swimessentials.nl

413 reviews in totaal   310 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn positief over de snelle levering, het duidelijke aanbod van productinformatie en het brede, gevarieerde assortiment met aantrekkelijke designs. Ook wordt de klantenservice vaak als behulpzaam en vriendelijk ervaren. De prijs wordt over het algemeen als redelijk tot positief gezien. Tegelijkertijd zijn er regelmatig klachten over vertragingen en onduidelijke levertijden. De productkwaliteit wordt wisselend ervaren, met zowel lof als meldingen van defecten en afwijkingen. Ook zijn er opmerkingen over onduidelijkheden in de productinformatie en verschillen tussen beschrijving en werkelijkheid. De klantenservice reageert niet altijd snel of biedt niet altijd een passende oplossing bij problemen. Het retourproces verloopt niet altijd soepel, met onduidelijkheden en trage of niet goedgekeurde retouren. Daarnaast merken sommige klanten op dat er goedkopere alternatieven beschikbaar zijn.

Reviewsswimessentials.nl

Ik heb een blauw bad besteld en op de doos stond blauw maar het zwembad is lichtgroen! De kleur dat geschreven staat op de doos is niet de kleur bh zwembad.

Antwoord van swimessentials.nl

Hi Nancy, Bedankt voor je review en je feedback! Wat vervelend dat de kleur van het zwembad niet overeenkwam met je verwachting. De kleur op de verpakking had uiteraard overeen moeten komen met de inhoud. We nemen je opmerking mee om dit verder te onderzoeken en waar mogelijk te verbeteren. We hopen dat je ondanks dit veel plezier hebt van het zwembad. Liefs, Isa Swim Essentials
Terrible shopping experience. I placed an order with Swim Essentials and the delivery process turned into a complete waste of time and energy. DPD claimed that they attempted delivery, but I was at home and awake. Nobody came to my door, nobody rang the bell, and the package was suddenly sent to a pickup location outside my city. This means I either have to waste even more time and drive around 15 minutes each way to collect an order that should have been delivered to my home, or I have to keep chasing both companies just to get my money back. I contacted Swim Essentials by email three days ago and received no reply. I also contacted the delivery company and received no reply. Both sides are ignoring the problem while the customer is left stuck. This feels like exploitation: take the payment, fail to deliver properly, ignore the customer, and leave them with the burden of fixing the problem themselves. One of the worst online shopping experiences I have had. Very poor service, no accountability, no proper communication, and no respect for the customer’s time. I do not recommend this company.
Mooi stevig materiaal, eenvoudig aan te sluiten. Het zou wel een meerwaarde zijn als er een stop bij zou zitten.

Antwoord van swimessentials.nl

Hi Annelies, Bedankt voor je review en voor het delen van je feedback! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over het stevige materiaal en dat het product eenvoudig aan te sluiten is. Bedankt voor je tip over de stop, we nemen deze feedback zeker mee om onze producten verder te verbeteren. We wensen je heel veel plezier met je aankoop! Liefs, Lisa Swim Essentials
Net op tijd voor aanvang vakantie geleverd, gelukkig! Iets snellere leveromg was fijner geweest@

Antwoord van swimessentials.nl

Hi, Fijn dat je bestelling nog op tijd voor je vakantie is aangekomen! We begrijpen dat het natuurlijk extra fijn is als je je nieuwe item ruim op tijd binnen hebt. We nemen je feedback over de levertijd zeker mee. We wensen je veel plezier met je aankoop en hopen dat je er tijdens je vakantie volop van kan genieten! Liefs, Flore Swim Essentials
Bestellen ging prima. Maar de zwembandjes zijn nog veelste groot voor mijn 2 jarige die niet super dun is. Staat vanaf 1 jaar. Maar hier glijden ze steeds af. Gevaarlijk dus.
Levering onduidelijk en klantenservice heeft veel tijd nodig om vraag te beantwoorden

Antwoord van swimessentials.nl

Hi Carmen, Bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen dat de levering onduidelijk was en dat je langer op een reactie van onze klantenservice hebt moeten wachten. Onze excuses voor het ongemak. Door de grote drukte kan het helaas soms iets langer duren voordat we alle berichten kunnen beantwoorden. Uiteraard doen we ons uiterste best om iedereen zo snel mogelijk te helpen. Bedankt voor je geduld en je eerlijke feedback. Liefs, Isa Swim Essentials
S D
S D.
Uitstekende producten! Zeer tevreden over ons zwemvest en puddle jumper. De waterschoentjes stuurde ik enkel retour voor een groter maatje, zodat ons kleintje iets langer ervan kan genieten.
Alles was snel binnen nu met drukte mensen bestellen. Nu massaal door het mooie weer Jullie kunnen niet meer dan je best doen Wij zijn zeker tevreden

Antwoord van swimessentials.nl

Hi Marion, Bedankt voor je fijne review én voor je begrip! Wat leuk om te horen dat je tevreden bent en dat je bestelling snel is aangekomen, zeker in deze drukke periode. We doen inderdaad ons uiterste best om alle bestellingen zo snel mogelijk te verwerken. We wensen jullie heel veel plezier met de producten en een heerlijke, zonnige zomer toe! Liefs, Lisa Swim Essentials

Levertijd

Het was erg onduidelijk wanneer het bezorgd zou worden en bezorging duurde realtief lang ( ja, we zijn verwend). Product is goed.

Antwoord van swimessentials.nl

Hi Diana, Bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met het product! Onze excuses dat de levering langer heeft geduurd dan verwacht. Door de drukte heeft de bezorging helaas iets langer kunnen duren dan je van ons gewend bent. We wensen je heel veel plezier met je aankoop! Liefs, Isa Swim Essentials

De opblaasskiwi was al snel stuk.

