swimessentials.nl

296 reviews in totaal   256 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn positief over de productkwaliteit, die vaak wordt geprezen. De klantenservice wordt veelal als vriendelijk en behulpzaam ervaren. Ook zijn er positieve ervaringen met de communicatie over bestellingen en levertijden. Sommige klanten waarderen de aanbiedingen en promoties. Aan de andere kant zijn er klachten over de snelheid en betrouwbaarheid van de levering. Enkele klanten melden kwaliteitsproblemen bij producten. De reactiesnelheid van de klantenservice kan soms beter en de communicatie over problemen wordt niet altijd als voldoende ervaren. Daarnaast worden de prijzen soms als te hoog beoordeeld en ervaren sommige klanten het retourproces als onduidelijk of lastig.

Reviewsswimessentials.nl

Gebrek aan proactieve communicatie bij voorraadprobleem

Na het plaatsen van mijn bestelling bleek één van de artikelen niet op voorraad te zijn. Hierdoor zijn ook de overige artikelen niet verzonden. Helaas heeft Swim Essentials hierover geen contact met mij opgenomen. Pas na twee weken heb ik zelf contact gezocht om naar de status van mijn bestelling te informeren. Vervolgens werd een alternatief aangeboden in de vorm van een andere maat of kleur, wat ik op zich waardeer. Wel vind ik het jammer dat er niet proactief contact is opgenomen om de situatie toe te lichten en de beschikbare leveringsmogelijkheden te bespreken. Dat had de ervaring een stuk prettiger gemaakt.

Topservice en klaar voor de zomer!

Dankzij topservice hebben we alles snel in huis: van leuke strandballen tot een eenhoorn zwemring waar mijn dochters kei blij mee zijn. We hebben zonnebrandcrème (voor de kids) en -spray (voor mij) geprobeerd. Trekt snel in, is geurloos en niet vettig. Echt ideaal voor mijn kinderen maar ook voor buitensporten en hardlopen! We zijn ook heel benieuwd naar ons nieuwe framezwembad. Laat het warme weer maar komen, heerlijk!
Mooie producten, leuk dat je iets gratis krijgt. Makkelijk te bereiken via WhatsApp. Hele mooie producten aangeboden op de website. De verzending zal nog wel eens mis kunnen gaan waarbij pakketten kwijtraken omdat het als multibestelling wordt aangemeld het gratis pakket en het gekochte zwembad. Afhaalpunten namen alleen het kleine gratis pakket aan en het grotere zwembad niet.

Antwoord van swimessentials.nl

Hi Rachel, Bedankt voor je review en je lieve woorden over onze producten en onze bereikbaarheid via WhatsApp. Wat leuk om te horen dat je tevreden bent met het aanbod en de extra’s op de website. We begrijpen je opmerking over de verschillende pakketten en hopen dat alles inmiddels goed bij je is aangekomen. We wensen je veel plezier met je aankoop en een mooie zomer! Liefs, Lisa Swim Essentials

Prima product / bezorging niet

Prima product. Bezorging viel erg tegen. Ze verzenden met DPD. Product op donderdag besteld met het idee het voor de vakantie op maandag in huis te hebben. Product werd op vrijdag verzonden. Je zou dan verwachten dat je het zaterdag in huis hebt, maar daarvoor moet de verzender wel de optie zaterdagverzending aan hebben staan. Dat heeft Swimessentials blijkbaar niet. Erg jammer. Product is wel naar wens.

Vlot en efficiënt. De hond is ongeduldig!

Gezien het huidige weer is het zwembad (bedoeld voor de hond (Labrador Retriever)nog niet geïnstalleerd). Hij heeft al wel begrepen dat er zwemplezier staat aan te komen en kan niet wachten tot het in de tuin staat. Communicatie en levering verliep alvast vlot!

Antwoord van swimessentials.nl

Hi Frank, Bedankt voor je review. Wat leuk om te horen dat de communicatie en levering goed zijn verlopen! En wat geweldig dat het zwembad straks gebruikt gaat worden door jullie enthousiaste hondje! We hopen dat het weer snel meewerkt, zodat het zwembad opgezet kan worden en er volop genoten kan worden van verkoelende zwemplezier in de tuin. Alvast heel veel plezier gewenst! Liefs, Isa Swim Essentials

Vlotte aankoop en goede kwaliteit.

Vlotte aankoop. Mooie tanning pool en goede kwaliteit. Duidelijke site en relatief snelle levering. Het stond ook wel op de site dat wegens hittegolf de levering iets langer kon duren, wat ik ook kon begrijpen. Wel niet de goedkoopste.

Antwoord van swimessentials.nl

Hi, Bedankt voor je uitgebreide review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van de tanning pool, de website en de levering. Ook waarderen we je begrip voor de iets langere levertijd tijdens de drukte. We wensen je veel plezier met je aankoop en hopen dat je volop kunt genieten van de zonnige dagen! Liefs, Lisa Swim Essentials
Mooi product, snel geleverd maar moeilijk om retour te doen. Mijn eerste bestelling was een fout van mij ( verkeerde maat besteld) en het lukt me niet om het te retourneren. Geen duidelijk retouradres, geen retourformulier. Heb dus bestelling opnieuw geplaatst, juiste maat nu, maar zit nu wel nog opgescheept met het verkeerde.

