7 dec 2023
Goede prijs en snel verzonden. Helaas is de doos van deze UCS Lego set beschadigd wat bij een 'Collectors' item van ruim €637,50- toch een teleurstelling is. Ook zijn de inserts van de originele omdoos kapot gesneden om een aantal kleinere items van de bestelling hierbij in te stoppen. Aangezien ik zelf dit soort dingen met zorg behandel en bewaar is het erg jammer wanneer het met beschadigingen geleverd wordt.
Een punt van kritiek ten opzichte van DHL, dit valt Intertoys niet aan te rekenen, een pakket van deze waarde voor de deur zetten, aanbellen en weglopen zonder te weten of er iemand thuis is kan echt niet... Heel veel geluk dat ik toevallig net thuis was.
Op vrijdag 2 dure dozen Lego besteld(aanbiedingen). Wat blijkt men verstuurd op vrijdag geen orders…De aanbiedingen waren er zaterdag nog steeds. Levering zou op de dinsdag gebeuren. Geen reactie. Zelf gebeld en dan krijg je call center aan de lijn die vertellen, “u wordt zo teruggebeld”. Uiteraard gebeurd dat niet. Volgende dag weer gebeld. Antwoord u heeft een e-mail ontvangen(uh nee anders belde ik niet). Levering 2 weken vertraagd. Maar ik kreeg het wel. Na 2 weken wordt 1 doos geannuleerd en 1 verstuurd. Echter alle winkels hebben artikel weer op voorraad met aanbiedingsprijs. Zelf maar opgehaald. Wat als artikel er niet meer is(was uitlopend artikel).Een kennis had artikel op zaterdag besteld en dinsdag binnen. Onbegrijpelijk blijkbaar als je als eerste besteld dan kom je onder op de stapel… Dus geen real-time voorraad systeem, geen en/of verkeerde communicatie. Dus nooit meer want geen enkele zekerheid. Op voorraad zegt dus niets.
Beoordelingen voor Intertoys.nl
2 x lastig
Ik ben er een twee keer geweest voor de verjaardag van mijn kleinzoon. De eerste keer vroeg ik naar een specifiek product en kreeg ik als antwoord: oh, dat ligt boven. Na een enorme zoektocht vond ik 3 kleine artikelen van het merk dat ik genoemd had, en helemaal niet wat ik zocht.
Vervolgens kwam ik een bestelling ophalen die ik online gedaan had. Ik moest natuurlijk het bijbehorende nummer opgeven. Dat kan ik normaal op mijn telefoon opzoeken maar daar lukt dat niet. In de winkel heb je namelijk geen wifi bereik. De reactie was: oh ja, daar hebben we altijd problemen mee. Vervolgens naar buiten en op mijn hotspot kon ik het wel vinden. Maar daarna de winkelmedewerker niet. Ik had aangegeven dat het via click en collect besteld was. Hij ging uiteindelijk, na een hele tijd in de computer gezocht te hebben, maar in het magazijn kijken. Daar kwam hij na enige tijd uit met het pakketje en zei: 'oh, het was click en collect'. Eh ja, dat had ik aangegeven.... Kortom, geen doorslaand succes.
16 uur geleden
Bedankt voor het delen van jouw ervaring. We koppelen dit terug zodat we het ophaalgedeelte kunnen verbeteren.
Lego bestelling
De levering was snel
DHL vind ik wat minder goed het pakketje was niet geleverd ik was gewoon thuis en kreeg ineens een berichtje je pakketje is bezorgd
Ik heb toen geklaagd en dan moest ik bij de buren gaan vragen of zij mijn pakketje hebben
Heel vervelend ik ben slecht ter been en mijn buren hadden mijn pakket niet ontvangen
In de avond kwam iemand mijn pakket brengen mijn zoon was toen op visite en die heeft het aangepakt dus weet ik nog steeds niet waar dat bezorgd was beetje raar maar goed ik had het tenminste
16 uur geleden
Bedankt voor de vijf sterren beoordeling en het delen van jouw ervaring en feedback!
Verwarrende ervaring
Bestel proces via click en collect ging goed. Het ophalen in de winkel was verwarrend. Medewerkers vragen verschillende vragen over mijn bestelling, wat heeft u besteld, ligt het al klaar ... dit terwijl ik laat zien dat ik een ophaalcode in de mail hebt ontvangen. Ze vragen niet eens naar de mail, maar na het noemen van mijn naam is het ineens voldoende om het product mee te geven. ... Er staat toch echt in de mail dat ik een id moet meenemen... Verwarrende ervaring
16 uur geleden
Bedankt voor het delen van jouw ervaring. We nemen dit mee zodat we zorg kunnen dragen dat er geen verwarrende situaties ontstaan.
