Intertoys.nl

26.142 reviews in totaal   9.976 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

9.976 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 13 sep 2022

intertoys.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn erg te spreken over de snelle afhandeling, levering en het eenvoudig kunnen ophalen van bestellingen. Het personeel wordt vaak omschreven als vriendelijk, behulpzaam en enthousiast. De online bestelervaring is doorgaans eenvoudig en duidelijk en het ruime assortiment en de voorraad worden gewaardeerd. Daarnaast waarderen veel klanten het gratis of zorgvuldig inpakken van cadeaus en zijn velen tevreden over de behulpzame klantenservice. Toch zijn er ook verbeterpunten. Sommige klanten ervaren problemen met het online systeem of het vinden van producten. De staat en kwaliteit van de verpakking laat soms te wensen over; beschadigde of onvoldoende stevige verpakkingen worden regelmatig genoemd. Artikelen zijn niet altijd in de gewenste winkel beschikbaar en de klantenservice wordt soms als onduidelijk, traag of niet empathisch ervaren. Daarnaast zouden sommige klanten liever een keuze willen bij het inpakken van cadeaus of zijn juist ontevreden over ongevraagd of niet ingepakt ontvangen producten.

ReviewsIntertoys.nl

Intertoys, maak eens een gewaagder keuze.

Intertoys is een mooie winkel, met een goed assortiment, maar ik vind het bijzonder dat jullie assortiment aan bordspellen nog steeds hoofdzakelijk spellen van de vorige eeuw betreft (denk aan Monopoly, Risk en Rummikub in allerlei varianten), terwijl er jaarlijks honderden gloednieuwe moderne bordspellen worden gemaakt. Jullie nemen daar wel wat van op, zoals Wingspan, Taveernen van de Oude Stad, enz., maar dat is maar mondjesmaat. Het grote publiek die vasthoudt aan dat wat ze al kennen, zal ze ook minder snel oppikken wanneer ze tegelijk voor het eeuwige veilige Monopoly kunnen gaan, dat geef ik toe. Maar ik zou willen zeggen: neem nou eens die sprong in het diepe en gooi al die Monopolies eruit en vervang ze voor spellen die 100x beter en leuker zijn!

Antwoord van Intertoys.nl

Bedankt voor je uitgebreide feedback! Leuk om te lezen dat je graag meer moderne bordspellen in ons assortiment zou zien. We waarderen je enthousiasme en nemen je feedback over het assortiment graag mee.
Levering prima enkel klantenservice dame was niet top.Belde maandag met de vraag of ze kon zien of mijn bestelling al weg was bij jullie maar daar gaf ze geen antwoord op het leek wel of ze een voorgeschreven verhaal oplas zonder te luisteren naar mijn vraag. Toen ik haar wilde onderbreken met de woorden mevrouw wat u nu zegt kan ik ook lezen op internet maar ik wil u wat vragen toen zei ze nee u moet naar mij luisteren ik zeg pardon ? Mag ik niet gewoon vragen of u kunt zien of de bestelling reeds weg is bij u? Toen zei ze u moet gewoon even afwachten en kunt u over een paar dagen nog niets zien bij de t&t beldt u even terug.Vond het jammer dat men zo reageerde kan ook op een andere manier iets vriendelijker en beetje meer empathie maar de levering was keurig gedaan .

Antwoord van Intertoys.nl

Bedankt voor je feedback. Fijn om te horen dat je bestelling keurig is geleverd. Wat jammer dat het contact met onze Klantenservice niet aan je verwachtingen voldeed. We begrijpen dat je graag een duidelijk antwoord op je vraag had gekregen en dat je een vriendelijkere benadering had verwacht. Onze excuses voor het ongemak. We nemen je feedback mee om onze service en communicatie verder te verbeteren.

Bestelling binnen 2 uur na betalen in huis!!

Het bestellen van de gewenste speelgoed artikelen was binnen de website makkelijk te vinden. Daarnaast was het ook zeer eenvoudig om inzichtelijk te krijgen of beide artikelen op voorraad waren in een winkel in mijn stad. Deze informatie was gewenst aangezien ik wilde kiezen om bestelde speelgoed op te gaan halen in de winkel van mijn keuze. Grote voordeel, er wordt beloofd dat indien op voorraad je binnen een uur na het bestellen en betaald hebben van het speelgoed een bericht krijgt om de bestelling op te halen. Deze belofte is voor de 100% nagekomen en dus had ik bestelde speelgoed binnen 2 uur na het plaatsen van de bestelling in huis liggen. Wel zo makkelijk. Ophalen is met het mailtje een simpele klus en beide speelgoed artikelen waren al netjes ingepakt. Was valt er nog meer te wensen. Niets toch?

