onlyprint.nl

3.023 reviews in totaal   797 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de hoge kwaliteit van het drukwerk en de producten, die vaak de verwachtingen overtreffen. De snelle verwerking en levering van bestellingen worden gewaardeerd. De service wordt omschreven als vriendelijk, behulpzaam, oplossingsgericht en flexibel, met extra waardering voor persoonlijk contact en snelle probleemoplossing. De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend; klanten vinden de prijzen scherp en passend bij de kwaliteit. Ook het bestelproces en de website worden als zeer gebruiksvriendelijk ervaren, zelfs door minder ervaren gebruikers. Verder wordt de communicatie als duidelijk, vlot en persoonlijk omschreven, waarbij klanten goed op de hoogte worden gehouden en makkelijk contact kunnen opnemen. Fouten of problemen worden snel, vriendelijk en naar tevredenheid opgelost, vaak zonder discussie of extra kosten. De verzending en verpakking worden meestal als goed en zorgvuldig beoordeeld. Toch zijn er geregeld klachten over vertragingen bij de bezorging, veelal veroorzaakt door externe bezorgdiensten zoals PostNL.

Reviewsonlyprint.nl

Het systeem van uploaden van te printen documenten werkt heel goed. De melding dat het document wordt verwerkt en klaar is en verzonden wordt is perfect. Kwaliteit van het product is uitstekend !!

Antwoord van onlyprint.nl

Dankjewel voor je mooie en uitgebreide review! Geweldig om te horen dat het uploaden van je documenten zo soepel verloopt en dat je de statusupdates tijdens het productieproces waardeert. Fijn dat ook de kwaliteit van het eindproduct helemaal naar wens is. Graag tot de volgende keer!

Werkplaats boek met kunstof wire-o

Degelijk verpakt opgestuurd zeer goede kwaliteit papieren mooi scherp geprint. Ik heb hier een werkplaatsboek aan die tegen vuil,vet en water kan. Doekje erover, klaar! Dank voor dit mooie product

Goede service en nette afwerking

Ik bestel al een tijdje bij OnlyPrint en kan niet anders zeggen dan dat ik bijzonder tevreden ben met het geleverde werk, dat altijd bijzonder verzorgd is, evenals de attente service en snelheid waarmee mijn bestellingen verwerkt en bezorgd worden. Je wordt ook van elke fase van het productieproces op de hoogte gehouden.

Antwoord van onlyprint.nl

Wat een prachtige review, hartelijk dank! Fantastisch om te horen dat je al een tijd zo tevreden bent met zowel de kwaliteit van ons werk als onze service en communicatie. We vinden het belangrijk dat alles verzorgd en duidelijk verloopt, dus geweldig dat je dat zo ervaart. We helpen je graag weer bij je volgende bestelling!

Inmiddels de 2e order ontvangen, weer OK

Inmiddels de 2e order ontvangen. Verpakking en kwaliteit weer OK. De order was ongeveer 4x zo groot, maar de prijs niet. Eindelijk een drukker voor particulieren die verschil maakt tussen een (1) of tweehonderd (200) pagina's. Ook de opdracht of bestel keuzes zijn goed, begrijpelijk en logisch toegankelijk. Wat een beetje "vreemd" voelt is het betalen VOOR het uploaden van je pdf bestand. Maar het is twee maal goed gegaan. Informatie of communicatie vanaf de drukker lijkt prima onder controle. Aanrader !

Persoonlijke service

Ik moest met spoed een bestelling doen. Er werd heel goed meegedacht en er was zelfs de service om een deel van de bestelde producten naar een apart afleveradres te sturen! Dank!

Antwoord van onlyprint.nl

Dankjewel voor je mooie review! Fijn om te horen dat we je bij je spoedbestelling goed hebben kunnen helpen en met je hebben meegedacht. Mooi dat ook de extra service om een deel van de bestelling naar een ander afleveradres te sturen goed van pas kwam. Graag gedaan en hopelijk tot de volgende keer!
W C
Willem C.
Top: zoals ik gewend ben bij OnlyPrint is dat de website klant- en gebruiksvriendelijk is en dat ze meedenken in de uitvoering. Tip: geef een omschrijving / tip bij het uploaden van meerdere bestanden met verschillende oplages. Dus bv.: heeft u meerdere bestanden, maak daar dan ook meerdere opdrachten voor aan. Dit kan ook binnen 1 order. Dit maakt het voor OnlyPrint werkbaarder. Wij hebben het liefst dat we per afzonderlijke PDF, de printopdracht kunnen geven. Of dus met meerdere pdf-en in 1 order, in 1 keer de printopdracht. Want als wij nog moeten uitzoeken wat de verschillende oplages moeten zijn, dan moeten we daar tijd aan besteden en dan wordt het dus duurder.
Zeer vlotte en betrouwbare service. Er was een productiefout en probleemloos werd mij een correct exemplaar opgestuurd. Dat apprecieer ik heel erg.