17 aug 2024
Lego bestelling in te grote doos, verder top
Ik had lego besteld. Aangezien de doos bij zulke dure sets als in mijn geval, bijdragen aan de waarde/ik als fan er waarde aan hecht, zou het fijn zijn als de doos minder speling zou hebben in de omdoos. Dit om te voorkomen dat de set indeukt/beschadigingen oploopt. De doos was zon 2x zo groot als de legodoos.... Gewoon een iets kleinere goed passende doos of meer/steviger opvulmateriaal. Verder uitstekende service en uiteraard bij Intertoys altijd goed
19 aug 2024
Bedankt voor de vijf sterren beoordeling en het delen van jouw ervaring! Jouw feedback wordt teruggekoppeld
Het product was centraal uitverkocht maar wel in diverse filialen. Alleen dit kon alleen maar fysiek afgehaald worden. Ophalen in een filiaal in mijn eigen woonplaats was niet mogelijk. Ook niet via de klantenservice
Antwoord van Intertoys.nl
Bedankt dat je een review hebt achtergelaten!
15 aug 2024
Intertoys verstuurd snel en optijd. Netjes en stevig verpakt. Het enige min puntje vind ik dat jullie met DHL versturen. Mijn ervaring met DHL is gewoon niet zo goed de laatste jaren.
20 aug 2024
snelle verzending prima prijs. Leuk spel waar verschillende spellen in zitten en kaarten die je kan hergebruiken. Ook de uitwisbare kaarten voor de andere spellen! Super blij mee!
20 aug 2024
Bedankt voor de vijf sterren beoordeling en het delen van jouw ervaring!
Online bestelling gedaan voor mijn zoontje
Helaas was het niet juist maar 5 sterren voor de klantenservice en de winkel hoe we zijn behandeld en binnen een paar uur al
Snel verzonden
Alleen wad mijn pakketje kwijt dus na 5 dagen eindelijk binnen maar niet op mijn huis adres wat wel de bedoeling was dus over dhl niet te vreden
Antwoord van Intertoys.nl
Bedankt voor het delen van jouw ervaring!
Product was goed, verzending niet
Product was goed. Verzending redelijk snel. Alleen jammer dat ze het verzonden in een bubbeltjes-envelop. Hierdoor kwam het product beschadigd over.
16 uur geleden
Bedankt dat je een review hebt achtergelaten!
30 aug 2024
Lego had veel schade aan de doos
Doos van de lego sets was erg beschadigd en gescheurd niet leuk als het een kado is. Moest de boel open maken om te kijken of alles er wel in zat.
Antwoord van Intertoys.nl
Bedankt dat je een review hebt achtergelaten. Wij zullen dit meenemen om verder te onderzoeken hoe dit beter kan. Ondertussen helpt de Klantenservice jou graag verder.
Superblij met de bestelling, snel geleverd. Alleen jammer van de verpakking van 1 van de lego sets, deze was best had beschadigd.
16 uur geleden
Bedankt voor de vijf sterren beoordeling en het delen van jouw ervaring. We kopppelen dit terug ter verbetering. De Klantenservice helpt jou eventueel graag verder.
17 aug 2024
De lego is goed verzonden echter het toegevoegde inpakpapier was zeer gekreukeld en op een schandalige manier in de doos gepropt.
19 aug 2024
Bedankt voor jouw review! Wij zullen jouw feedback doorgeven
30 aug 2024
Duidelijke informatie over de voortgang van de bestelling en snel geleverd. Absoluut voor herhaling vatbaar.
Beoordeling intertoys
De ervaring met intertoys is goed, ze moeten alleen een andere vervoerder zoeken want die is waardeloos.
Antwoord van Intertoys.nl
Bedankt voor het delen van jouw ervaring en de feedback!
23 aug 2024
het is fijn als je in de winkel komt en overal is het niet. en VIA internet wel bestelt en geleverd PRIMA
23 aug 2024
Bedankt voor jouw fijne beoordeling!
Hij was binnen 2 dagen thuis geleverd en me kind vermaakt zichzelf helemaal met zn nieuwe speelgoed