Een echte aanrader

Eerste ervaring met Swim essentials en meteen heel tevreden! Alles was zeer goed verpakt, de kwaliteit is top en de levering verliep vlot. Door deze positieve ervaring heb ik meteen een nieuwe bestelling geplaatst.
S D
S D.
Uitstekende producten! Zeer tevreden over ons zwemvest en puddle jumper. De waterschoentjes stuurde ik enkel retour voor een groter maatje, zodat ons kleintje iets langer ervan kan genieten.

Fijn en veilig in het water

We hebben deze baby float gebruikt en zijn erg tevreden. Ons kindje zat er goed en stabiel in en leek zich op zijn gemak te voelen. Dat gaf ons ook meer rust. De print is leuk en ziet er vrolijk uit. Een fijne keuze voor de eerste keer in het water.

Antwoord van swimessentials.nl

Hi Feike, Bedankt voor je lieve review! Wat fijn om te horen dat jullie kindje comfortabel en stabiel in de baby float zat en dat dit ook voor jullie extra rust gaf. We wensen jullie veel fijne zwemmomenten samen! Liefs, Lisa Swim Essentials
Ontzettend leuke printjes. De kleuren van opblaasbare artikelen wijken wel vaak af met zoals het staat omschreven. Waterpret gegarandeerd, dat sowieso.

Antwoord van swimessentials.nl

Hi, Bedankt voor je review! Wat leuk om te horen dat je enthousiast bent over onze printjes. We wensen jullie heel veel plezier met de producten en een heerlijke zomer toe! Liefs, Lisa Swim Essentials

Hele fijne klantenservice

Ik nam contact op met de klantenservice omdat onze dochter voorover duikelde met een zwemvestje. Uiteindelijk bleek een paddle jumper geschikter voor haar te zijn. De klantenservice nam mijn vraag serieus en bood de paddle jumper gratis aan ter vervanging. Daarbij werd er snel gereageerd. Dik tevreden!

Antwoord van swimessentials.nl

Hi Natasja, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat onze klantenservice je goed heeft kunnen helpen en dat jullie tevreden zijn met de oplossing. We wensen je een zomer vol plezier en zonneschijn! Met vriendelijke groet, Team Swim Essentials
goed ontvangen, goed verpakt niet zo blij met DPD : thuisgebleven maar toch bericht dat men het niet thuis had kunnen leveren en dat het pakket in een afhaalpunt moest opgehaald worden

Antwoord van swimessentials.nl

Hi Catharina, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je bestelling goed is ontvangen en netjes verpakt was, maar vervelend dat de levering met DPD niet naar wens verliep. We nemen je feedback mee en hopen dat je alsnog veel plezier hebt van je aankoop deze zomer! Liefs, Lisa Swim Essentials
Wij hadden een zwembadje besteld. Op de website stond 'de volgende dag bezorgd' en ook dat de afmetingen 60cm dia waren. De levering heeft vier dagen geduurd en de effectieve grootte van het badje was maar 45cm...
Waterschoentjes gekocht. Leken eerst heel straks te zitten maar valt uiteindelijk mee Ze zijn super fijn en goed voor de kleine voetjes
De vraag of we de bestelling konden annuleren wegens foute tekening direkt antw dat het al verzonden was

Antwoord van swimessentials.nl

Hi Nicole, Bedankt voor je review. Op het moment dat je contact met ons opnam, was het pakket helaas al verwerkt en ingepakt in ons magazijn. Hierdoor was het niet meer mogelijk om de bestelling nog tegen te houden of te annuleren. Bedankt voor je begrip en mocht je nog vragen hebben, dan helpen we je uiteraard graag verder. Liefs, Isa Swim Essentials

👌

door de drukte was de bezorging wat later, maar door de klantenservice goed geholpen. het zwembad is vandaag bezorgd 😁

Antwoord van swimessentials.nl

Hi, Bedankt voor je leuke review! Wat fijn om te horen dat onze klantenservice je goed heeft kunnen helpen en dat het zwembad inmiddels is aangekomen. We hopen dat jullie er volop van gaan genieten en wensen jullie een heerlijke zomer toe! Liefs, Lisa Swim Essentials

Lange levertijd

Mooi artikel besteld, alleen de levertijd was erg lang. Ik heb deze vorige week maandag besteld omdat ik deze gelijk nodig had. en helaas vanmiddag pas binnen gekregen.

Antwoord van swimessentials.nl

Hi Marijke, Bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met het product. Tegelijkertijd vinden we het erg vervelend dat de levering langer heeft geduurd dan verwacht, zeker omdat je de bestelling direct nodig had. Onze excuses voor de vertraging en het ongemak dat hierdoor is ontstaan. Door de grote drukte bij zowel ons magazijn als onze vervoerder DPD hebben sommige bestellingen helaas langer onderweg geweest dan gebruikelijk. We begrijpen dat dit teleurstellend is en doen er alles aan om dit in de toekomst te voorkomen. We hopen dat het product inmiddels helemaal naar wens is en wensen je er heel veel plezier mee! Liefs, Isa Swim Essentials
Standaard kwam veilig verzenden erbij, dat hoeft van mij niet. Netjes op tijd, prima verpakt.

Antwoord van swimessentials.nl

Hi Margo, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je bestelling netjes op tijd en goed verpakt is aangekomen. We wensen je veel plezier met je aankoop! Liefs, Isa Swim Essentials
De communicatie ivm met bestellingen is een werkpunt. Ik kreeg slechts accessoires van mijn bestelling geleverd en wacht nog steeds op een antwoord ter verduidelijking.