Antwoord van Intertoys.nl

Bedankt voor je positieve feedback! Wat fijn om te horen dat je bestelling eenvoudig was te plaatsen, de voorraadinformatie duidelijk was en dat je gebruik hebt kunnen maken van onze snelle Click & Collect-service. Geweldig dat je bestelling al binnen twee uur klaar lag en netjes was ingepakt. We zien je graag nog eens terug bij Intertoys!
Legodoos was licht beschadigd. Als collectors-item daardoor niet meer geschikt. In dat geval had ik ook gereclameerd. Er was geen opstopmateriaal gebruikt. Mogelijk kan het inpak- cq verzendteam hierop aangesproken worden. Overigens: de volgende vragen over service en product zijn niet van belang bij deze bestelling. Een waardering is echter verplicht (slechte zaak). De optie NVT zou wenselijk zijn. De gegeven waardering kunt u negeren.

Geweldige acties en goede service.

Na een mooie actie op Jan van Haasteren puzzels een bestelling geplaatst om deze op te halen in de winkel. Binnen een half uur een reactie dat het bestelde artikel klaar lag. Vlotte en goed afgehandelde bestelling door Intertoys Santpoort Noord, waar ik al meermalen artikelen heb besteld. Ook Intertoys in IJmuiden ben ik zeer tevreden over.

Antwoord van Intertoys.nl

Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat fijn dat je tevreden bent over onze acties én service. Geweldig dat je bestelling in Santpoort-Noord al binnen een half uur klaarstond en alles vlot is afgehandeld. Extra leuk om te horen dat je zowel met onze winkel in Santpoort-Noord als in IJmuiden goede ervaringen hebt. We geven de complimenten graag door aan beide teams!

Click & Collect werkt prima, maar duurt lang bij donker thema op mobiel

Opzich een hele goede ervaring. Vriendelijke medewerker in de winkel, en Click & Collect werkt in theorie goed. Echter gaat het mis op een mobiel die met donker thema werkt. Een barcode die wordt meegestuurd in de mail valt daardoor complet weg. Dit maakt dat het in de winkel zelf wat langer duurt omdat ze handmatig de order moeten opzoeken en verwerken ipv gewoon simpel een barcode te kunnen scannen. Dit kan opgelost worden door "gewoon" de barcode in de mail als plaatje op een witte achtergrond mee te sturen. Dus bij deze de tip voor de IT afdeling om het net nog wat gebruiksvriendelijk te maken (en fijner voor jullie collega's in de winkel die hiermee moeten dealen)

Antwoord van Intertoys.nl

Bedankt ook voor je uitgebreide en waardevolle suggestie over de barcode. We nemen je feedback mee om onze communicatie en het bestelproces verder te verbeteren.
Zo zo la la. De zending was op tijd. Het ging om twee items. Uit de aankondiging bleek niet of die verdeeld waren over twee pakketten of in een keer geleverd werden. Dhl zet tegenwoordig pakketjes bij de deur neer en loopt weg. Bij uitpakken bleek een vd items eerder geopend te zijn. De verpakking was beschadigd en met plakband eeer dichtgemaakt. Kortom : minder dan goed

Antwoord van Intertoys.nl

Bedankt voor je feedback. Fijn dat de zending op tijd was, maar jammer dat niet duidelijk was of de bestelling uit één of meerdere pakketten bestond. Ook begrijpen we dat het teleurstellend is om een artikel te ontvangen waarvan de verpakking al geopend, beschadigd en opnieuw dichtgeplakt lijkt te zijn. Onze excuses voor deze ervaring. We nemen je opmerkingen mee als aandachtspunten.

Click en collect

Het bestellen, betalen en ophalen verliep vlekkeloos. Product was niet puntgaaf, maar zo kwam die uit de doos, dus daar kan Intertoys zelf niets aan doen. En de krasjes waren niet heel ernstig, het product werkte verder volledig naar verwachting. Wel was de bestelling ingepakt in kadopapier, dat had niet gehoeven (beetje zonde). Dus mijn tip is: laat de besteller kiezen of ze het ingepakt willen hebben of niet (of ik heb deze optie in het proces over het hoofd gezien).

Antwoord van Intertoys.nl

Bedankt voor je review. Fijn dat het bestellen, betalen en ophalen soepel is verlopen en dat het product naar verwachting werkt. We nemen je feedback over het inpakproces intern mee.

Zwembad op voorraad

Met het verbreken van alle hitterecords vliegen de zwembaden de deur uit. Gelukkig waren ze in de vestiging Hoog Catharijne nog op voorraad dus direct besteld. Op de internetsite de mededeling dat de bestelling na 60 minuten kon worden opgehaald. Op naar Utrecht. Hoewel de 60 minuten al voorbij waren kon ik de bestelling zonder barcode niet direct ophalen. Gelukkig kwam deze daarna snel binnen en kon ik met een groot zwembad richting de kleinkinderen.