Magazine perfect en snel geproduceerd

Prettig gewerkt met Onlyprint. Ze reageren snel als er vragen zijn en zijn ook bereidwillig. Het tijdschrift zag er perfect uit. Dus hier een heel tevreden klant!

Antwoord van onlyprint.nl

Dankjewel voor je mooie review! Geweldig om te horen dat je prettig met ons hebt samengewerkt en dat je tevreden bent over onze snelle reacties, service en het eindresultaat. Fijn dat het tijdschrift perfect is geworden. Graag tot de volgende keer!

Top

Ik heb bij Only Print een WK poster besteld. Het is gedrukt op dik papier van goede kwaliteit. Het was goed verpakt en de bestelling was binnen een paar dagen binnen. Top!

Het bedrijf denkt met je mee en zijn flexibel

Het bedrijf denkt met je mee. Ze bellen je persoonlijk even op als er iets niet duidelijk is en zijn flexibel om aanpassingen te doen. Kwaliteit van het product prima.
Wat zijn jullie een prettig print bedrijf! Alles ging super vlot makkelijk en goed. Zeer tevreden en kom zeker terug bij jullie als ik weer iets moet afdrukken. Vriendelijke groet, Anita

Verhuiskaarten

We bestelden onze gevouwen verhuiskaarten, met foto op de voorzijde en adresgegevens aan de binnenzijde. Ze werden redelijk snel bezorgd. Ze zagen er precies zo uit als ik hoopte!👍🏼 En de prijs? Daar konden 2 andere drukkers niet bij in de buurt komen. Dus topservice!

Geweldige kwaliteit en service!

Het was mijn eerste bestelling bij OnlyPrint. Voor de zekerheid dat mijn bestelling van dubbelgevouwen kaarten goed zou binnenkomen telefonisch contact gehad. Zeer vriendelijk geholpen. Bij afhalen van kaarten blij verrast over de kwaliteit van de druk en het papier. Echter de tekst was aan de linkerkant van de open-gevouwen kaart gedrukt ipv rechts. Telefonisch contact gehad en zonder enige discussie werd beaamt dat dat niet correct was. Het werd gecorrigeerd en opnieuw gedrukt en verzonden. Kreeg zelfs meer kaarten dan besteld. Wat een mooie kwaliteit en geweldige service!

Beste service in The Netherlands

I had the best service from Jessie. She was so helpful, patient, friendly, professional and helped with all my questions. I have now found a store for life!
Prima drukwerk voor een oké prijs. Jammer dat niet geadviseerd werd om dunner papier voor de inhoud van het boekje te nemen. Nu blijft het boekje open staan. Bij een tijdige waarschuwing had dat voorkomen kunnen worden. Maar verder niets dan lof.
Ik geef nederlands als NT2 en ontwikkelde zelf cursusboeken voor mijn cursisten. In prima staat e n snel geleverd.

Communicatie met Maik👍🏼

Communicatie met Maik! Snel antwoord op mijn vraag over papiersoorten, er is snel een oplossing voor gevonden. Snelle en perfecte service en kwaliteit!
Goed telefonisch contact. Prima resultaat en een mooi prijsje. Ik zat even in spanning toen ik op weg naar Landgraaf zag dat ze vrijdag middag gesloten zijn. Gelukkig was een bestelling afhalen wel mogelijk. Eind goed, al goed.

prima service

Er was even een verwarring over het aantal bladzijden omdat ik dacht dat als je 6 pagina's hebt en je 3 vellen dubbel bedrukt heb je maar 3 vellen nodig. Echter werd hier gelijk over gemaild en werd direct opgelost. Had de volgende dag de prints netjes geniet al in huis! Prima service
Een uitstekende partij voor al je drukwerken. Supertevreden, betere wens ik niet: sterk klantgericht, prachtige kwaliteit, snelle levering en daarnaast mooie prijzen!!