snelle verzending en uitermate vriendelijk. Een zelf geschreven briefje als dank makenhet af,klasse!!!

Antwoord van sportbrillenshop.nl

Goed te horen dat je jouw bestelling bij ons zo positief hebt ervaren! Dankjewel voor deze mooie review.

Nieuwe glazen besteld voor mn oakley zo…

Nieuwe glazen besteld voor mn oakley zonnebrillen, de andere dag in huis! prima verpakt en snelle service

Antwoord van sportbrillenshop.nl

Wat fijn dat je onze nette en vlotte verzending zo waardeerd. Wij wensen jou met de nieuwe glazen weer veel plezier van de Oakley zonnebrillen!

Oakley bril glas retour gestuurd…

Ik had Oakley bril glas retour gestuurd omdat het te klein was. Binnen 1 dag alles netjes afgehandeld.

Antwoord van sportbrillenshop.nl

Jammer dat jouw bestelling niet passend bij jouw bril was. Natuurlijk hebben wij een nette retourregeling welke wij ook altijd vlot afhandelen. Fijn jouw waardering hierover te horen. Dankjewel!
Er zat nog een leuke verrassing in het pakketje. Mijn bestelling was er erg snel. Bij het openen van de doos, zat een handgeschreven kaartje om veel plezier met de bestelde artikelen te wensen. Daarnaast zaten er ook wat snoepjes bij. Heel attend !!
Uitgebreid assortiment en snelle verzending! Daarbij ook een persoonlijke noot in de vorm van een handgeschreven berichtje in de verpakking, top.

Antwoord van sportbrillenshop.nl

Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons assortiment en de snelle verzending. We doen ons best om elke bestelling net dat beetje extra aandacht te geven.
Persoonlijk berichtje in de bevestigingsmail en op een kaartje in de doos, erg leuk. Super snel verzonden.

Antwoord van sportbrillenshop.nl

Wat leuk om te horen dat het persoonlijke contact gewaardeerd wordt. Bedankt voor de mooie review!
De bestellingen was zo als afgesproken! Vooral het persoonlijke kaartje word gewaardeerd!

Antwoord van sportbrillenshop.nl

Wat fijn dat je de afhandeling van jouw bestelling zo positief hebt ervaren. Dat horen we graag, bedankt!

Gewoon wat je hoopt en verwacht (plus een beetje meer)

Goede en snelle product van een mooi product. Geleverd met een persoonlijke noot, leuk detail.