Antwoord van Intertoys.nl

Bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat je het zwembad nog in onze winkel in Hoog Catharijne hebt kunnen bestellen met onze Click & Collect service. De bestelling kan inderdaad niet worden opgehaald zonder de barcode te laten scannen. Gelukkig kon je de bestelling daarna alsnog snel ophalen. We wensen jou en je kleinkinderen heel veel plezier met het zwembad!
Duidelijke informatie en snelle levering . De stang van de fiets was wel wat verbogen ,dat hebben we zelf opgelost tijdrns het konterwn van de fiets.Verder jammer dat het niet mogelijk is om een account aan te maken omdat het ww niet geaccepteerd wordt. Hoeveel tekens,letters en Hoofdletters je ook toevoegd elke keer krijg je de melding dat het niet sterk genoeg is. Zelfs na 20 tekens e.d.

Antwoord van Intertoys.nl

Fijn dat de levering snel ging. Maar wat vervelend dat de rest niet naar de kwaliteit was dat je van ons mag verwachten. Als we je nog kunnen helpen met je account aanmaken, neem gerust contact op met onze afdeling Klantenservice.
Wat ik besteld heb is oké . Maar de bezorging via DHL is schandalig . Het pakket was voor de deur gezet de bezorger heeft niet aangebeld . Kreeg via een app dat het bezorgd was in de brievenbus . Maar probeer maar eens een pakket van 60 - 40 - 15 cm in de brievenbus te stoppen . De buurman kwam zeggen dat er een pakket voor de deur stond . Gelukkig maar anders was het helemaal . Dus voor ons geen pakketten meer die door DHL bezorgd worden . Jammer voor intertoys en andere bedrijven .

Antwoord van Intertoys.nl

Dank je wel voor het delen van je ervaring! We zullen dit terugkoppelen.
Ik had een bestelling geplaatst en wilde deze ophalen in de winkel. De doos had ik al zien staan achter de balie. Haalde de mail erbij en wilde code laten scannen door kassamedewerkster. Deze raakte licht in paniek, wist niet hoe ze me moest helpen en haalde collega erbij, vervolgens kwam er nog een derde erbij, werd erg druk bij kassa, omdat er een flinke rij met andere klanten ontstond. Toen de derde hoorde dat er al iets was gescand, riep ze uit dat het dan in orde was. Op de vraag of ik me nog moest legitimeren, werd vervolgens geroepen dat dat niet meer nodig was.

Antwoord van Intertoys.nl

Bedankt dat je je ervaring zo uitgebreid met ons deelt. Jammer dat het ophalen van je bestelling voor zoveel verwarring zorgde. Onze excuses hiervoor. We nemen je feedback mee om het afhaalproces en de instructies voor onze collega’s verder te verbeteren.
Geen mogelijkheid voor afhaalpunt of winkel. De bezorgtijd en kosten waren helemaal prima. Alleen was het om de een of andere manier alleen mogelijk om het thuis te laten bezorgen, gelukkig had ik vakantie en was ik thuis. Maar als dit niet zo was had ik het überhaupt nergens kunnen laten bezorgen omdat hier regelmatig pakketjes in de hal worden gelegd en gestolen worden. Het waren 2 artikelen die gewoon samen in 1 doos werden bezorgd, en Leeuwarden heeft een Intertoys locatie, hierom snap ik niet waarom dit geen optie was.

Antwoord van Intertoys.nl

Bedankt voor je uitgebreide feedback. Fijn dat je tevreden bent over de bezorgtijd en verzendkosten. We begrijpen dat het vervelend is dat je alleen voor thuisbezorging kon kiezen en niet voor een afhaalpunt of Intertoys-winkel in de buurt. Zeker wanneer je niet altijd thuis kunt zijn, zou een afhaaloptie prettig zijn. Bedankt dat je je ervaring met ons deelt.

Gewoon weer goed

Ik had een bestelling gedaan op intertoys website. En heb 2 lego sets besteld. Kon dese nog binnen het uur ophalen door middel van klik & collect. Werkt echt super. Alleen jammer dat alles ingepakt was met kadooapier. Op dese manier kan je eigenlijk de bestelling niet controleren. En is papier verspilling en arbeidsverspillen als een klant dst niet hoeft te hebben. Dit is meer een aandachtspuntje

Antwoord van Intertoys.nl

Bedankt voor je feedback!

Te snelle herinnering ophalen bestelling

Bestellen gaat eenvoudig. Aanmaken wachtwoord kan veel duidelijker. Wachtwoord moet aan bepaalde eisen voldoen die niet vermeld staan. Beter om de eisen van het wachtwoord te vermelden, Omdat het artikel alleen in Rotterdam op voorraad was en omdat ik in Rotterdam werk, besloten daar op te halen. Krijg ik al na 2-4 dagen een herinnering dat mijn bestelling nog klaar ligt. Ook nog pinksterzondag er tussen. Die herinnering mag wel wat later. Afhalen in de winkel was prima.