De opblaas kiwi liep na één dag al heel langzaam leeg en na zes dagen hebben ook de ' lijnen' losgelaten waardoor aan de bovenkant nu een grote bobbel zit. Is dit pech? Of slechte kwaliteit? We hebben ook nog een avocado. Die gaan we komende week uitproberen. De kiwi gaat de prullenbak in.

Antwoord van swimessentials.nl

Hi Imke, Bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen dat de opblaasbare kiwi al zo snel problemen is gaan vertonen. Dat is natuurlijk niet de kwaliteit die je van Swim Essentials mag verwachten en onze excuses voor het ongemak. Wanneer een product defect raakt, mag je ons altijd een e-mail sturen via customerservice@swimessentials.com. We kijken graag met je mee naar wat er is gebeurd en zoeken samen naar een passende oplossing. We lossen het nu ook nog graag voor je op. We hopen natuurlijk dat de avocado wel helemaal naar wens is, maar mocht daar onverhoopt ook iets mee zijn, laat het ons dan gerust weten. We helpen je graag verder. Liefs, Isa Team Swim Essentials
Besteld van een verlanglijstje,Makkelijk om te kiezen,meteen betaald,en snel geleverd.Vor mij hoeft het niet verbeterd te wordem.Heel tevreden

Antwoord van swimessentials.nl

Hi Sabine, Bedankt voor je leuke review! Wat fijn om te horen dat alles zo makkelijk en soepel is verlopen, van bestellen tot betalen en levering. Daar worden we heel blij van! We wensen je veel plezier met je aankoop en hopen dat je er nog lang van geniet. Liefs, Lisa Swim Essentials
Service après vente très réactif, je recommande. Mon fils profite pleinement de ses accessoires

Antwoord van swimessentials.nl

Hi Sabrina, Thank you for your lovely review! We're happy to hear that you were pleased with our customer service and that your son is enjoying his accessories. Thank you for your recommendation, it means a lot to us! Kind regards, Isa Swim Essentials

Fijn en veilig in het water

We hebben deze baby float gebruikt en zijn erg tevreden. Ons kindje zat er goed en stabiel in en leek zich op zijn gemak te voelen. Dat gaf ons ook meer rust. De print is leuk en ziet er vrolijk uit. Een fijne keuze voor de eerste keer in het water.

Antwoord van swimessentials.nl

Hi Feike, Bedankt voor je lieve review! Wat fijn om te horen dat jullie kindje comfortabel en stabiel in de baby float zat en dat dit ook voor jullie extra rust gaf. We wensen jullie veel fijne zwemmomenten samen! Liefs, Lisa Swim Essentials
Ontzettend leuke printjes. De kleuren van opblaasbare artikelen wijken wel vaak af met zoals het staat omschreven. Waterpret gegarandeerd, dat sowieso.

Antwoord van swimessentials.nl

Hi, Bedankt voor je review! Wat leuk om te horen dat je enthousiast bent over onze printjes. We wensen jullie heel veel plezier met de producten en een heerlijke zomer toe! Liefs, Lisa Swim Essentials

Leuke bikini

Makkelijk bestellen want de site is lekker duidelijk. De bikini voor mijn kleindochter was een schot in de roos.

Antwoord van swimessentials.nl

Hi Nancy, Bedankt voor je leuke review! Wat fijn om te horen dat je onze webshop als duidelijk hebt ervaren en dat de bikini zo goed in de smaak viel bij je kleindochter. Daar worden wij blij van! We wensen haar heel veel plezier met haar nieuwe bikini en hopen je in de toekomst weer terug te zien. Liefs, Isa Swim Essentials
Producten zijn niet geweldig van kwaliteit en foto op verpakking wijkt af van echte artikel

Antwoord van swimessentials.nl

Hi Danique, Bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen dat de producten niet aan je verwachtingen voldoen en dat het artikel afwijkt van de afbeelding op de verpakking. Dat is natuurlijk niet de ervaring die we onze klanten willen bieden. We waarderen je feedback enorm en nemen deze zeker mee om onze producten en productinformatie verder te verbeteren. Inmiddels hebben we ook contact met je opgenomen via e-mail. We hopen samen met jou naar de situatie te kijken en zo tot een passende oplossing te komen. Liefs, Isa Swim Essentials
L S
Leen S.
Heel snelle levering maar kwaliteit product niet top 🥴 - tanning bed reeds gescheurd
Top service ! Ik had een tanning pool besteld en bleek een gaatje in te zitten en kreeg meteen een nieuwe opgestuurd!

Antwoord van swimessentials.nl

Hi Najat, Bedankt voor je lieve review! Wat fijn om te horen dat je onze service als goed hebt ervaren. Wel vervelend dat er een gaatje in de tanning pool zat, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Goed om te horen dat dit snel voor je is opgelost met een nieuw exemplaar. We wensen je heel veel plezier met je nieuwe tanning pool en hopen dat je er volop van kunt genieten! Liefs, Lisa Swim Essentials
Wij hadden een zwembadje besteld. Op de website stond 'de volgende dag bezorgd' en ook dat de afmetingen 60cm dia waren. De levering heeft vier dagen geduurd en de effectieve grootte van het badje was maar 45cm...
Uiteindelijk toch heel goed geholpen geweest en heel vriendelijk , bedankt nog

Antwoord van swimessentials.nl

Hi Elissia, Dank je wel voor het delen van je ervaring! Goed om te lezen dat je uiteindelijk goed geholpen bent. We helpen graag mee om samen tot een goede oplossing te komen. Bedankt voor je vertrouwen en veel plezier met je Tanning Pool! Liefs, Flore Swim Essentials