Antwoord van Intertoys.nl

Bedankt voor je feedback!

Uitgebreid Lego assortiment, fijne service

Grote Lego collectie tegen aantrekkelijke prijzen vergeleken met andere aanbieders. Lage drempel voor gratis verzenden. Volgende dag al bezorgd. Contact gehad met de klantenservice en kreeg dezelfde dag antwoord. Kortom, niets op aan te merken. Bestel dr volgende keer weer Lego bij Intertoys.

Antwoord van Intertoys.nl

Wat fijn dat je deze ervaring hebt gehad! Tot de volgende keer!

Mooi assortiment voor elke ontwikkeling fase kind.

Mooi , groot assortiment lego , geregeld mooi aanbieden en vaak de laagste prijs ten opzichten aanbieders . Het fijn om winkel de lego sets te zien . Enthousiast personeel als je een vraag hebt en deel als je deze set leuk vindt , zou deze set misschien ook leuk vinden. Het assortiment varieert van duplo tot technic . Wat ik goed kan gebruik in mijn werk [ gehandicapten verzorger/ dagbesteding begeleider ]het goed toepasbaar voor elk kind/persoon in welke ontwikkeling fase, die zit ook .

Antwoord van Intertoys.nl

Bedankt dat je dit met ons deelt! Jouw review is teruggekoppeld.
Bestellen en snelle bezorging was prima. Goed en eenvoudig. Alleen de bezorging was wat minder. Pakje stond voor de deur ( wat niet het probleem was. Wonen in een appartementencomplex). Alleen de doos was kapot en met DHL tape gedeeltelijk dicht geplakt. Gelukkig was het spel wat ik besteld had niet beschadigd.

Antwoord van Intertoys.nl

Bedankt voor je beoordeling! Fijn dat het bestellen eenvoudig ging en je bestelling snel werd bezorgd. Jammer dat de verzenddoos beschadigd en opnieuw dichtgeplakt is aangekomen. Onze excuses hiervoor. Gelukkig was het spel zelf niet beschadigd. Bedankt dat je je ervaring met ons deelt!
Op het moment dat ik online bestelling deed voor een product af te halen in de winkel, bleek tegelijk het product fysiek in de winkel te zijn verkocht. Daar kreeg ik pas 2 iur later via de mail een melding (terwijl afhalen na 60 minuten gepromoot wordt). Nu las ik de mail pas bij het ophalen, dus al in de winkel. Ergste is dat ik niet een excuus kreeg. Én dat mij gezegd werd dat het bedrag terug gestort werd. In de mail kon ik bevestigen: bestelling door laten gaan of annuleren. Beide opties waren alleen niet meer aan te klikken. Nu zit ik met een product wat niet meer gegeven kan worden als cadeau, kon ik de bestelling niet per link in de mail annuleren. Product is toch bezorgd, ondanks dat ik het bedrag terug zou krijgen. En nu mag ik alsnog weer terug naar de winkel het product retourneren.

Antwoord van Intertoys.nl

Bedankt voor je review. Vervelend dat het afhalen en de communicatie rondom je bestelling zo is verlopen en dat je hierdoor extra handelingen hebt moeten doen. We nemen je feedback mee om dit proces te verbeteren.
Bij problemen met de zending is de klantenservice goed te bereiken en zijn ze zeer vriendelijk en behulpzaam. Echter de afhandeling duurt veel te lang. 4 dagen wachten op een mail met retourformulier is echt veel te lang. Het retour proces is echt omslachtig. Als je de retour aanmeld en de knop om de bon uit te printen werkt niet, kan je daarna niks meer. Belachelijk dat je ook niet meer opnieuw kan proberen. Ook het vinden van het retourformulier op de site is een drama. Als je een retour wilt aanmelden krijg je alleen veel gestelde vragen te zien. Meer niet. De site kan echt veel beter worden opgezet.

Antwoord van Intertoys.nl

Bedankt voor je feedback. Fijn om te horen dat je onze Klantenservice als vriendelijk en behulpzaam hebt ervaren. Tegelijkertijd vinden we het vervelend dat de afhandeling van je retour langer duurde dan verwacht en dat je het retourproces als omslachtig hebt ervaren. Onze excuses voor het ongemak. We nemen je feedback over het retourproces en de website mee om onze service verder te verbeteren.

Intertoys.nl

Intertoys is met meer dan 200 winkels en webshop dé speelgoedspecialist van Nederland. Met een breed assortiment vol met het leukste speelgoed, de nieuwste trends en beste games heeft Intertoys alles ...